Kapitánská kajuta - Červené patro

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kapitánská kajuta - Červené patro

Příspěvekod Manori » úte led 25, 2011 8:57 pm

Tak nedůvěřivý...jo...vím, vím...opatrný..*zarazí ho, než stačí něco říct* ale tak...zase je to dobré pro obchody, ne?*uculí se a vezme si složku, otevře ji a začte se...čím víc čte, tím ji mizí úsměv z tváře...když dočte, zaklapne složku a podívá se na Postracha* kdy? *a něco v jejích očích odráží i jeho výraz, když jí prozradí i datum...dopije panáka a potřese hlavou* kdybych tě neznala, tak řeknu, že se mě snažíš opít...*poznamená a zvedne se raději* tak...já radši asi půjdu...už to na mě působí, nerada bych udělala nějakou blbost...*usměje se a sbalí si složku do tašky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » úte led 25, 2011 8:59 pm

*jen pokrčí rameny, že už jiný nebude* opít? ale vůbec ne...a rozhodně bych toho nezneužil...*poznamená a pomůže ji do kabátku* jak chceš....vyzvednu tě...*kývne bradou ke složce a vyprovodí ji na molo...pak se vrátí zpátky...uklidí tequilu, rozevře notebook a dá se do práce*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Postrach » pon říj 01, 2012 11:59 am

*po probdělé noci na můstku si skočí dát sprchu a sundat strniště, aby neděsil hosty, zkontroluje na soukromém notesu maily, jestli jde všechno podle plánu, Kocoura tu nikde nevidí, tak si domyslí, že je v důstojnickém patře a vydá se tam taky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Předchozí

Zpět na Nautilus