Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 6:23 pm

+Místnost je příjemně pročazená od všech těch zapálených cigár, takže to navozuje veselou atmosféru skutečně spokojených a klidných Vánoc+ To víš, maj taky rodiny +snaží se jí chlácholit, kdyby měla dojem že se jí něco nepovedlo a proto všichni odešli+ Já už ti dárek dal +připomene, aby nečekala další, ale svoje dárečky si rozbalí. Nejdřív potěšká hezky zdobenou zbraň+ No pěkný, ale praktický moc ne. Kdo to má čistit +skritizuje to, po otevření krabičky mu ale dojdou slova. Jen se mračí na obsah jakoby viděl něco nepěkného+ Chceš mi tím něco naznačit? +zeptá se pořád tak zamračený+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 8:43 pm

Vždyť já vim, na něj se nedá zapomenout. +usměje se na něj a jen protočí, když tak kritizuje první dárek+ Naznačit? +zopakuje nechápavě, couvne, aby se opřela o pult a podmračeně sleduje, jak se tváří, než jí to dojde+ Ne… +zakroutí hlavou s jakýmsi druhem znepokojení+ Nechci ti nic naznačovat. Když jsem ho sháněla, ani mě nic takovýho nenapadlo. +ošije se, jestli oba mluví o stejné věci, tedy svatbě, není zrovna uklidňující jak by se mohl v budoucnu popřípadě tvářit, ne že by to nebylo jednou možný, ale s takovouhle situací jí vážně nic takovýho nenapadlo+ Jen jsem si vzpomněla, že si kdysi říkal, že by si něco takovýho chtěl, tak… +výmluvně pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 9:20 pm

+Pohrává si s prstenem, převaluje ho na ruce, potom natáhne na prst+ Tak fajn no +nedá se poznat jestli jí věří, nebo spíše ne. Otočí jím několikrát kolem své osy+ Angel dal Buffy taky prsten. Nějakej irskej nebo co, hodně pro ni znamenal. Furt ho nosila na prstě, nehledě na to že chodila s Railym nebo se mnou +natáhne ruku proti světlu+ Vypadá jak buzík +usoudí zvesela+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 9:30 pm

+sleduje jak převaluje prsten jako horkou bramboru a mrzí jí, že se mu nelíbí. ví, že nemá talent na vybírání dárků, ale doufala, že by se přeci jen mohl líbil. snaží se tvářit neutrálně, když mluví o Angelovi a Buffy+ Aha. +dostane ze sebe jen, načež se otočí a jak nejklidněji dokáže si naleje další sklenku vína+ Nemusíš ho nosti, jestli nechceš. +řekne tiše, než se napije stále stojíc zády k němu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 9:41 pm

Ale jo, budu ho nosit +pšislíbí+ pověsim si ho na krk, protože tohle +mávne rukou+ je vážně divný +stáhne si ho z prstu a strčí do kapsy, podle všeho se ho nemíní vzdát+ Kdyby byl trochu decentnější, třeba jen zlatej kroužek, tak bych ho nosil, tohel by se spíš líbilo svalovcovi +obejme ji kolem pasu a přitáhne si ji k sobě. Sjedejí jedním se svých pohledů+ Nějak přešlá +podotkne+ začíná ti bejt blbě? Špatná nálada, točení hlavy, pocit na zvracení? +vyzvídá jestli na ni to hulení už má konečně nějaký ty negativní účinky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 9:52 pm

+pousměje se a přikývne, to že podle ní zlatej kroužet už něco značí si nechá raději pro sebe. odloží skleničku a nechá se k němu přitáhnout+ Připadam si divně. +přikývne nakonec+ Hlava se mi sice netočí, ale myslim, že... +zarazí se a zhluboka se nadechne. pocit, že se jí něco snaží drát hrdlem nahoru však nezmizí, naopak se zhorší+ Promiň... +zamumlá těsně předtím, než se mu vytrhne a letí nahoru do koupelny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 9:49 pm

+seběhne ze schodů a první co udělá je, že si udělá pořádný kafe a až potom se porozhléde po něčem na čtení. do oka jí padnou nějaké zvláštní noviny, tak je schrábne, posadí se na židli za pultem a začte se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon led 17, 2011 9:54 pm

°Vyfikla se na pláž, takže si na sebe vzala krátké černé šaty a na ně dlouhé s krajky, aby nebylo vidět několik podlitin na jejím těle, které se ještě tak docela nezaojili. Vlasy si hezky pevně stáhla, aby jí ve větru nevlály a takhe vystrojená vejde do haly. Podhled jí hned padne na Fred a široce se usměje° Ahoj °bezostyšně jí líbne na tvář°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 10:00 pm

+mračí se nad jedním článkem, zrovna tedy nad tím o Laně, že si ani nevšimne, že Lana zrovna vešla do haly. trochu nadskočí leknutím, když jí osloví, překvapeně zamrká, když jí líbne na tvář a vyskočí na nohy+ Ahoj. +vykouzlí nakonec usměv a noviny odloží, tedy spíš odhodí na židli, počítá s tím, že když jí o tom bude chtít Lana někdy říct řekne a pokud nezkrotí svoji zvědavost zeptá se na to později+ Kam ses tak oblékla? +zajímá se, když sjede pohledem její oblečení a usměje se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon led 17, 2011 10:18 pm

°Opře se o pult° No přeci na naší plážovou procházky °skoukne její oblečení a kupodivu se potěšeně usměje° ty si zvolila jak vidím neformální styl. Bohužel °zatahá za krajku skleptický výraz na tváři° nejsem typ co umí chodit neformálně oblékaný °podotkne° Tak kam vyrazíme?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion