Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 10:21 pm

Artefakt? Velkej, kamenej sarkofág s krystalem na výku? +zeptá se, protože se snaží zjistit kam až Fredina paměť sahá. To už ale do haly vejde mladí v pubertě nesoucí pizzu. Nepokrytě na Neferet a Fred civí, což zas není nic tak převratného, když se vezme v úvahu co mají nasobě+ Zařídim to +zavrčí a jde si pro pizzu. Pečlivě mladíkovi zastoupí výhled, vrazí mu peníze do kapsy, sebere pizzu a téměř ho vyhodí ven+ Tady to je +otevře obrovskou krabici a odhalí všelisčím obloženou pizzu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 20, 2010 10:30 pm

Ehmn... děkuju... +vezme si od Neferet pyžamo a chvilku ho převaluje v ruce. chce Spikeovi odpovědět, ale to už do haly vejde mladík. nemůže si pomoct, ale musí se pousmát, když Spike tak zavrčí. vytáhne se na špičky a trošku z dálky nakukuje do krabice+ Hmn... to voní... +uteče jí, opravdu má velkej hlad a udělá pár váhavejch kroků k pizze+ Jo sarkofág... +přikývne a snaží se zamřit na problém, ale ta pizza je táááák lákavá+ Vzpomínám, že jsem se divila proč ho přivezli k nám do laboratoře a ne do oddělení historie. +zakurčí jí v bříše, opět+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 10:37 pm

Není za co. +usměje se a dá Fred pyžamo. ona se narozdíl od Fred zasměje trošku nahlas, když slyší Spikea vrčet+ Co ti ten kluk udělal, že na něj tak vrčíš? +zeptá se s poutouchlým úsměvem, když se k nim vrátí a nakukuje do krabice+ Vážně... voní to skvěle. +souhlasí s Fred a poslouchá o čem ti dva mluví+ Tak sem s ní... +vyskočí si na pult+ ... máme hlad. +zazubí se na Spikea a kývne Fred, aby se usadila vedle, musí přitom bojovat trošku sama se sebou, jelikož si moc dobře pamatuje, co Spike o Fred říkal+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 10:47 pm

+Pokrčí rameny+ Puberťák a očumoval vác. Určitě je to ten typ co kouká do dívčích sprch klíčovou dírkou +říká ten praví co šmíroval jak Buffy, tak Neferet+ Sarkofág +zopakuje, vezme si kousek pizzy a zašně z něho obýrat nápň a strkat si ji do pusy+ V sarkofágu byla Illyrie jeden s Prastarých, démon žijící tu dřív než lidé. Ani mrtví, ani živí, navždy uvěznění v kamenné schránce a v Hlubší studni... To je díra zkrz zemi +vysvětlí vlastně oběma+ Když ses toho sarkofágu dotkla podstata Illyrie tě nakazila jako nějaký vyrus, vyžrala ti vnitřnosti zaživa, zabila a pak tvoje tělo obsadila +odloží pizzu, už na ni nemá chuť+ Potom WaH padlo, tedy pro tohle město. Nikdo to nepřežil, jen já a Illyrie +už nedodá že taky Angel, který tu není jen krátkou chvíli+ Je mi to líto.
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 20, 2010 10:55 pm

+trošku zaváhá, než se posadí vedle Nef a vezme si kousek pizzy, do které se s víc jak chutí pustí. pozorně Spikea poslouchá a pomalu se začíná mračit, stejně tak jako začíná zamyšleně uždibovat těsto a ujídat náplň, místo toho aby pokračovala s chutí v jídle. když se Spike dostane k bodu, kdy očividně zemřela přestane jíst úplně a trošku zbledne+ Ale jak se tam ten sarkofág dosta? +zajímá se a snaží si vzpomenout na co nejvíc podrobností z toho dne+ Nikdo? +zopakuje+ Weasley? Gunn? Angel? +ptá se trošku naléhavě, nechce se jí věřit, že by její přátelé byli všichni mrtví+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 11:00 pm

+s úsměvem zakroutí nad jeho vysvětlením a vzeme si plátek pizzy, do které se pustí, ne tak s chutí jako Fred, ale spíš zkoumá chutě, sem tam něco vyndá a poslouchá Spikea. nezdá se, že by jí nějak vadilo líčení toho, jak někdoněokmu vyžral vnitřnosti zazřiva, i když se na chvíli zarazí v jídle, ale nakonec pokračuje dokud se Fred nezeptá na Angela+ Já... ehm... dojdu pro něco k pití. +odloží rozjedenou pizzu a seskočí z pultu, nechce být u toho, až Spike řekne Fred že je Angel je skutečně mrtvý, nechce to slyšet, ne teď ne přímo+ Hned jsem zpět. +přitáhne si k tělu župan a zamíří do kuchyně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 11:19 pm

+Přikývne a sleduje Nef pohledem. Nehodlá Fred vyprávět kdy Angel zemřel. Nepřipadá mu podstatné aby věděla že umřel teď nebo před lety+ Ano, všichni. Snad jen Lorne to přežil, ale to nevím jistě. Netuším kde je. Myslím že po tvé smrti se s námi... zejména s Angelem nechtěl moc stýkat. Nesl to těžce, Weslye ale hůř. Prakticky se s toho zbláznil, pak se ale ujal Illyrie a pomáhal jí smířit se s naším světem +udloubne jednu olivu+ Neznal jsem je tak dobře jako ty, ale chápu jaké to je ztratit milované.
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 20, 2010 11:31 pm

+chvíli sleduje Neferetina záda, než se vrátí k oždibování pizzy. bodne jí u srdce, když mluví o tom, co se dělo po její "smrti" a jen tak tak potlačí slzy, přeci se před ním nemůže rozbrečet. odloží pizzu a zahledí se do země+ Weasly... +zvedne k němu oči+ ...jak...? +chce se zeptat jak zemřel, ale slova jí nějak uváznou v krku+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 11:38 pm

Dobře, zemřel dobře +znejsití, což snad už ani není možné+ V boji. Tuším že ho probodl jeden čaroděj dýkou. Nevím to přsně, ani jsem jeho tělo neviděl, ale Illyrie nám to pak... tak trochy vyprávěla +vezme jí za ruku a sevře jí ve své+ Neumím ani říct jakej je to pocit tě tu zase mít. Jakoby se vrátil kousek stabyliti vesmíru +hořce se zasměje+ Kdyby tu byl bručou, určitě by se rozbrečel
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 20, 2010 11:48 pm

+několikrát zapoliká, aby se nerozbrečela, Weasly, její Weasly, zavře na chvíli oči, než jí vezme Spike za ruku. oči opět otevře, trošku se jí lesknou potlačovanýma slzama+ Taky jsem ráda, že jste zpátky. +přizná se, i když si tím není tak úplně jistá, to co se za tu dobu stalo, všechno změnilo+ Angel přeci nikdy nebrečí. +pronese docela sebevědomě a široce se usměje, když mu položí ruku na tvá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion