Počkaj, ja ne- +ale než stíhne dopovedať tak má už prášok v krku. Pokrúti nad tým však len hlavou.+ Používam ho preto, lebo sa bojím, že keď použijem nenaštvala, alebo nenasrala, tak sa nahneváš. +povie schválne.+ Snažím sa byť k tebe galantný. +pokrčí ramená, že netuší čo je na tom zlé, keď pred ňou nenadáva.+
+Prášok už začína asi trochu pôsobiť. Ako na to nie je zvyknutý, bere ho dosť rýchlo.+ Tak to si o mne myslíš? V tejto chvíli som stratil všetku svoju sebadvôveru. +zatvári sa smrteľne vážne, ale vzápätí nedokáže ovládnuť, aby mu kútiky nezacukali.+ Miluješ? +prekvapene, lebo si už dlhšiu dobu myslel, že by ho najradšej poslala do čerta.+ Ešte pred chvíľou si hovorila, že ma nenávidíš. +pokrúti hlavou akože tie ženské naozaj nechápe.+ Pozor! +ako letí na zem, snaží sa ju zachytiť, no nechytí. V ďaka tomu si uvedomí, že je asi dosť sjetý.+ Čo v tom prášku vôbec bolo? + Dosť prekvapene sleduje jej zelenkujúce oči.+ Ehm, Bea? Vidím zle, alebo ti naozaj svietia oči? +prisadne si k nej na zem...no skôr sa tak trochu zvezie z postele do sedu.+ Tak ja som podľa teba cudný? +prižmúri oči, ale ide skôr o také pošťuchnutie. I keď teda nemá pocit, že by si do sexu zrovna hvízdal, ale je možné, že na ňu občas trochu tlačil. Kúsok sa nad ňu skloní, pozrie jej do očí.+ Tak ako teda? Ako chceš, aby som sa k tebe správal?