ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon led 17, 2011 4:23 pm

Ve stresu? Tak při mé práci to ani jinak nejde. Pokrčí rameny. Spím chválabohu dobře, jako zabitý. A na oddech není čas. Vlastně... Zarazí se najednou. musím se rychle vrátit zpátky do práce, abych stihnul dodat materiály do nejnovějšího čísla Věštce. Ehm, mohla byste mi dát něco na ty záda, nějakou mast, nebo něco... aby nebolely jako sviňa... nebo použít třeba nějaká kouzla. Snaží se zvednout se do sedu.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 5:19 pm

"Ani nápad." zatlačí ho pekne späť. "Práca vám neutečie, ale ak vás neošetrím, nemuselo by to dopadnúť dobre. A teraz, keby ste sa ešte pregulili na brucho, nech vám môžem ošetriť to pokúsanie. Potom napravíme to zápästie. Rebrá zlomené nemáte, sú len obrazené, ale aj tak bude trvať pár dní, než budete úplne v poriadku." povie a pomáha mu pretočiť sa.

(Nech ho ani nenapadne utekať, lebo s Fabienom podávame na dvere zámky :vyprask: )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon led 17, 2011 6:58 pm

Ale- pokusí se ještě zaprotestovat, ale už leží na břiše. Trochu stydlivě si nechá prohlédnout psí kousnutí, které zdaleka nevypadá tak hrozivě, jak se mu při střetu se psem zdálo.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 17, 2011 11:32 pm

Úplne profesiónálne si kusnutie poriadne prezrie, potom ho dezinfikuje (trochu to asi štipne) a prútikom ranu zacelí. Že tam Bruno skoro ani nemá žiadnu jazvu. "Tak, to by sme mali. Môžete sa posadiť." opäť mu trochu pomôže. Predsa len, tie obzarené rebrá ho isto musia dosť bolieť. "Teraz to zápästie." Vezme ho do jednej ruky a konček prútika priloží doprostred. Párkrát si niečo potichu zamrmle, párkrát mu ním opatrne potočí a zápästie je ako nové. "Žiaľ s tými modrinami neurobíme nič. Musíte počkať, než zmiznú samy. Aj tie rebrá by vás tak do troch dní mali prestať bolieť. Takže minimálne tie tri dni by ste mali oddychovať. Na noc vám dám elixír proti bolesti." vypíše mu recept. (tuším tu niekde je niečo ako obchod s lektvarmi, tak vybrať tam...isto budú mať radosť;))
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » úte led 18, 2011 2:14 pm

Zařve a prudce stáhne půlky k sobě, že by mezi nimi přestřihl drát. Svinskej pes! Zakleje. Požádám o rizikový příplatek. Rozhodne se, a to ještě ani nečetl Věštce. Nechá si to ošetřit a nechce ani věřit, že bolest najednou polevila a on si může normálně sednout. Sakra práce, paní doktorko, vy máte zlaté ručičky. Usměje se na ni a vezme si od ní recept. Oddechovat? To by mi moje šéfová dala. Vlastně nedala. Zamračí se. Tak děkuji, no. A kde se tady platí za ošetření?
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Memory » úte led 18, 2011 3:00 pm

"Je to predsa moja práca." vyhlási skromne, ale zárovneň sa na Bruna žiarivo usmeje, je na nej vidno, že ju jeho chvála veľmi potešila. "Môžem vám vypísať PN-ku. Naozaj by ste sa mali šetriť." trošku sa zamračí, pri tej predstave, že ho Storm hneď ženie do práce....navyše sa zdá, že jej začal byť Bruno celkom sympatický. ( :D ) "Platí? Zatiaľ sme stále štátne zariadenie, takže ak platíte zdravotné poistenie, tu neplatíte nič." opäť úsmev. (lach, no mali by sme sa o tom tuším s ostatnými lekármi dohodnúť...)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » úte led 18, 2011 3:43 pm

(abys ho nakonec nezačala litovat :lol: )

Já si taky dělám jen svou práci, ale já mám dojem, že mě lidi nemají rádi. Postěžuje si, když v ní našel spřízněnou duši, první od té doby, co dostal tu práci v místním deníku. Nechci PN-ku, na ty tři dny se mi to nevyplatí, to mi nikdo nezaplatí. A déle marodit nemůžu, uteklo by mi něco důležitého a mohl bych taky dostat padáka. Zvedne se a začne se pomalu oblékat. Tak ještě jednou děkuji za pomoc. Snad vám to budu moct někdy oplatit tím, že se mi čistě náhodou rozbije foťák, když budete v nějaké choulostivé situaci. Mrkne na ni a s úsměvem na rtech a mnohem ráznějším krokem, než když sem vešel, opustí ordinaci.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Memory » úte led 18, 2011 10:51 pm

(lach, no stať sa môže všeličo ;) )

"To je asi údelom novinára." pokrčí malinko ramená. "Tak mi aspoň sľúbte, že keby sa to zhoršilo, alebo by sa objavili nejaké komplikácie, prídete sa ukázať." pozrie naňho takmer prosebným pohľadom.
"Toho si od vás cením." mrkne naňho a keď odíde, sadne ku počítaču a všetky údaje o zranení prepíše do ich databáze...keby nastali nejaké komplikácie, tak to rýchlo môžu nájsť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř led 19, 2011 10:58 pm

Skončí jej pracovná smena. Poberie si svoje veci a ide pozrieť ešte do salónu, než pôjde domov.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát dub 08, 2011 6:05 pm

Po dlhej dobe sa konečne objaví v práci....povybavuje papierovačky, skontroluje ležiacich pacientov, ošetrí tých, čo sa nakupili v čakárni a po dlhom dni zas odíde domov.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga