Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » pát pro 17, 2010 9:36 pm

:lol: :lol:

Tir: +Před dveřmi do babiččina pokoje ji postaví na zem pod záminkou, že musí odemknout.. :mrgreen: Otočí se a hledá klíč za obrazem a tajně u toho vydýchává.. :lol: Nakonec zvládne obojí a odemkne dveře. Pokoj je zalitý měkkým ranním světlem a dýchá z něj úplně jiná doba a moc vlídná atmosféra. Jen z ní je poznat, že Fabova babička byla neobyčejná žena.+ Pojď dál...+pozve Fab Tirage do minulosti.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 9:49 pm

Fab: postaví se na vlastní nohy a vyzvána ke vstupu vejde, jakoby klouzala na plstěných papučích coby návštěvník zámku. tak to na ni dýchne. připadá si jako malá holka na výletě. jé, tady je to hezký... nasává vůni času a levandule a ještě něčeho - snad babiččina parfému skoro už neznatelného. ta postýlka... prohlíží pokoj a ani nevnímá, že je nahá a Fab dost natěšený.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát pro 17, 2010 9:58 pm

Tir: Ta postýlka čeká na tebe...na nás! + Sedne si na okraj postele, čímž jeho natěšení vizuálně nabyde většího významu (co to zase píšu? :roll: ) a natáhne k Tir ruku.+ Pojď ke mně, lásko...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 10:08 pm

Fab: sedne si k němu a položí mu hlavu na rameno a dlaň do klína na význam. to světlo tady... a magnolie za oknem. na jaře to tu babička musela mít úplně kouzelný.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 17, 2010 10:16 pm

Tir: Babička to tu měla kouzelný celej rok. Vždycky jsme tady s Moll seděli u její postele, když už nemohla chodit a ona nám četla pohádky...Tahle postel má velký význam. Podle babičky se na ní odehrály všechny nejdůležitější události jejího života...první sex, početí mámy, porod...co já vím, co všechno eště. A teď jsme tu my...+pohladí ji od krku přes ramena po celé délce rukou.+ Jsi tak heboučká...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 10:23 pm

Fab: zaujatě ho poslouchá. nějak se to dotýká něčeho hluboko v jejím nitru. Et má postel... s nebesama ... něco je na ní podobně... ta její je lítací. poněkud nesouvisle prozradí důvěrně jedno z tajemství Miracles. ano, mazli mě... a pusinky... sem... rozplývá se pod jeho doteky a taky ho hladí. a ukazuje si na bradavky. líbí se mi, jak na mě saháš. a líbí se mi sahat na tebe... vrní.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 17, 2010 10:41 pm

Tir: +Něžně jí položí na květovaný přehoz do měkkých peřin a líbá ji přesně tak, jak ona si přeje a ještě trochu nějak jinak a pořád hrozně něžně. Na chvíli svou činnost přeruší..+ Vážně lítací postel? Vážně lítá? To bych chtěl někdy zkusit..Umíš ji rozpohybovat?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 10:45 pm

Fab: asi jo. lítá i mezi světy a časy. hladí ho a líbá taky. nevím, jestli nám ji půjčí. jednou ji štípnul Sam a byl to průšvih. dál se mazlí a něžní a na postel zapomene. chci pusinky všude... vrní a natáčí a kroutí se mu pod rukama i ústy.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát pro 17, 2010 10:56 pm

Tir: Škoda...třeba bysme ji mohli šlohnout taky...+napadne ho ještě, než se zcela položí do něžnění. Dost si oblíbil její ňadra, věnuje jim proto spoustu pozornosti. Přejíždí jazykem po bradavkách, dlaněmi je laská, hladí Tiraginy boky a věnuje jí tisíce polibků. Její vůně se mísí s vůní pokoje a Fab má pocit, jakoby cestoval mezi vesmíry.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 17, 2010 11:09 pm

Fab: moc se jí to líbí. je spokojená a vláčná. snaží se mu polibky vracet, ale nestíhá to. taky je Fab moc něžný a šikovný a Tir by to už ani samou vláčností nezvládla. teď jsem jenom tvoje, úplně tvoje... můžeš, co chceš a kam chceš... šeptá mu rozněžněla a vzrušeně.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette