Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 12:56 am

+Maltezius mu hned donese džbán piva a naleje mu+
Já nevím, nepotřebuješ? Moc jsem toho od tebe zatím neslyšela. +škádlí ho, docpe do sebe jedno stehno, ani ne celý+ No, já mám dost. +odšoupne od sebe talíř, zato si naleje ještě víno, které hojně popíjí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 4:45 pm

Pche! +odfrkne si+ Je jen jediný důvod proč si o mě nic neslyšela krásná vílo; byla si v mém světě příliš krátce a navíc ses toulala po Geraltově boku. Ten má tendenci cestovat pouze po bohy i lidmi nejzapomenutějších místech. Když už zavítá do města, tak jen proto aby si vyzvedl peníze, šel se opít a do nevěstince +zamává džbánkem ve vzduchu jak rozohněně mluví+ Já pěji na královských a šlechtických dvorech! +chvástá se jako obvykle+ Poznat ženu s tvým apetitem a splávkem je radost +usmívá se nad tím kolik toho Wenai snědla a jak se pěkně napájí+ Já myslím už taky +kouká na talíř. Ještě by si něco dal, ale žaludek má plný+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 30, 2010 5:46 pm

No jo, je škoda, že jsem tam nebyla dýl, mohla tam bejt sranda. V hospodách... +zasní se+ Tady je poslední dobou taky pěkná nuda, všichni dělají, jak jsou slušní, takže můj geniální nápad s Amorózním kroužkem asi půjde k ledu. Pojď +zvedne se a jde do haly a pak po schodech nahoru+ A to jsme si to mohli vážně užít, ale lidi už nejsou tak bohémsky založení jak dřív.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte lis 30, 2010 6:03 pm

¨+Vesele se zasměje+ Ty máš ty nejšílenější nápady! +pochvaluje si+ To je bohužel trend zřejmě všude. Lidé ztrácí schopnost se bavit, všechno berou moc vážně a za vším hledají něco víc než tam je. Copak už zapomněli jaké to je pořádně se napít, zazpívat si a pomilovat se na trávě? +povzdechne si nad lidmi a jejich nešvary. Popadne loutnu, samozřejmě si předtím pečlivě utře prsty od mastného, a jde za Wenai+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned pro 05, 2010 11:34 pm

+Igimona na něj kouká, jako by ho pohledem chtěla svlíknout a hned běží drbat někam do vyšších pater+
+vejsdou do jídelny+ I kakao máme, +a Maltezius ho hned donese+ všechno po čem tvé srdce zatouží. Skoro všechno. +opraví se a poseadí se na ten konec stolu, kde je prostřeno a z kouřící mísy vyloví dva lívanečky a začne si na ně nanášet silnou vrstvu povidlí a pak tvaroh+ Dobrou chuť. +usměje se na Marigolda a kousne si a vypadá to, že jí to děsně chutná, protože je najednou od povidlí po celé puse+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » ned pro 05, 2010 11:54 pm

+Přisedne si hezky vedle ní a narozdíl od křehké ženy si nandá lívance rovnou čtyři, všechno to zaleje štědrou dávkou povidel, nasype na to hromadu tvarohu a přidá spoustu kakaa+ Moje srdce momentálně touží právě po lívancích +už nedodá že taky po ní+ Dobrou chuť i tobě +ještě si ani sám sousta nedá do pusy, když jí uvidí jak je zapatlaná. Ještě že nejedl, jinak by se smíchy zadusil+ Prosímtě ukaž! +vezme ubrousek a otře jí pusu trochu jakoby byla malá holčička+ Takhle že stoluje dáma a šlechtična? Spíš tak nezvedený kluk. Já ti ukážu jak se jí +řekne důležitě. Mistrně si ukrojí malá kousek, nožem na něj nanese povidla, tvaroh s kakaem, zvedne a v tu ránu mu to spadne z vidličky rovnou zpátky do talíře+ Dobře. Dobře! +zamává rukou+ To by jen cvičný pokus, teď to zkusím naostro +vyhrožuje+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 12:01 am

+šklíbí se, když ji otírá a stejně je zachvíli zapatlaná znova, jak ty lívance jí rukama, už si nakusuje druhej+ Jistě, slečno Hampstonová. +pitvoří se+ To byla moje vychovatelka a jestli mi budeš říkat, jak mám jíst tak ti udělám to samé co jí a sice ti nasypu do kapsy malý úhoře. +kývne na něj+ No tak ukaž jak se správně jedí lívance, to jsem na tebe zvědavá. +uculuje se a pojídá ten svůj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 12:14 am

+Oplácí jí ty její úšklebky+ Klidně nandej, já si je vytahám, naházím do horký vody a udělám si výbornou rybí polívku +bere to statečně+ Však jen se koukej +pokusí se znovu nabrat ten malí kousek, jenže tem mu po talíři klouže na všechny strany+ Vidíš tu potvoru mrňavou? Ale já ji chytnu! +vypne hruď+ Nenechám se zahanbit nějakým malým kluzký kouskem jídla +rázně přišpendlí kousek vydličkou k talíři+ Ha! A mám tě nezvedenče! +triumfálně ho zdvihne do vzduchu a z nemalým potěšením vpraví do pusy+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 06, 2010 12:25 am

+přidušeně se hihňá+ Aha, aha, už to chápu. Ale předveď mi to ještě, pořádně, víš, abych to vstřebala. +snaží se tvářit vážně, ale občas se uchechtne+ Stolovací technika u lívanců je totiž nesmírně důležitá. No a zatímco to tu budeš jíst, ehm, příborem, tak já si napíšu všechny eseje do školy. Asi tak dlouho to bude trvat. +popichuje ho, ale maslí to dobře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 06, 2010 12:44 am

+Krčí naoko uraženě nos+ Já mám ty nejlepší stolovací zvyklosti. Na dvorech králů a šlechty jsem vlastně byl jeden z mála co vůbec věděl do které ruky patří vydlička +tentokrát už si ukrojí pořádný kus a jí ho bez toho aby se snažil o nějakou obřadnost, zato s o poznání větším nadšením+Eseje do školy? Ty ještě studuješ? +ptá se zvědavě+ Nechce se studiem pomoct, vyznám se v mnoho vědách, dokonce jsem svým zvýdavím okem zabrousil i do učebnic biologie a mediciny.
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz