Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Moderátoři: Beatrix, yohannka

Re: Beatrix Stein, Wohnung in Wien

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 7:31 pm

+On sa tiež zrovna netvári, že by ho to tešilo, že je naňho Bea opäť naštvaná. Ako sa postaví, postaví sa aj on.+ Máš pravdu, volala si mi a povedala, že môžem ostať. +prikývne.+ Si ochotná sa teraz na mňa prestať hnevať? +opýta sa po chvíli.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob pro 18, 2010 7:37 pm

+Sklopí hlavu a promně si čelo, zhluboka se nadechne a podívá se na něho+ Kristiáne takhle se to nedělá! Máš se mě ptát, jestli semnou můžeš být v jedné posteli, máš se mě ptát, jestli můžeš zůstat, ale nemáš se mě ptát, jestli se přestanu hněvat! +je z něho tak trochu zoufalá no+ Moc dobře víš, že stačí jedno gesto a já na to zapomenu, su víc splachovací než veřejný záchodky, ale sakra udělej něco! Nemůžeš tam jen tak stát a zírat na mě! +a tím zrovna nemyslí znásilnění...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob pro 18, 2010 7:48 pm

+Pokrúti hlavou a nemôže si pomôcť, aby sa trochu neuškrnul. Nie však preto, že by sa jej smial, ale tak nejak nevie, ako inač už na túto situáciu má reagovať. Pripadá si tak strašne nemožný. Ale už tak nejak asi je ochotný riskovať, aj tú fľašu, čo má Bea za chrbtom. Dvoma krokmi stojí pred ňou a cez duchnu ju zviera okolo pása.+ Sakra, Bea. Ja sa z teba jedného dňa zbláznim. +krúti hlavou.+ Mám teda inú otázku. Omráčiš ma tou fľaškou... +kývne ku fľaši, čo stojí na parapete.+ ...ak sa ťa pokúsim pobozkať?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned pro 19, 2010 4:14 am

+Našpulí pusinku a zkoumavě si ho prohlíží+ Máš odvahu to zkusit?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » ned pro 19, 2010 10:59 am

Jde nááhodou kolem po ulici a slyší divokou hádku, tak se zastaví a posloucháá.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Kristián » ned pro 19, 2010 12:41 pm

(Aby niečo nevyletelo von oknom, keď tam tak stojí)

Rozhodne to plánujem risknúť. +ušrknie sa, ale teraz už naozaj. V okamihu sa k nej skloní a než by Bea stihla protestovať, spúta v bozku jej mäkké pery. Po očku predsa len občas skontroluje či sa Bea po fľaške nenačahuje.+ Ešte sa na mňa hneváš? + opýta sa opäť, zahľadí sa na ňu a usmieva sa šibalským úsmevom.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned pro 19, 2010 1:09 pm

(Jo, vyhodím kitty a už se jí nezbavíš!)

+Chvílu se ještě tváří dotčeně a nespolupracuje, ale po chvilce..no hodně rychle roztaje a polibky mu ochotně opětuje, a za trest mu vjede rukou pod tričko a pěkně ho drápne přes záda+ Jo. Hněvám! Ale když mi dáš ještě jednu pusu, tak mě to už možná přejde...+natáhne se a aniž mu dala na výběr ho teď políbí prozměnu ona.+ Mmmmh...už mě to přechází..+zamumle do polibku a když se od něho odlepí tak si povzdychne+ Já tě asi jednou zabiju...+zakroutí nad ním hlavou a pohladí ho po hrudníčku+ Tak se utíkej dom převlíct...a večer ...budu čekat...+pohladí ho po vláskách+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned pro 19, 2010 2:33 pm

(to snáď nie....obzvlášť keď si ma tak obľúbila....radšej vyhoďme fľasku)

+Sykne, ako mu na chrbáte ostanú červené stopy po Beiných drápkoch.+ Ty si mi ale mačička. +kusne ju do pery, ale len tak jemne, aby jej neublížil.
Nechá sa od nej pobozkať a jednou rukou jej vojde na zátylku do vlasov a po jej nahej pokožke sa zvezie po jej krčku a ramenách až kúsok pod duchnu.+
Aby to nedopadlo ako vzájomná vražda. +neveselo sa pousmeje a tiež si povzdychne. Zhrnie jej vlasy z čela a ešte jej ukradne jeden hlboký bozk než ju pustí.+ Prídem. +prikývne s úsmevom už veselším. Poberie si svoje veci, vo dverách sa ešte otočí a prebodne ju vášnivým (neviem ako to inak napísať...keď sa na ňu pozrie s trochu prižmúrenými očami a aj keď to vyzerá, akoby ju chcel zabiť, v skutočnosti ju z tej duchny aj prádla vyzlieka pohľadom) pohľadom.+ Večer. +Zabuchne za sebou dvere a vyjde na chodbu.....ale prezliekať sa pravdepodobne bude musieť v aute, lebo Memory ho nepustí cez prah.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned pro 19, 2010 2:48 pm

(tak ona by to přežila...jen by pak byla ještě retardovanější...)

+uculí se+ Nemáš ponětí...+jaká kočička je a pohladí ho po drápancích, přitom spokojeně sykne jak ju okousne a příjemně jí přejede mráz po zádech jak se jí dotýká+
Nebyl bys první, s kým se k tomu schyluje...+usměje se nevinně a sleduje ho takovým spokojeným pohledem, hlavně když ju svlíká očima tak si tak toužebně povzdychne+ Už se těším...+dá si potom dlouuuhouuu koupel, možná i ještě usne ve vaně, vypere pak i Kitty a několik hodin se bude malovat, aby večer vypadala k světu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř pro 22, 2010 12:09 pm

+Otvorí oči a len okamih mu trvá, než si uvedomí, kde je. Bea vedľa neho ešte stále spí. Chvíľu ju ticho pozoruje a len tak jemne, aby ju nezobudil jej končekmi prstov prechádza po vlasoch. Postaví sa, vezme si zbraň z nočného stolíka, pozbiera tiež po izbe svoje oblečenie a odíde do kúpeľne, kde okrem sprchy a umývania zubov (asi tam po ňom odminula ostala aj nejaká tá kefka) si vybaví ešte svoju rannú mužskú potrebu. Potom všetko dôkladne očistí, oblečie sa, nasadí si podpažné púzdro a vojde opäť do spálne.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Beatrix