od Jason » ned led 16, 2011 12:18 pm
to víte, jsem už takový, pro týým...*protáhne s úsměvem* ale zas..jak s kým, no.*připustí po chvíli a spokojeně dlabe*noo...to asi možná i jo, s tím stoletím...*pak vykulí oči* to radši moc neříkejte nahlas, ještě by se to k nám doneslo a muzeum by se přesunulo do Slastí...*chytí se za chlavu* a to teda...já jsem spokojený se svým, tak jak to je...*polkne zbytek chlebíčku* hm..ale tak..to joo..něco dobrého na zub..*fakt kyselina, tohleto vlče* to zas jo...*jen zavrtí se smíchem hlavou* netřeba shánět...ještě by mě pak chtěli povolat někam do armády...i když..na to asi nemám výšku..*oddechne si*no, to nevím, já se neptal, ale asi když vůbec o sobě nevědí, víte jak..*narovná se, připaží a naznačí ztuhlý tělo* tak třeba to ani nevadí...*pokrčí rameny*no..konečně nějaká, která to má v hlavě srovnané..co je kolem takových těch, co zobou zrní...*zašklebí se* pak je není za co chytit, jeden stiskne víc, a doláme jim kostru..*nakrčí nos a pak se rozzáří*fakt? no to mám radost...*hned se zas přisune zpátky blíž* tak to bych vás možná..měl někam pozvat? nebo tak?*zamrká na ni nevinně a přitom se spokojeně tetelí blahem, jak mu hýčká ego*