Pokoj yohannky

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj yohannky

Příspěvekod yohannka » sob led 01, 2011 11:37 pm

pěkně dupe co +směje se a nechá se otírat+ nojoo a to sem ti zrovna chtěla dát pusu. Jakáá smůla +zašklebí se+ tak třeba někdy jindy.. možnáá. Všiml sis, že sněhulák není ani chvílama vidět? +sbírá se ze země.. z paula+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 02, 2011 12:03 am

a navíc po náááás! nooo víííš...a co už...stejně mě ten pes každý ráno budí +ušklíbne se, stáhne ju zpátky a stočí si ju pod sebe, ležérně ji zalehne a otře se jí rítkama o rty+ mmh? nebo sis to rozmyslela? +pohladí ju po tvářičce+
On je jak lední medvěd - když nemá být vidět, tak si tlapama zakryje čumááák.
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 12:57 am

taky ti olizuje xichtík? +usmívá se a obejme ho jak ju zalehl+ ááá Yetti mě zalehl! m-m nerozmyslela +mroukne a dá mu studenýma rtíkama malinkou pusinku+
To je maskování.. to pochytil od kluků z armáády +že se má schovávat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 02, 2011 1:19 am

Někdy i ruku! +otře se jí nosánkem o nosánek+ Seš omrzlá...+neodolá a zlehka ji zkusí trošku jemněji políbit+ Nikdo tu široko daleko není...+dívá se jí hluboko do očí+
Nebo od Pusíka, ten to dělá vždycky, když ho potřebuju nahnat ke zvěrolékařovi...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 1:47 am

omrzlá? jenom trochu +usměje se a nechá se olíbnout+ mhm.. já vím.. +zašeptá, pohladí ho po tváři a něžně ho na rtíky políbí+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 02, 2011 2:00 am

to bych tě měl zahřát...+polibek trošku prohloubí až jeho rty nabírají na žádostivosti+ co kdybysme sníh někdy vyměnili za příjemnější materiál? +zašeptá a okousne jí něžně ouško+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 2:11 am

mhm +stihne zamumlat a docela chtivě mu polibky oplácí+ nejsem proti.. pokaždé skončíme na sněhu a já mám pak hroznou chuť.. +zarazí se radši a uculí se+ takže.. nejsem proti +ňufá ho+ ale radši poď, přecejenom.. trochu mrznu +mroukne+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 02, 2011 2:39 am

máš chutě? +na rtech mu pohrává pobavenej úsměv+ dokud to není na okurky...+ještě si vezme pusinku a pomůže jí vstát a oprašuje ju od sněhu+ tak co? pokračujem nahoru, nebo tě mám vzít na záda dolů? +sněhulák se zatím válí ve sněhu, že se mu na srsti dělají nánosy sněhu+ asi budeme mít maxipsa...
Jistě, madam.
Kellerman
Security

Příspěvekod yohannka » ned led 02, 2011 2:49 am

a co na okurky se šlehačkou? +uculí se+ mmm né, frčíme dolů! mám už zmrzlý packy... a.. +kouká na sněhuláka+ ajé, ten bude větší než pusík!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kellerman » ned led 02, 2011 3:27 am

nestraš! - a ještě něco jinýho? +na to "a", hodí si ju na záda a chytne ji za nožky+ drž se! +a pěkně vzorně s ní sklusává kopec dolů+ abysme se v lokále neutopili až to na něm začne tát! +donese ju až ke dveřím, kde ji nechá skočit+ tak co, zasportovala sis? +culí se pobaveně, že to dotáhli fakt daleko+
Jistě, madam.
Kellerman
Security

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje