Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 10:35 pm

+pevně ho obejme a jakoby ho u sebe chtěla schovat+ Většinou se odsuneš stranou a přitáhneš si mě. Chtěla jsem, aby to bylo jednou takhle. +pokrčí lehce rameny a prohrabuje se mu prsty ve vlasech a druhou rukou hladí po nahých zádech+ Jak to děláš, že mají takovou barvu? +zeptá se zničeho nic, ani neví proč+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 10:49 pm

A co je na tom špatně? +nechápe a vzhlédne k ní zvědavýma modrýma očima. Trochu pozvedne tmavé občí a čeká co mu Neferet odpoví+ Co? Myslíš vlasy? +sáhne si taky do hlavy, takže tam má plno když se mu tam i Neferet vrtá+ Jednoduše. Naleju na to peroxid, propajtluju, nechám chvilku působit a pak spláchnu. Chtěla bys taky takovej učes? +řekne zvesela se šklebíc+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 10:59 pm

Ale ne, tak jsem to nemyslela. Nic na tom neni špatně. +přeje mu prstem po zvednutém obočí+ Ani nevíš jak moc ráda jsem ve tvém náručí... +pousměje se+ ...jen jsem dneska chtěla já držet tebe. +vysvětlí sama moc nechápe tohle její přání, ale je jaksi spokojená, když ho může držet. proplete v jeho vlasech svoje prsty s jeho, když se jí tam tak plete+ Aha. +přikývne+ Já? +zasměje se+ Obávám se, že bych vypadala jak strašidlo do zelí, ne každýmu tahle barva sluší. +uculí se+ Ale kdyby šli sem tam nějaký ty pramínky... +zatáhá si za jeden pramínek, který jí padá do obličej+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 11:16 pm

+vysvobodí si ruku, aby si ji zase položil na její břicho a ušklíbne se na ni+ No nevim jestli by ti pramínky slušeli +obrátí se na záda, ale dál má hlavu na jejím těle, takhle na ni lépe vidí+ Nechtěla bys jiný? Třeba modrý nebo fialoví? +navrhuje extravagantní účesy+ Bysme se k sobě hodili, kdybys vyrazila v něčem takovim +polemizuje nad tím+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 11:23 pm

+rozcuchá mu účes a taky se na něj uculí+ Ještě, že ne růžovou. +zasměje se+ Tak pokud by si nechtěl abych to měla na celý hlavě. +lehce pokrčí rameny+ Nebránim se tomu trošku změnit barvu. +pousměje se+ Ale tak, abych se nestyděla vylézt ven mezi lidi. +zasměje se+ Nic extra zářivýho.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 11:29 pm

Hele! +zavrčí nespokojeně+ Proč se po šukání spolu v posteli bavíme o barvách na vlasy? Sme snad nějaký lesby nebo buzíci? +zamračí se+ O čem by ses chtěla bavit příště? O tom kolik mouky dát do bábovky? O tom se bav s An... o tom se bav se svejma kamarádkama a do postele mi to netahej +praví se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 11:41 pm

+strne, když se tak rozčíli, tohle neměla v úmyslu, ani pořádně netuší proč se tak rozčílil, chce mu něco nejspíš odseknout, ale když nepřeslehne jeho přeřeknutí, který jí připomene Angela, zase pusu zavře a zadívá se někam do rohu postele+ Promiň. +pípne a chvíli mlčí+ A o čem by si se chtěl bavit? Tedy jestli chceš mluvit. Nemusíme, klidně můžeme mlčet nebo spát... +mumlá tiše+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 11:46 pm

Ale ne puso, prostě mi to přijde jako divný téma do postele +roztržitě jí hladí po dolním okraji ňadra+ Ale klidně se o tom bavit bude, stejně nevím o čem jinym povídat. Myslim že nemáme moc společnejch zálib a koníčků +podotkne a znovu se trochu zamračí+ Což je vlastně divný, protože bychom mít měli ne?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 08, 2011 12:03 am

+opět s němu stočí pohled a vykouzlí lehký úsměv+ Vážně nemáme? +nakrčí čelo jak přemýšlí+ Tak jak se to vezme. Říká se, že protiklady se přitahují. +nakloní hlavu mírně na stranu+ Nemusíme mít přeci hromadu společných zájmů na to, abychom spolu chtěli být. +řekne naknec měkce+ Spikeu? +ozve se po chvilce váhavě+ Nechtěl by si se mnou trochušku trénovat? +koukne na něj a dělá velké oči+ Poslední dobou jsem to zanedbávala a vyšla ze cviku. Jestli ti mám pomáhat, měla bych se zase dostat do.. formy.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 08, 2011 12:17 am

To je sice pravda že láska může kvést i mezi docela rozdílnejma lidma, ale když pak sou spolu měli by mít nějaký společný zájimi +projeví svůj názor+ Klidně stebou trénovat budu, ale nevym jak to dopadne. Vidět tě v propocenym trikotu mi asi znemožní jakýkoliv další trning. Co trening! Pohyb! +vykřikne se smíchem+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion