Mal som jedno....ehm...pracovné stretnutie (žiaľ ti o tom nestihol povedať). Nemohol som sa ti ozvať skôr. +Na jeho hlase je poznať, že ho to naozaj mrzí.+ Ale už sa vraciam domov. Čo tá večera? Môžem ťa na ňu opäť pozvať?
Kristiáne...jestli už nechceš...víš co...tak se na to prostě vykašli. Já to chápu. A...víš nezlobím se, protože...to chápu. +Vím, že za to nemohl, ale prakticky asi teda jako zmizel, esi sem to pochopila a ozval se až teď.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
+Chvíľková odmlka.+ Ehm? Keby som nechcel, tak ťa na tú večeru nezvem. Stále platí to, čo som povedal. Neboli sme na poriadnom rande a ja o tebe chcem zistiť viac. +opäť chvíľkové ticho. No potom ešte dodá.+ Prepáč, že som tak narýchlo zmizol, nechcel som ťa budiť....... +zase chvíľu ticho.+ ....chýbala si mi a rád by som ťa znovu videl. +prizná vážnym hlasom, z ktorého však zaznieva neha.+
+Chvílu mlčí, ještě chvílu mlčí, a pak promluví+ Krisi..ty..seš na letišti? +asi tam slyší takový to hlášení+ Kdy přiletíš? +a budeme se tvářit, že všichni víme hlavně, kam přiletí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
(občas by to asi chcelo také tie poznámky pod čiarou ...a to pred tým mi samozrejme došlo, ale už som to nechcela komplikovať)
Áno. +prikývne aj keď to Bea nemôže vidieť. Pozrie na hodinky.+ Asi za pol hodinu odlietam. Zajtra by som mal byť späť. Prídem ťa večer vyzdvihnúť? (myslím ten pondelok)