Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 6:15 pm

Ty nic. +uculí se na něj+ Ty dostaneš odměnu, až se nebudeš tak urážet. +potutelně kouká, co on na to+ No já si tu husu odlehčím třeba druhou husou. +uřízne si z husy ještě kousek+ Zelenina je zákeřná a zelená. Má v sobě vitamíny a bůh ví co ještě.
Nó, já zuby spravit neumím, ale znám lidi, co to umí. Ale prosím, nic si nevyrážej, takhle jis totiž naprosto okouzlující a dokonalý.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 8:33 pm

Já se neurážím! +ohradí se dotčeně+ Jen prostě nemám rád když si připadám že +pokrčí rameny+ jsem na někom nějak závislí. Mám svobodnou nespoutatelnou duši a mysl, tak mě vždycky naštve když mi někdo říká co mám dělat, co ne, kam jít +dá si do pusy sousto a chvilku žvýká+ Zelenina a ovoce je zdravé. Když se dobře naloží... nebo vypálí +nezastává názor že je to jed jako má ona+ Já vím že jsem +načechrá si dramaticky svoje kadeře+ To já jen pro jistotu kdybych se nehodou střetl nechtěn s ledem.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 8:41 pm

Pro všechny bohy. +pousměje se+ Marigolde, já bych si v životě nedovolila, říkat ti, co máš dělat. Nikomu neříkám, co má dělat. Jenom jemu +kývne na Maltezia+ Ale tomu za to platím. To co říkám ber jenom jako návrhy se kterými nemusíš souhlasit. To je na tobě. +kývne na něj s úsměvem+ A víš co? Objednala jsem tu mandragoru, bude čerstvá, budem pálit. +zubí se na něj nadšeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 9:23 pm

Ve skutečnosti to tak docela často zní. Dokonce si mě ani neprovedla po domě, abych věděl kde co je, takže se musím spoléhat jen na to co mi ukážeš +koukne po sluhovy+ Za peníze se lidé nechají sekýrovat, tak už svět prostě pracuje +trochu se zarazí z braboru v puse, rychle jí spolkne+ Ty si to s tím pálením myslela vážně co? +usměje se+ Jen abychom se tím nepřiotrávili, ať už při přípravě nebo při konzumaci +trochu potměšile se usměje+ Už se na to hrozně těším.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 9:27 pm

+skousne si ret+ Promiň. Tak já to večer napravím a provedu tě. Jestli si něco neuděláš na bruslích. +mrkne na něj+
Jistě, že jsem to myslela vážně. Je to výzva a taková se neodmítá. Pro vědu trochu toho zdraví klidně obětuju. Navíc to bude úžasné dobrodružství.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 9:51 pm

+Pousměje se+ Kolik má tenhle barák ložnic? To jen abych věděl kolikrát se zastavíme a kolik nám to zabere času +popichuje jí+ To je jedna z věcí co mám na tobě rád. Můžu říct něco otevřeně intimního a ty se neurazíš, ani nepohoršíš +zapije si husu několika pořádnými doušky piva+ Správně! Pro pokrok se musí člověk obětovat, nehledět na kritiku a následky. Musíme rozšiřovat svoje znalosti! +zvedne pulitr k přípitku+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 9:56 pm

+připije si s ním+ Na pokrok! Připrav se pořádně, máme dvanáct ložnic. +mrkne na něj+ Já se neurážím. +zvedne prst+ Já se zlepšuju až nakonec budu dokonalá. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 10:27 pm

Tak to je ovšem něco! Dostanu alespoň čas se trochu zavlažit? +pořád si z ní nepokrytě utahuje, ale z láskou+ Pak z tebe ovšem brzy bude vyšší bytost, něco jako bohyně, protože už teď si naprosto dokonalá, překrásná, inteligentní a navíc máš vytříbený humor a vkus na muže.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 10:45 pm

Nemusíš se obávat, po cestě jsou salonky a v nich se můžeme občerstvit, než se vydáme dál. Cesta to bude dlouhá a objevitelská nicméně myslím, že nebude přes naše schopnosti. +řekne zcela vážně, ale pak se začne culit+ No jo, skromnost stranou máš pravdu. +rozesměje se, elegantně a nacvičeným pohybem si otře pusu do ubrousku+ Máme nějaký dezert? ještě bych něco zbodla. Nejlíp třeba takovej čikuládovej dort bych si dala....
+upře psí oči na Maltezia a ten zmizí do kuchyně pro desetr, což je nějaký čokoládový dort+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 10:57 pm

Vypadá to že to máš naplánované doslova jako pochod na konec světa. Tam jsem mimochodem byl a je tam krásně. Docela bych se ta rád vrátil na stáří, žil mezi prostým lidem. Farmařil, popíjel domácí mladé víno, stříhal ovce... +nevydrží to a začne se smát+ Dovedeš si mě představit jak dělám cokoliv s toho... tedy kromě pití mladého vína? +zakroutí nad tou představou hlavou+ Až já odejdu na věčnost bude to se sklenkou v ruce, písní na rtech a krásnou ženou po boku +sleduje jak si utírá pusu+ Elegance sama. Svůj vysoký původ prostě nezapřeš +nandá si dort, taky ještě nedojedl+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz