Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 12:41 am

(tak to zase ne-e :vyprask: )

"Som prirodzený talent." uculí sa a mydlí ho dôkladne všade...okrem teda jednoho miesta. Aby sa im to tam hneď nezvrhlo. Zakloní hlavu a nechá si osprchovať vlásky. "Hmm....to bolo príjemné." zavrní spokojne a líbne ho malinko na rameno. Vezme si z vešiaku ručník a jeden podá Chrisovi. Vylezie von a začne sa utierať.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 17, 2011 1:01 am

(padampampam...)

To se poznáá! +no ona se ho tam ani nemusí dotýýkat a Chrisův vercajk funguje, ale dělá jakoby vůůbec nic, akorát když se memory začne utírat, tak od ní nějak nemůže odtrhnout zrak, ale zhluboka se nadechne a vsugerovává si, že teeeď na to fakt není vhodná chvíle...chvílu uvažuje, že by ju poslal napřed...ale tak...přece to zvláádne...asi..možná...+sám v duchu zakvílí, otře se a snaží se narvat do čistých boxerek+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 2:06 pm

Už oblečená v čiernom čipkovanom prádle sleduje jeho boj s boxerkami. A tiež tak akosi od neho nemůže odtrhnúť oči. "Nechceš s tým trochu pomôcť?" Povie napokon, keď mu opäť pozrie do očí a pristúpi k nemu na pár centimetrov.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 17, 2011 2:26 pm

(čipkované - krajkové?)

Chceš mi podat pomocnou ruku? +zvedne jedno obočí a teď už by se do těch boxerek asi nenarval vůbec. Doslova ji hltá pohledem a drží se, aby ji na místě nevohl a nevojel.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 2:40 pm

(jj ;) )

"Mhm." prikývne a pravou rukou mu jemne prejde po stehne, po slabinách, až ňou zaparkuje v jeho rozkroku. Pozrie dole a jej ruka objíme jeho penis. Potom znovu zdvihne pohľad. Sleduje ten boj v jeho očiach s jemným úsmevom na perách a pravidelnými pohybmi začne spracovávať jeho erekciu. Druhú mu položí na hruď. "Občas aj pomocná ruka môže byť celkom príjemná alternatíva." usmeje sa naňho a jemne ho líbne na pery, pričom neprestáva v tej činnosti.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 17, 2011 2:57 pm

+Přivřenýma očima sleduje její ručku a když se dotkne jeho penisu, tiše zasténá a jeho erekce je tvrdá jako skála. Opře se kousek dozadu jednou rukou o umyvadlo a druhou rukou jí zajede do vlásků, aby si ji mohl aspoň přitáhnout k polibku. Snaží se ji sice líbat jemně, ale chvílema přechází do kousavé fáze jako žralok a nemůže si pomoct, aby si přitom spokojeně nezamručel+ Miluju pomocný ruky...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 3:09 pm

Ruku, ktoru sa dotýkala jeho hrude, si tiež oprie o umývadlo a druhou rukou ešte zvýši tempo, pričom mu zámerne pri každom pohybe prejde aj po špičke penisu. Zľahka sa oňho oprie svojím telom. Kúsavé bozky mu opláca s rovnakou vášňou a jej dych je neprirodzene zrýchlený. Tak trochu z toho chvíľami stráca hlavu, ale hneď sa zase spamätáva, pričom jej bozky sú vtedy opäť len také nežné pohladenia.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 17, 2011 3:21 pm

Seš dokonalá...+nedrží se, aby jí klínem nepřirážel proti ručce a vypadá tak nadrženě, že už mu to nebude dlouho trvat+ Nejraději bych tě tu...+tlapou z vlasů jí sjede na zadeček a přes luxusní prádýlko ji potitkářsky ohlazuje a omačkává+ Kotě...já už asi...+tak trošku ju varuje chraplavým zavrčením+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 5:08 pm

Spokojne sa usmieva, keďže je z nej taký nadržaný. Nechá sa pohladiť po zadočku, trošku sa mu ním vmáčkne do dlane a pritom mu olíbne krk. Pri jeho varovaní automaticky trochu spomalí a kúsok odstúpi, spýtavo naňho pozrie, že čo chce, aby urobila.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 17, 2011 5:28 pm

+Přitáhne ju ke sprchovýmu koutu, položí si její packu zase do klína a propaluje ji nedočkavým pohledem+ Dokonči to...+spíš to zní skoro jako prosba, než rozkaz+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje