Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » čtv led 13, 2011 11:34 pm

Tir: Úžasnej nápad...ty jsi tak skvělá, že to všechno vymyslíš, naplánuješ, zrealizuješ.Grilovaný věcičky já rád. A k tomu vínečko, čertvě pečenej chleba a bagety...tohle léto je vážně vyvedený.+ Culí se s plnou pusou.+ Počítám, že Sam s Molly přijdou pěkně vyhladovělý, ale jestli bude mít Molly ten nápad, zastavěj se cestou u kozích pastevců a přinesou na grilování i sýr. Miluju grilovanej sejra...A když bude gramofon, mohli bychom tančit tady na terase. A já ti přitom budu šahat na zadeček ve světle lampiónů... :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv led 13, 2011 11:49 pm

Fab: s plnou pusou němně zírá, jak si naskočil. jak pěkně se chytá na její nápady. když polkne, poznamená. ale chleba a bagety bych koupila, ty moc péct neumím. čerstvé jdou, ale druhý den je to... no není to ono. sejra si dám ráda! pokračuje v jídle a přikyvuje. i se zas plnou pusou se usmívá nad řečí o tanci při gramofonu. a pak ji malinko zaskočí. Fabísku, ale to už tu nebudeme sami. Molly se Samem by mohli mít vlastních starostí dost. ale bude tu i maminka a možná si přivede i kamarádku, aby měla taky nějakou zábavu...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv led 13, 2011 11:56 pm

Tir: +Poškrabká ji po ruce.+ Třeba budeme mít kliku a vrátí se Honoré. Jak ho znám, uteče z jihu dřív, než mu omrzne zadek...a jestli si máma přivede kámošku, povedou babský drby a máma se se mnou a Moll bude chlubit a nutit kámošku, aby sledovala, jak se máme k světu a dobře jsme si vydrali. Tady na venkově se dost dbá na plodnost, takže ruka na sladkém zadečku bude oficiálně vítána a já ti budu moct u toho šeptat, jak jsi nádherná...+ usmívá se hrozně upřímně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 12:04 am

Fab: jen se usmívá, dojídá zobavě salát a úplně cítí tu jeho ruku na zadečku. a když si představí, jak rada starších sleduje a schvaluje jejich hrátky, trochu se začervená.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát led 14, 2011 12:31 am

Tir: No, víš...+pokračuje v popisu místního obyvatelstva+...většina máminejch kámošek je stejně střelenejch jako vona. Když se Moll vdávala, tak místo rejže házely na ženicha štěrk a pak uspořádaly čarodějnickou seanci, aby ho uhranuly. A protože ty jsi jednoznačně mámina favoritka, počítám, že ti snesou modrý z nebe...+směje se tomu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 12:35 am

Fab: to se jí moc hezky poslouchá, ale stejně se stydí. já nechci. já se těch kontrolujících davů bojím. se raděj někam schovám, než bych se nechala grilovat takovou pozorností. já se grilovat nechci. to maso, zeleninu, ryba a sýr, ale mě ne.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát led 14, 2011 12:53 am

Tir: Neboj, ještěřičko...já to stejně vidim na Honorého. Nejsem žádný věštec a nemám takové sklony vidět věci jako ty, ale nějak ho tu začínám víc vidět. Začal s mámou žít, když mi bylo jedenáct a byl vždycky skvělý. Podporoval mě ve všech těch mejch šílenejch pokusech a vědeckejch výzkumech. Přišel sem a zamiloval si farmu, mámu, dokonce i mě a se mnou přibral i Moll. Toho se bát nemusíš. Jestli se vrátí, uvidíš...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 9:25 am

Fab: culí se, když Fab mluví o svých sklonech. a kýbne hlavou. kdyby přišel Honoré, to by Nicolette měla svou zábavu, přála bych jí to. takhle je na všechno sama. i na nájezd kobylek.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát led 14, 2011 12:17 pm

Tir: Počkej, až ho uvidíš, cestovatele. Celé měsíce strádá o sušeném mase a pak...svou nenažraností strčí do kapsy i Isamuna! +směje se a dělá, že on se prakticky živí květinovým nektarem. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 12:27 pm

Fab: upřeně zírá, jak v něm mizí kopec jídla. jo, Sama možná jo. nenápadně se culí na svou květinovou vílu - :lol: zase si musím vzpomenout na tu fotku u lednice :lol: . tak dobře, Honorého se bát nebudu, ale že by mě musel někdo koukat na zadek, hlavně, když ty mi na něj saháš, to tedy nemusí. zarazí se. no, doufám, že Honorého plně zaměstná NIcolette. a Sama Molly, i když toho můj zadek nezajímá, dokud se za něj nešprajcnu v nějaké plazivce. to bys mě možná hladit mohl... usměje se zasněně. lampiony, hvězdy, hudba... možná zase světlušky... to bude krása! už se těším!
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette