Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 05, 2010 10:56 pm

+potichounku otevře dveře a když vidí, že ji Marigold nevidí tak se potichounku připlíží až k němu a zašeptá+ Baf! +a pak se začne smát jak střelená a vytáhne ho z křesla na nohy+ Mám hlad jak vlk. Doprovodíte mě do jídelny, pane? +culí se+

(vidiš, co dělá? ta holka je cvok!)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 05, 2010 11:13 pm

+Nadskočí leknutím, ale hned se začne smát. Popadne jí za pas a přitáhne do pevného sevření+ Bude mi tou největší ctí krásná vílo! +musí jí pustit, aby se jí mohl uklonit+ Mě už taky v žaludku kručí jak v sudu kde zakvašují pivo +zakrouží si rukou po žaludku+ Prosím má paní +nabídne jí hřbet ruky, jakoby byla nějaká šlechtična, což tedy defakto je+

(A proč myslíš že se mu tak líbí? Je to cvok.)
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 05, 2010 11:21 pm

+chytne se ho přesně podle etikety a kráčí si to spolu do jídelny, dkyž jsou kolem rámu, kde je Igomona tak se Wenai otočí a vyplázen na ni zcela nevychovaně jazyk, ale Igimona je stejně sleduje celou cestu z rámu do rámu+ Doufám, můj pane, +otočí se na Mrigolda+ Že máte pořád chuť na sladké, neboť k obědu budou lívanečky s povidlím a tvarohem, což je, abych tak řekla, naprosto mňamózní.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 05, 2010 11:28 pm

+Ohlédne se po Igimoně+ Co to mé oko bystré vidí! Snad ne tetka stará s tím opravdu impozantním obočím +přejede si prsty po celém čele+ Bavíte se má drahé? +mluví na obraz, když už je tak pěkně živí+ Oh můj jazyk zaplesá a žaludek píseň zapěje nad takovou dobrotou, jen doufám že na vršku bude ještě sipnuto trochu dobrého kakaa +zamlaská spokojeně, i když nevychovaně+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 8:37 pm

Přitom co by byli beze mě a bez mého zpěvu? Zapadli by do prachu a prachem by se stali. Ani pes by po nich neštěkl +zaleze do svého pokoje+ Ale nééé! To oni nikdy neuznají, protože oni jsou ti mocní. Ti stateční. Ti silní +vezme loutnu, lehne si do postele, opře se o zeď a loutnu si položí na stehna+ Vidíš je moje krásko? +pohladí loutku ke které také mluví+ Nevděčníci to jsou. Tak.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 9:53 pm

+zaklepe na dveře a nakoukne dovnitř a pak vejde, v ruce drží mísu s čokoládovým krémem+ Ahoj, +přijde k němu, kouká na něj tak trochu jako štěně, provinile a prosebně+ napadlo mě, že bys mohl ochutnat tady ten krém. +posadí se na kraj postele+ Jestli je dost sladkej. No a chci se ti omluvit, že jsem tě tak vyhnala. Já jsem tě nechtěla vyhnat, jen jsem s ní chtěla o něčem mluvit. O něčem o čem nevím jak se k tomu postavíš.+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 10:06 pm

+Pořád se uraženě mračí, ale malinko míň, láká ho jak krém, tak Wenai, případně Wenai s krémem+ Rád ochutnám, když mi ho nějak vhodně a zajímavě naservíruješ +praví s naprostou, až obřadní vážnosti, ovšem i tak si nabere trochu krému na prst a olízne ho+ To nic +usměje se. Potěší ho už je to že se mu omluvila+ Já už jsem na to docela zvyklí že mě vyhazují od důležitých rozhovorů, nebo tvrdí že bych je nepochopil. Nebo že bych všechno pak vyžvanil, jenže to není vůbec pravda. Já umím držet tajemství když o něco opravdu jde +odloží loutnu a poposedne si takže je jí blíž+ Podívej jestli je to něco tajného, tak mi to nemusíš povídat.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 10:13 pm

+sundá si zástěru+ Jsem ráda, že se nezlobíš. +usměje se a sundá si halenu pod kterou nic nemá+ Řeknu ti to později. +stáhne ze sebe kalhoty+ Nejdřív musíš ochutnat ten krém. +řeknne vážně, namočí do misky prst a krémem si potře jednu bradavku, pak druhou a nakonec si udělá čáru pod ňadry, takže je z toho usměvavý smajlík+ Ochutnáš? +olízne si prst+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 07, 2010 10:29 pm

Koukám +kouká na ozdobenou Wenai+ že cokoliv co mi chceš říct musí být hodně vážné +usoudí. Jednu ruku jí položí na pánevní kost dole u boku a druhou jí obejme kolem zad, zároveň se sám postaví do kleku. Přejede špičkou jazyka po boku jejího ňadra k bradavce. Opatrně, téměř se nedotýká její kůže slízne trochu krému. Potom se k její bradavce doslova přisaje, olizuje jí a čisti od té nejmenší kapičky krému. Odtáhne a převaluje chuť na jazyku+ Sladké. Přesladké jako jsi ty Wenai +ohodnotí krém a pustí se do druhé bradavky. Očišťuje jí stejným spůsobem+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 07, 2010 10:33 pm

+když začne tak jemně slízávat krém, tak se zachvěje vzrušením, zakloní hlavu a slastí přivírá oči, bradavky se jí postaví a má co dělat, aby ho nezačala vášnivě líbat+ Pokračuj. +zašeptá zastřeným hlasem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz