od Neferet » sob led 08, 2011 4:44 pm
Porvali se… jestli se tomu tak dá říct. Nevím jak Spike zjistil kde ho najít nebo kde na sebe narazili. Vím jen, že dopadli oba špatně. Tentokrát se mi ty proklatý noviny hodili. Ale nejhorší na tom bylo, že jsem nemohla přijít a postarat se o něj… o něj a o Angela. +opět si mu opře čelo o rameno, ani neví proč to a najednou nezůstane jen u jediný slzy. V duchu se proklíná za to, že si dala to víno a jointa, určitě by k tomu jinak nedošlo, i když kdo ví, co by se dělo kdyby to Tonymu řekla u něj na návštěvě+ Zbláznila? +podívá se na něj ubrečenýma očima+ Jo, myslim, že jsem se zbláznila. +souhlasí+ Změnila jsem se, část mě se tolik změnila až mě to chvílemi děsí. Víš, kdo jsem nebo aspoň čím jsem byla, než jsem sem přišla. Dřív bych nikdy nepřipustila, aby mi jakýkoliv upír něco nakazoval natož, abych mu tolik věřila, ani bych se nikdy tolik nesnažila udělat mu radost, nechtěla bych aby byl šťastný, spokojený a už vůbec bych mu nikdy nedala napít svoji krve, natož abych to dělala opakovaně. +v očích má jakousi naléhavost+ Změnili mě a já ani nevím jak je to možný, jak se stalo, že jsem najednou chtěla být poslušná a dát jim všechno, co bych mohla, co by si přáli a po čem by toužili. +povzdechne si+ Za tu krátkou dobu se pro mě stali vším a když člověk přijde o všechno a to vlastní vinnou, nechce dál žít. Nechtěla jsem dál žít. Bez nich všechno ztratilo smysl, důvod, cíl... +zakroutí smutně hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus