Salonek

Moderátor: Styx

Salonek

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 1:08 am

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 1:11 am

+dovede sem návštěvu a nabídne jim křesla+ Posaďte se, skřítek hned přinese nějaké občerstvení. Co si dáte zatím k pití? +otevře bar a nabídne jim několik druhů alko i nealko nápojů+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 27, 2010 1:19 am

+Dřepne si na pohovku, spokojeně se zavrtí, sjede do pololehu a rozcabí si nohy až se člověk diví že mu v těch těsných kalhotách nepraskne šev+ Já si dám nějakou whysky lásko +obědná si hned a zapálí si cigaretu, která mu před barákem spadla na zem+ To nebyla žádná tvoje magická bariera, akorád jsem nebyl pozvaný do domu +zamračí se+ Asi protopže ten... skřítek není člověk co tu bydlí jeho pozvání nestačilo.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 1:27 am

Spike: +jeho polohu se snaží nevnímat, přinese mu tu nejlepší whisky a najile jemu i sobě+ To je možné. Ale to, že se nedostaneš dovnitř, když nejsi pozván, by byla skvělá ochrana proti zlodějům a zločincům a ani by nebylo potřeba zámků nebo magických zábran +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 27, 2010 1:28 am

+protočí oči nad Spikeovým způsobem sezení a když jde okolo něj, trošku víc jak lehce mu strčí do nohy, aby si pořádně sednul, když jí slíbil, že se bude chovat slušně a posadí se vedle něj, i když uvažuje jestli je to dobrý nápad+ Mě stačí cola. +usměje se na Styx, pokývá nad Spikeovými slovy hlavou+ Tak jak se máš? +stočí pozornost ke Styx+ Dlouho... +zarazí se, když si uvědomí, že to neni tak dlouho co se viděli+ ...jsme se neviděli. +dokončí větu po kratším zaváhání+ Styx... já... +polkne+ ...chtěla jsem ti poděkovat, za to, že jsi... +blbě se jí hledaj slova+ ...mě dostala do nemocnice.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 1:44 am

Nef: +trochu se uculí, jak Nef nenápadně kope do Spikea a pomyslí si, že se s ním asi zaručeně nenudí+ Díky, mám se dobře +zatají ji, jaké nebezpečné akce se jen před dvěma dny s Andrém zúčastnila, nechce ji zbytečně plašit+ Tady je ta cola +podá jí ji i s ledem+ Nef... za tohle mi opravdu nemusíš děkovat +odpoví skromně+ Naštěstí jsem se tam objevila v poslední chvíli. Doufám, že problémy jste si už mezi sebou vyřešili a že už nic podobného nehrozí+pohlédne z jednoho na druhého+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 27, 2010 1:52 am

+Nafrní se, ale posadí se nahoru a přehodí si dokonce nohu přes nohu čímž vynikne že má hodně štíhlé a pěkné nohy+ Kapsařina je stejně větší zábava než vykrádání domů +usoudí, upije pití a potáhne s cigarety až by šlověku došel dech+ Hlavně to platí jen u trvalej obejvanejch dopmů, ne v hotelech, ubytovnách nebo třeba obchodech a tak +klidně to Styx řekne, není to tajemství, dozvěděla by se to v každé druhé knize o jeho druhu upírů+ O čem je řeč? +nechápe a těká modrýma očima mezi oběma ženama+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 27, 2010 2:02 am

Děkuju. +vezme si od Styx skleničku coly a upije, zatímco víc jak letmo přejede pohledem po Spikeových nohách+ Ale jo, je za co děkovat... +vděčně se pousměje a trošku si pohrává se sklenkou, nakloněná dopředu se opírá lokty o stehna+ Můžu ti slíbit, že se něco takovýho už nebude opakovat. +vážně nemá v plánu opět zkoušet sebevraždu+ A řekla bych, že se všechno začíná zlepšovat. +pousměje se+ To Styx mě dostala do nemocnice. +vysvětlí ve skratce hlavní myšlenku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 27, 2010 1:43 pm

Spike: +taky si všimne těch jeho nohou, ale hned odvrátí zrak, nemíní ho tam očumovat+ Klidně si udělej pohodlí, mně to opravdu nevadí. Tedy pokud si nedáš nohy na stůl +zasměje se+

Nef: Tak budu ti věřit, že už se to nestane. Nahnala jsi mi opravdu strach +malinko jí to vyčte+ Naštěstí to dopadlo dobře. Takže už je to mezi vámi v pořádku? +oddechne si+ Tak to jsem ráda. Je to i vidět, vypadáš šťastně +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 27, 2010 9:46 pm

+Pozvedne obočí a napije se+ Klid lásko. Navzdory tomu co říká tvůj snobský nosík... mimochodem je to vážně rozkošný nosánek... já mám vychování +pokyne jí sklenkou a upije+ Jo takhle +zamumlá, dělá že mu nepřijde Styxina záchrana jako něco neobvyklého+ Hlavní je aby se tadyta husa +přitáhne si Neferet k sobě+ naučila truchlit jen pro ty praví. Tedy pro mě +ukáže chrup v dokonalém úsměvu+
Spike
Upír

Další

Zpět na Komnaty Styx