Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 10:44 pm

Jo jasně +koukne na ty dva zvláštním způsobem+ Budu tomu věřit až to uvidim, možná ani pak ne +točí se skelnkou a obrátí pohled na Fred a Lanu+ Tohle je taky divná věc. Nikdy bych si nepomyslel že zrovna Fred je lesba. Jooo taková Illyrie, od té se člověk může nadát ledasčeho, jenže ona není člověk. Fred mi za tu dobu co sem jí stačil poznat připadala opravdu hodně hetero +přimhouří oči zaměřujíc na Lanu+ Ta upírka je co zač?
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » pát led 07, 2011 11:08 pm

Možná je to celou tou situací tady. Prý se tu stalo nějaké neštěstí nevím. Já moc nesleduji noviny, takže netuším co se kde šustne °krátce se pousměje° O tom nepochybuji že ej tu hromada práce, už jen když se podíváš na strop °zvedne hlavu a koukne na provhlí strop°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pát led 07, 2011 11:14 pm

Neštěstí? +lehce se zamračí+ Vážně aspon netušíš co se mohlo stát? +zajímá se a těkne pohledem ke Spikeovi. podívá se taky na strop+ A to jsi neviděla zbytek hotelu. +tiše se zasměje+ Je to tu dost velký a nejsou peníze na to, aby se to udržovalo celý. Tedy aspon tak to bylo dřív. Druhý a třetí patro bylo z velký části neobyvatelný... teď mam dojem, že se tam vydat by byl nejspíš pokus o sebevraždu.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » pát led 07, 2011 11:34 pm

+vžil se do jejího vyprávění, že zapomněl i tancovat. Když si to uvědomí, pár krát ji provede po parketu, aby tam jen tak nestáli+ Důvěra se ztrácí lehce, ale těžko získává. Doufám, že on +pohodí hlavou ke Spikeovi+ je natolik rozumný, že ví, co by ztratil, kdyby tě za to nechal +uculí se+ Ale nebudeš to mít lehké, získat zpátky jeho důvěru. Předpokládám, že takovou hloupost už neuděláš a že on nakonec ocení, že se kaješ. A že uzná, že přiznání je polehčující okolnost +uculí se. Trochu má v tom zmatek, kdo je Angel, kdo Angelus a kolik chlapů je vlastně v této kauze zainteresováno. Rozhodne se to neřešit, aby jí nejitřil vzpomínky+ Uvidíš, že všechno nakonec dobře dopadne +přitiskne si ji konejšivě k tělu+ Mrtvá? Co to je za nesmysl +zase se odtáhne, aby jí pohleděl do tváře+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pát led 07, 2011 11:43 pm

Neznám Fred, tak nemohu soudit. Lidi svou sexuální orientaci často tají. Ale Lanu znám moc dobře a u ní mě to nepřekvapuje. Co je zač? Je původně odněkud ze střední Evropy. Poznaly jsme se před léty, když se mě ujala jako sirotka. Před nedávnem mě navštívila a já ji přesvědčila, aby zůstala u mne +nechce mu toho prozradit až příliš+ A jak je to s tebou? +taky ty dvě pozoruje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát led 07, 2011 11:55 pm

+už dávno moc nevnímá jestli stojí na místě nebo tančí, jak vzpomíná+ Tak trochu jsme o tom mluvili. Tedy spíš jsme se několikrát pohádali, než jsem skončila zavřená v kleci... +kupodivu se teď pousměje+ Když mě po další hádce pustil s tim ať si du kam chci, tak jsem se tam sama zavřela, aby mě pořádně vyslechl. Řekl, že to se mnou zkusí a to jen kvůli tomu, že mě miluje. +pousměje se+ Ne, už to v životě neudělám, nechci o něj znovu přijít. +zakroutí na důraz svých slov hlavou+ Možná časem ano. +zamumlá mu do ramene+ Ale Angel mi tak chybí. Se Spikem začínám být zase šťastná, ale i tak se neubráním pocitu určité práznoty. Je to jako bych v sobě měla dva lidi. Jeden miluje Spikea a je víc jak šťastný, že ho má zase u sebe. Ten druhý miluje Angela a truchlí nad jeho ztrátou a nejsem si jistá jestli někdy truchlit přestane. +trošku zoufale si povzdechne+ Já... +musí zamrkat, aby zahnala náhlý příval slz+ Nezvládla jsem to. To všechno... oba byli pryč... Angel byl .. je mrtvý a Spike byl pryč. Tak dlouho jsem volala, ale nikdo neodpověděl. Byla jsem sama a jediný co mi zůstalo bylo zoufalství a smutek.... já... +polkne+ Pokusila jsem se o sebevraždu. +stočí pohled k jednomu ze svých zápěstí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát led 07, 2011 11:57 pm

Tak Fred randila co já vim z Gonnem a Wesem. Tedy nevim co na namakanym černochovi a hubenym anglánovi viděla, ale co už. Oba sou mrtví, takže se jí ptát nebudu +klouže po Laně pohledem+ Je to upírka, takže se ani nedivim že je třeba na obojí, ale Fred.... +zakroutí hlavou. Krátce na Styx pohlédne+ Na co se ptáš lásko? Jestli sem teplej? Nejsem +dolije si sklenku a jí automaticky taky+ Já jsem upír, prostě neni možný žít století a neskusit to. Navíc, stejně dávám přednost ženskejm, vlastně +nostalgicky se usměje+ šukal jsem jen s Angelem... nebo teda Angelusem.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » sob led 08, 2011 12:09 am

Jo to je ono! °luskne prsty° Pokus o sebevraždu...něčí, ale já nevím čí °zamyslí se, ale vzhledem k tomu že jí to je fakt ukradené, následně jen bezraně pokrčí rameny° Netuším. Promiň °koukne na parket° Nejdeme na parket? °navrhne° Sice nevím jak na koledy tancovat, ale ploužit se můžem kdekoliv °vezme Fred za ruku a vede jí na parket° Možná že by se nějak peníze sehnat dali, třeba udělat sbírku mezi přáteli. Já a Styx bychom snad i přispěli. A co třeba státní dotace? Tomuhle hotelu je dozajista sto let, to už je památka.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » sob led 08, 2011 12:20 am

Nic se neděje. +pousměje se, ale v duchu se mračí, na tohle se bude muset Spikea zeptat+ No připadá mi to trošku potrhlé tančit na koledy... +podívá se na parket+ ...ale tak, proč ne. +přikývne nakone a nechá se odvést na parket+ Kdysi se nad tím uvažovala, nad těmi dotacemi. Ale pak jsem došla k závěru, že než by nám ji dali a pokud by jí dali, couralo by se tu příliš mnoho lidí. +pokrčí lehce rameny+ A mam takový tušení že jak Angel tak teď Spike by asi něco takovýho nepřijali. Spíš by nás vyrazili všechny. Myslim, že na finanční výpomoc jsou moc hákliví...
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » sob led 08, 2011 1:11 pm

Spike: Tak třeba je opravdu na chlapy a s Lanou si jen padly do oka jako přítelkyně. Viděl jsi je líbat se? +upije si, když jí dolil a sleduje ty dvě holky+ A jaké to bylo? S tím Angelusem?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion