Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod Tirage » pon lis 15, 2010 12:27 am

Nicol: kývne a vysokčí. hned najde troje šaty, co se jí zdá, že jim nejvíc slušely. tyhle. podá každé ty "její". kdyby to nevadilo, uklidila bych to tu zítra. až budete pryč. myslím, že na to bude dost času. stejně všechno visí na ramínkách - tak jen aby se na to potom neprášilo. ale tady se stejně tak málo práší...

Molly: zamilovaně se usměje. je to můj truhlíček... ale ne. myslím, že je v něčem jako Sam. a jako já. bereme to všechno moc doopravdy. myslím, že i když Sam vyváděl, bylo to proto, že vlastně hledal nějakou, co by to s ní bylo doopravdy. fajn, že má tebe. konečně našel. nenech ho utéct daleko, kdyby se mezi vámi něco stalo. nikdy nevíš, jak se vrátí. má tě moc rád. a řekne, když by se něco dělo. ale když to nebudeš brát vážně, vzdálí se někam... ani si nemusíš všimnout že mizí. a pak se už vrací jenom moc těžko. nemyslím, že jede na misi, nebo tak. on dokáže mizet, když stojí vedle tebe. poznáš mu to na očích.
Naposledy upravil Tirage dne pon lis 15, 2010 7:15 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod mollyz » pon lis 15, 2010 12:35 am

Tir: +Kouká taky zamilovaně. Přepadne jí úzkost z Tiraginých slov.+ Nenechám...já ho mám vážně moc ráda... víc než to..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř lis 17, 2010 7:11 pm

(neměla by Nicolette založit téma "kuchyně"? na vaření a holičí, či jiné důvěrné rozhovory?)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Nicolette » stř lis 17, 2010 9:54 pm

+Vyvolá fotky (a technicky nepátrejte jak) z těch jejích holčičích radovánek, uloží je do krabice od bonboniéry a jde budit spáče.+
Nicolette

Příspěvekod Tirage » pát pro 31, 2010 4:14 pm

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob čer 18, 2011 4:30 pm

+Na chodbě se zhluboka nadechne a začne hulákat.+ Snídaněěěěěěěě!!!!!!!!!!!!! :lol: :mrgreen:+ A jme se bušit na dveře ložnice Nicol a Honorého a do dveří pokoje pro hosty s potěšením i kope,.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Honoré » stř čer 22, 2011 2:06 pm

Isamun: +Převleče se do nějakého trika a montérek. :lol: Na hlavu si narazí slamák a vyjde směr dřevník. Najde tam lelkujícího Isamuna.+ Už jsem tady, pane kolego! Co žebřík? Není moc zahrabanej vespod? Moje paní je v tomhle hrozně nepořádná a nikdy nedá věci na své místo... :lol:
Honoré
Mág

Příspěvekod Isamun » stř čer 22, 2011 7:42 pm

Honoré: áá, dobře, že jdete! narazil jsem tu na tak svébytný a originální systém ukládání nářadí, že jsem si netroufl svévolně s něčím hýbat, abych něco neporušil. jsem tu jen pár vteřin a popravdě řečeno, zatím jsem ještě ten žebřík neobjevil... opatrně přelétá různé nahromaděné nářadí a nástroje :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » čtv čer 23, 2011 10:43 am

Sam: Zvyknete si, pane kolego. Moje paní je originální prakticky ve všem, do čeho se pustí. I když sám musím říct, že jsem někdy z těch jejích nápadů na mrtvici, vcelku mi to jinak přijde roztomilé. + Vydá se do bordýlku za Samem.+ Inu, žebřík...+rozhlíží se+...vždycky býval tady za tou starou komodou s květináčema a Nicol na něj věšela kukuřici na usušení...ááááááá..+ potěšeně mlaskne+...letos na něm jsou bylinky...+ rozhrne houští sušeného býlí.+
Honoré
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv čer 23, 2011 8:30 pm

Honoré: bylinky. kam je dáme? natírat s nima asi nebudu... zase když je dáme do domu, všechny nás bude bolet hlava z té vůně... odstrojuje žebřík a svazky býlí si vrství do náruče. vaše paní je moc fajn. a tady je moc pěkně. stručně, ale upřímně prohlásí.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette