Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 11:02 pm

+čím dál víc na něj vykuleně kouká+ Ne nedovedu. +rozesměje se+ Zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jestli víš, jak se orá, nebo jak se stříhají ovce. Tak ten druhej konec, ten už je uvěřitelnej. +pustí se do dortu a jí ho, jako by v to byli závody a vypadá, že z toho bude mít orgáč, jak jí ten dort chutná+ No to mi povídej. Původ je původ. Bozícku to je dobrý.

(já mám chuť na čikuládovej dort :cry: )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 11:23 pm

Tááák! +protáhne+ Už jsem to viděl, dokonce jsem se pluhu i dotkl +nedodá že se o něj upíral při zvracení+ takže bych to jistě zvládl. A ovce nebudou problém. Jsou to ženy a s těma já to umím. Řeknu jim pár krásných slůvek, zazpívám nějakou baladu a hned se sami ostříhají +plánuje si to celé růžové+ Takhle bys měla vzdychat a tvářit se když jsme spolu na jednom loži, ne když jíš obyčejný dort +ukáže na ni lžičkou+ A teď řekneš že jsem zbytečně ješitný a urážliví!

(To mi pvoídej. Když píšu o jídle, tak na něj pak mám chuť. Já bych si zas dala Medovník :Q )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 11:27 pm

Ráda se tak budu tvářit i tak vzdychat. Jen mi k tomu dej příležitost. +mrkne na něj svádivě+ A tenhle dort není obyčejnej, je dokonalej a čikuládovej. +olizuje se, protože svůj kousek už dojedla a kouká mlsně na ten jeho+ Budeš ještě? Já jenom, že si musíš udržovat tu dokonalou figuru a tak...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 15, 2010 11:49 pm

Teď jsem se těžce urazil! +zamává rukama, ale směje se+ To zní jako bych ti snad pár příležitostí už nedal! +nakrčí nos. Jeho uraženou masku kazí to že opravdu jen stěží potlačuje výbuch smíchu, který ho nakonec přemůže+ Už vím jak tě uplácet když se na mě rozzlobíš. Budu ti nakupovat kila čokolády +nedůvěřivě se na ni podívá+ Plánuje útok zlodějko? Navíc +ostentativně si vloží kousek dortu do pusy aby to dobře viděla+ moje figura je stále dokonalá. Co mi dáš, když ti dám dort? Já totiž nerozdávám nic zadarmo, ani dorty.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 15, 2010 11:55 pm

+hypnotizuje tu lžičku s dortem+ Ééé, pusu? Péro do klobouku? Co chceš, za čokoládu ti dám co chceš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 16, 2010 12:09 am

Pusu dostanu tak jako tak +zamává lžičkou+ Ale brko by se mi hodilo. Nějaké dlouhé, paví, nejlépe bíle +plánuje si to, ale pak se nad ní slituje, protože má velké srdce+ Prosím tě ty se tváříš jak čarodějnice před upálením +zakroutí hlavou. Vezme svůj kousek dortu a přejde k Wenai. Přidřepne a strčí jí plnou lžičku do pootevřené pusy+ Hezky papej budulínku ať máš sílu.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 16, 2010 12:14 am

Mám pro tebe rajčí pero, je zlatý. +hezky papá, až se jí boule dělaj za ušima+ To je dobrý... Ty seš dobrej. Já tě miluju. Ještě. +otevře pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » čtv pro 16, 2010 12:44 am

Hlavně jestli se sním dá i psát. Je vhodně zaříznuté? +používal brko s čepice i jako brko na psaní. Měl ho tam hezky po ruce+ Hlavně mi nesněz ruku +zasměje se a dá jí další sousto, už dortu moc nezbývá+ Taky tě miluji +tentokrát se usměje nanejvýš něžně+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv pro 16, 2010 12:52 am

Není, ale však ty si ho zařízneš. +mávne rukou+ Nesním ti nic, pokud se nepopatláš čokoládou, pak za sebe nemůžu ručit, to jistě pochopíš. +usměje se na něj, pusu upatlanou od čoklády se nakloní a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pát pro 17, 2010 8:12 pm

Když už mluvíme o to dávání +uculuje se jako malí chlapec který má něco za lubem+ Už jsem pro tebe vymyslel dárek a je to takoví dárek, kdy mě budeš potřebovat, abys ho uměla správně využít +vloží jí do pusy předposlední sousto+ Musím tě varovat že když si nedáš pozor a upatláš se, tak tě taky sním +vyhrožuje když si slízne trochu čokolády co mu ulpěla na rtu po jejím polibku+
Marigold
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz