Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 10:12 pm

Tir: Že já pusu nedržel..+zafrflá sdi pro sebe, vyleze méíně ochotně z vyhřátých duchem a snaží se jí na schodech chytit.+ divoško! Počkej!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 10:16 pm

Fab: než se rozkouká, Tir už poletuje po zápraží a vztahuje ruce nahoru, chytá těžké ještě teplé obrovské kapky. jé§ to je nádhera! je to teplý! myslíš, že Molly a Sam taky zmoknou na puťáku? pak se lekne. a co králíci? jsou zavření? nemusíme je evakuovat? aby nenastydli!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 10:51 pm

Tir: +Vystrčí ruku na déšť a ujistí se, že je studenej a že to za chvíli bude chtít pořádný zahřátí :mrgreen: .+ Králíci v poho. Snad si nemyslíš, že by nám je tady matka nechala pobíhat po ohradě. Na to je má moc ráda...a ledovec s vousáčem? Haha! Ty budou jak myši...+rozchechtá se při tom pomyšlení. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 10:57 pm

Fab: Tir lehce šíleně poskakuje v dešti, mokrá jako králíkomyš. poskakuje a s ní poskakuje všechno, co má :lol: . obzvlášť prsa a trochu i zadeček. a vlasy v mokrých pramenech. není to studený, pojď taky! v euforii si ani moc nevšimne, že sama jektá zubama. no jo, králíky maminka schovala do tepla a sucha, to jo. a Molly a Sam se určitě někde schovali. jak znám Sama, mají pláštěnku a placku rumu. vesele se motá po dvorku a pak se jde mokrá a zmrzlá pověsit Fabienovi na krk. to je krása! myslíš, že bude duha?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 11:08 pm

Tir: +Taky po dvorku poskakuje - tedy poskakuje na jednom místě, dlaněmi si tře zmrlé paže a jektá zubama.+ Duha? +Chytí ji do náruče a přitiskne ji k sobě v marné naději, že ho to zahřeje.+ Koukni na nebe. Jestli někde vidíš sluníčko, tak já sem králík tuplovanej...! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 11:09 pm

Fab: natulí se na něj, zmrzlá, a "zvostudí" ho. jo! sluníčko je za mrakem. a s tebou není žádná sranda! když přestane hopsat, zjistí: a mě je zima... je velice překvapena.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 11:23 pm

Tir: Uááá! +Zařve studěn, ale jen tak jako ze srandy.+ Jak neni sranda, neni sranda...vidíš - tobě je taky zima! šup domů a zahřát Fabíska a ještěřička pod peřinku, aby nenastydla..+organizuje si to a tlačí tir zvolna zpátky do domu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 11:28 pm

Fab: skočí mu kolem krku a nohama omotá boky a nechá se nést. máte nějaký pokoj s krbem? teda aby to ale netrvalo dlouho, myslím jenom zapálit a povalovat se na kožešinách u krbu... zkouší to. nebo kam teď půjdeme na exkurzi?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte pro 28, 2010 11:39 pm

Tir: +Je rád, že jdou dovnitř a že si ji může nést.. :* + Kožešiny a krb? Tak tos měla vyrazit na vejlet s Molly a Isamunem. Na chatě je parádní rkb i celý kožušnictví...ale my teď půjdem zalézt k Honorému do pracovny - spousta teplých dek, přímotop a jeho skvělý vínko...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte pro 28, 2010 11:42 pm

Fab: nese se u něj natulená. a sroluje chobot. chmm, s nima. to jo. a co bych tam s nima asi tak dělala? by mě nechali za dveřma a sami by si u krbu... víš co! skuhrá. leda že by mě vzali do party. zlobí Fabiena.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette