Obývací pokoj

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Fabien » pát led 14, 2011 12:13 pm

Tir: +Moc ho ten návrh potěší a taky se rozesměje, protože ví, že Tir ví.+ Počkám s očistou na tebe a smeju z tebe prach cest...Utíkej, ať se mi vrátíš, ještěřičko..+olíbá jí a ještě si domazává poslední snídaňový rohlík. :P +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát led 14, 2011 12:29 pm

Fab: odpojí se od něj, zamává a přepístí se na Mýtinku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » pát led 14, 2011 12:34 pm

mollyz píše:(dneska psycho ne, prosím... :ss )

Et: +Zamyšleně Et poslouchá a trochu to v ní bublá. Típne cigaretu a jde dovnitř.+ Hele Et, nechtěla jsem jméno, které by mě skrylo před všemi. Chtěla jsem začít nový život a ten jsem začala a tím jsem se zachránila. Povzdechla jsem nad záchranou hraběte proto, že jsem před dvěma lety ještě s manželem možná na něco takového čekala, než jsem přišla na to, že to musím být já. Řekni mu, že existuju, řekni mu pravdu, ale na rovinu....moc se s ním vidět nechci. Pokud o to bude moc stát - tak jo..

Molly: dobře. on chtěl pro setkání nějaké veřejné místo. myslím, že hodně stojí o to tě vidět. oslovil i ministerstvo a bystrozory. sedni si a nevztekej se. nebo vztekej, ale mluv se mnou. chci se s tebou domluvit, ne tě potopit nebo trápit přece. taky je trochu napjatá a možná se děvčata lehce rafnou a aspoň si leccos vyříkají. Et je mírně vzteklá, ale ne nepřátlská. a zatím se drží v rámci společenského chování.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát led 14, 2011 1:24 pm

Et: Vím, že to myslíš dobře, Et. A vím, že před vším se utýct nedá. Ostatně Fab je toho živým důkazem..+usměje se a je jasné, že i když se hádají, zrovna před ním utýct nechce.+ Lucca je milej, že mě hledá. Jen doufám, že od toho setkání moc nečeká. Nikdy jsem mu nedávala žádnou naději. Patrně už ti asi taky řekl, z jaký jsem rodiny a tak. Je dobře, že to víš. Neviděla jsem ho tolik let...je pořád tak - upjatý?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát led 14, 2011 2:14 pm

Molly: i když ti to tu může místy připadat jako delfská věštírna a cirkus na kolečkách, zase tak moc toho nevím. pah hrabě se chová velmi pěkně a vznešeně. skutečně vznešeně. na mě je to trochu moc, ale skutečně si myslím, že on je ušlechtilý. i když v jeho podání mi to připadá trošku směšné. nepochybuju ale, že je skutečný rytíř a charakter. cpo čeká nebo nečeká, to je vaše záležitost. o naději a očekávání si možná promluv se Samem. ale ani do toho se ti nechci plést, jste oba dospělí. a o tvé rodině vím málo, spíš tuší. takhle z dálky bych o ní mohla říct jediné - divná. buď ráda, že si tě adoptovala Fabienova rodina. ti mi připadají docela normálně praštění. vzásadě našinci. ale to ti taky nemusím říkat. chci vědět tohle: co mu mám říct - přesně. že jsem tě našla a sejdeš se s ním tam a tam? že tě znám? že u nás bydlíš? že pracuješ v nemocnici? že žiješ se Samem? a Fabien není nikdy daleko? co chceš, aby věděl? nervozně si hraje se lžičkou a doluje z Molly rozumy a jasné pokyny a rozhodnutí.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 15, 2011 2:51 pm

Et: +Chvíli přemýšlí.+ Řekni mu, že se s ním sejdu, ale nechci, aby věděl, kde bydlím a kde pracuji. ŘEkni mu o Fabovi o Samovi, že jsem v pořádku. Žádné naděje mu nedávej...žádné pro něj nejsou. Mysli si co chceš, ale tvůj bratr je opravdu ten jediný...není o čem diskutovat. Moje rodina už neexistuje. Matka zemřela, když jsem byla malá a otec před třemi lety. Můj závratný majetek jsem poskytla fondu vzdělávání a všechny ty honosné domy a hrady, do kterých tady chodíme na večírky...přijdou mi směšné, když si vzpomenu, že jsem v tom vyrostla. O tom jindy. Fabova rodina je ta maje opravdová a...+odvrátí se od Et a kouká chvíli z okna.+

(jdu na vycházku s dětma)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » ned led 16, 2011 4:43 pm

Molly: tak ji chvíli nechá koukat se. hledá ten správný způsob, jak říct to, co chce. ano. ano, já si mohu myslet, co chci. v tom je moje svoboda. a Sam si může dělat, co chce. taky svoboda. mám ho ráda, Molly. a záleží mi na něm. moc ho miluju a znám ho mnohem déle, než ty. to v jistém smyslu nic neznamená. ale v jiném naopak hodně znamená. přestala jsem mu mluvit do toho, s kým je a není, do jeho lásek, už dávno. myslím, že je to tak lepší. on i Tirage jsou tady doma. mohou kdykoli odejít a taky se kdykoli vrátit. Miracles tu vždycky bude. bude tu vždycky, kdž tu budu já. já se můžu vždycky jenom vrátit, jestli mi rozumíš.
a ty jsi tu teď taky doma. aspoň doufám. položí ji ruku přes její. Sam chtěl kousek Miracles pro tebe, máte ho. přišlas a máme tě rádi. jsem ráda, že jsi tu s námi. ty i Fabien. krásně jste k nám zapadli. mám radost, když vidím, jak se z Tir stala dospělá milující žena. jsem ráda, když vidím Sama, jak je šťastný. pustí její ruku a teď se už na sebe asi dívají.
kolem Miracles jsou silná kouzla. silné síly a ochrany. chrání nás všechny. každý máme něco za sebou a občas to vztahuje důsledky i do současnosti. a Miracles nás i před tím chrání. doufám, že vydrží chránit dál. a dost toho pro to dělám. kdyžs přišla, byli jsme rádi. a nikdo se tě neptal od kud a proč. ale uvaž sama, pokud tě pronásleduje minulost a může tě nějak ohrozit - tady máš dost silnou ochranu. ovšem to případné nebezpečí ohrožuje nás všechny. možná by bývalo fér říct, čeho se můžeme dočkat. myslela jsem, že si tyhle věci vyřídíš právě se Samem. jako neřízená střela se mi zdál spíš Fabien. nečekala bych, že to bude tvá minulost, před kterou se budeme muset chránit.
hraběti mohu říc cokoli. dokonce mu to dávkovat po částech, protáhnout ten případ a dostat od něj několikanásobně víc peněz, když to naporcuju. ale stejně si myslím, že bys si tohle měla vyřídit sama. řeknu mu, že jsi na světě a domluvím vám schůzku. další bych opravdu ráda, kdybys si vyřídila ty. a Samovi nic říkat nebudu. ani o tom, že tě hledá ušlechtilý hrabě, ani ho nesprdnu, že zanedbal základní bezpečnost. stačí, že vypadám jako malicherná kráva teď. ale já to snesu, hlavně když se udrží bezpečí Miracles. a věř mi, že mi tohle jednání není nijak zvlášť příjemné. raděj bych si s tebou popovídala nad nějakou holčičí zábavou. nebo u kafe a dortu. popovídal, ne abych z tebe tahala něco, co mi evidentně nechceš vyprávět. dokonce i já mám trochu soucitu a pochopení. na druhou stranu nemám zapotřebí pátrat pro svou potěchu po tajemstvích kohokoli. mám toho dost pracovně. nejsem policajt ani pragmatická a ledová žena. bohužel mě do té role svým jednáním tlačíte. chápu, že to nemáš lehké a že se třeba i zlobíš. ovšem to, že to schytábvám já, to mi úplně v pořádku nepřipadá. já jsem ti nic zlého neprovedla.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned led 16, 2011 9:48 pm

Et: Et, já nechtěla, abys to schytala. A moc mě mrzí, že jsou kvůli mně komplikace. Už proto, že jste mi tu poskytli domov, který miluju, protože jste tady samí lidé, které mám ráda, proto, že miluju tvého bratra a nikdy bych mu nechtěla způsobit bolest..žádnou, rozumíš? Děkuju ti za ochranná kouzla, za to, že je tu i Fabien, ano, sejdu se s hrabětem a vyřídím to s ním sama. Neohrozím Miracles. +Eternitina řeč na ní udělala dojem. A najednou se jí chce brečet, protože nechce nikomu ubližovat a tak strašně miluje Sama.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » ned led 16, 2011 10:05 pm

Molly: Fabien tu je kvůli tomu, že ho tady chce Tir. a ty kvůli Samovi. do toho, co je mezi tebou a Samem nechci nijak vstupovat. ale doufám, že si promluvíte a on se pak postará o to, co by pro nás mohlo být potenciálně nebezpečné. mně o tom poví jen v případě, že to bude nezbytné. má přinejmenším stejné tendence tě ochraňovat, jako ty jeho. to snad víš. a já tě jen prosím, abys se občas zamyslela a zařídila se podle toho. nemám nejmenší chuť tě kárat nebo tak něco. ale musíme dodržet pár věcí pro bezpečnost a chod našeho domu. klidně můžeme na to kafe a řekneš to mně. ale zdá se mi, že bys to raděj řešila se Samem. nebo s Tir? jak chceš.
hraběti řeknu, že přijdeš na schůzku. co ta cukrárna ve městě? vyhovuje? nebo jinam? přehodí výhybku, ať ten nepříjemný rozhovor mají z krku. a pak bez souvislosti dodá. já vím, že ho miluješ. nebreč. tohle není konec světa. ale musíme to vyřídit.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned led 16, 2011 10:17 pm

Et: Promluvím si se Samem, musí to vědět. Musí to vědět všechno. A s Lucco? To je jedno, klidně cukrárna nebo ten ples u Styx? Domluv to, prosím, já přijdu, kam řekneš. + Když jí Et řekne, že ví, že miluje Sama, prostě se docela normálně rozbrečí jako malá. :roll: + Promiň...nečekala jsem to...+omlouvá se Et a utírá si nos do rukávu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles