Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 12:03 am

Nejdřím ale musíme zjistit co se ti vlastně stalo. Jak a kdo s tebe dostal Illyrii ven a kde je ona +zamračí se+ Kdyby se postavila proti nám, byla by mocný protivníkem. Jednou už sme s ní s Angelem bojovali a pěkně nám nakopala prdel +nervozně sebou šije+ Ale nejdřív... nejdřív se musíš vyspat a na všechno si vzpomenout. Sem si jistěj že až si odpočineš, paměť se ti vrátí +pokyvuje hlavou+ Máme tu pár použitelných pokojů, ale víš jak to tu vypadá. V jednom tě ubytujem.... a.... Chceš abych zavolal tvým rodičům? Nevím jestli se s nimi Illyrie spojila během těch dvou let, nebo co a jak.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 21, 2010 12:11 am

+zamyšleně pokyvuje hlavou, přesune dlan z jeho tváře, na jeho ruku, kterou drží tu její+ Myslíš, že to půjde tak snadno? Mozek je hodně složitá věc, může to trvat týdny, měsíce.... +zamračí se+ Hmn, na to si ještě pamatuju. +přikývne s lehkým úsměvem, jak jí proběhne sem tam hlavou nějaká příjemná vzpomínka+ Já nevím... +přizná se po chvíli+ Měla bych si nejdřív pořádně vzpomenout, nechci je rozrušovat víc než je nutné. +posmutní+ Ale myslíš, že by si tam mohl zavolat a nic jim přímo neříct? +zeptá se s nadějí a zívne s rukou před ústy+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 9:26 pm

+Trochu se zamračí+ No dobře, zavolám jim, jen nevím co řeknu. Neznají mě... Kdyby tu byl alespoň Angel +zamumlá smutně+ Tak pojď, odvedu tě nahoru. Vem si pár kousků, sníš si je tam +popojde kousek a čeká na ni, až půjde za ním+
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 21, 2010 9:40 pm

Děkuju. +usměje se na něj skutečně vděčně, strašně ráda by s rodiči mluvila osobně, ale nechce je zatím rozrušovat a co kdyby je tak uvedla v nějaké nebezpečí. přikývne na jeho vyzvání, sbalí pár kousků pizzi a zamíří za ním+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 11:56 pm

+Sejde do haly a dojde k telefonu. Chvíli nad ním váhá, ale nakonec vezme sešítek který vedle něj leží a hledá v něm telefon na Frediny rodiče. Nemluvil s nimi snad nikdy, ani je neviděl, jen má povědomí že existují, ovšem Angel si s nimi volala jak si Spike všiml. Číslo najde snadno, protože bloček je pěkně podle abecedy. Vytočí ho a čeká na to až ho někdo zvedne.
Halo, tady rodina Burkleovích. U telefonu Fred! +ozve se z druhé straný nadšený Fredin hlas. Spike se zarazí, protože není možná aby se Fred za pár hodin dostala na druhý konec států.
Kdo že je u telefonu? +zeptá se pro ujištění+
Spikeu +nedostane se mu pořádná odpovědi+ Proč sem voláš tvore s bílou hlavou? +řekne na druhém konci Fredin ledoví hlas, který vlastně není její+
Jen jsem ti chtěl popřát hezké svátky Modrásku +opáčí, nemá dojem že by Illyrie měla vědět o tom že je tu druhá Fred, a položí telefon. Opře se o pult a snaží se přemýšlet. Je si jist že Fred spící nahoře je skutečná Fred, nejen že z ní má ten dojem, navíc stejně vodí i vypadá a má její vzpomínky. Vzhlédne ke schodům, zamračí se a rozhodne že bude na druhou Fred dávat pozor, sledovat jestli se chová jak má.+
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 12:09 am

+po cestě se zastavila v koupelně, ale jelikož došla k závěru, že nemá nic čistého co by si na sebe oblékla, tak se alespon opláchla s tím, že si skutečně bude muset sehnat oblečení. s podmračeným výrazem se doušourá do haly, ale když uvidí Spikea širose se usměj+ Spikeu... dobré ráno... +pozdraví vesele, ale pak se zarazí+ ... tedy spíš poledne. +opraví se+ Děje se něco? +zarazí se, když vidí jaký má podmračený výraz+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 12:14 am

Cože? +trochu překvapeně sebou trhne+ Ale ne, vůbec nic. Pokoušel jsem se volat tvým rodičům, ale asi jsou na vánočních nákupech +usměje se, ač lže jako když tiskne nikdo by to nepoznal+ Jak si se vyspala? +sjede jí pohledem+ Až se Nef probudí chtěla by tě vzít do obchodu, aby sis koupila nějaké oblečení. Tohle město sice rozdýchá skoro všechno, ale holka pobíhající po ulicích v nemocničním andělíškovi a vojenské bundě je trochu podezřelá +dojde ke kávovaru, co mají i tady nahoře, do kuchyně se mu nechce+ Uvařím ti tu kafe, ale jestli chceš jíst, musíš si něco ukuchtit dole v kuchyni. Myslim ale že Nef tě někam na jídlo vezme.
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 12:22 am

Aha. +přikývne+ To by jim bylo podobný. Vždycky chtěj mít všechno nachystaný včas. +široce se usměje, když si vzpomene na rodiče a opře se o pult+ To by bylo skvělý. +zdá se být nadšená, ale pak se zarazí+ Ale já nemam žádný peníze. +uvědomí si podmračeně+ Káva mi zatím stačí. +pokýve hlavou a sleduje, co dělá+ Spikeu? Ta Neferet... předpokládam správně, že je tvoje přítelkyně?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Spike » čtv pro 23, 2010 12:27 am

Äle to nech... +mávne rukou+ Ber to jako první plat. Prostě tě tu zaměstnáme a první plat bude oblečení a pokoj +dá do kávovaru kávu, zkontroluje vodu, přistaví konvici a pustí ho+ Jo, Nef je moje děvče +pokývá hlavou, nebere to jako něco neobyčejného+ Nebo sis myslela že budu navždycky sám a ufńukaný nad tím že mě Buffy nechce? Nebuď směšná! Nejsem taková fňukna jako Svalovec +mávne rukou a jme se nalívat horkou kávu do jejího hrnku+
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv pro 23, 2010 12:35 am

Hmn... +dlouze se nad tím zamýšlí+ ...dobře. +široce se usměje+ Ne to... ne. +zakroutí hlavou, i když si musí přiznat, že si tak trošku myslela, že sám zůstane, možná jí trošku prozradí, že spíše svoji odpověd vyhrkla až moc rychle+ A jaká je? +zeptá se+ Tedy myslim... si s ní šťastnej? +zajímá se pozorujíc Spikea jak připravuje kafe+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion