II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » sob led 29, 2011 10:38 pm

Viktor: Ach, chudinka. Nemá to vůbec lehké. Doufám, že brzy bude moct zase přijít mezi nás. A co děláte vy? Vím, že jste někde něco zkoumal, nějaké vykopávky, nebo co... ještě se tomu věnujete?

Wenai: No já nevím, s jakým. Snad se ještě někdo najde, koho ještě neznáš +zasměje se+ A na koho myslíš pořád? +pohladí ji po rameni, aby nebyla smutná+ Na Gerlada, viď... neboj, on se jednou zase vrátí. A nepij to, když ti to nechutná +vezme jí se smíchem mléko+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob led 29, 2011 10:40 pm

Memory: To víš, nevybírám si to...ale nenechal bych tě tu samotnou, copak si můžu nechat ujít takovou slávu? +okousne jí chtivě s chutí rtíky+ Vypadáš nádherně. +mroukne jí do ouška+ Chybí ti jenom korunka a je to dokonalý.

Styx: +skoroolíbne jí ruku, tady se to asi nosí, jak vypozoroval a usměje se+ Těší mě, myslím, že už sme se někde viděli...
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob led 29, 2011 10:44 pm

Styx: Taky doufám, už se mi po ní stýská. Ano, jsem archeolog, ještě pořád pracuji, i když od chvíle, kdy jsem se Syrianou tak daleko míň.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Spike » sob led 29, 2011 10:46 pm

+Vleze dovnitř, vyjmečně má i kravatu tak nějak volně zavázanou u krku, a docela slušně vede Neferet která je do něj zavěšená+ Přepich co puso? +zeptá se hnědovlásky po svém boku jen co si to všechno prohlídne+ Kde je tu bar? +začne se hned shánět po životodárné tekutině+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » sob led 29, 2011 10:47 pm

Golux: Zase tak špatné to tam nebude, když jsi to vydržela už tolik let +pousměje se na ni+ A jak se ti daří v práci? +nakloní se k ní, aby je Lucius neslyšel+ Nevadí Luciusovi, že pracuješ? Určitě je přesvědčený, že to nemáš zapotřebí +zahihňá se+

Chris: +taky se na něj usměje, trochu nedůvěřivě, nezná ho ještě+ Nevzpomínám si... připomenete mi?

Mem: Ahoj, zlato +obejme ji+ Ne, neznáme se. Neměla jsem tu čest +otočí se ke Chrisovi a podá mu ruku+ Já jsem Styx. Moc mě těší +usměje se na něj a když se Mem k němu přitulí, pozvedne nepatrně obočí+ To je tvůj přítel?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob led 29, 2011 10:47 pm

Styx: +zapálí si cigáro v pořádně dlouhé špičce+ Jo, na G.. na něj. On už se nevrátí. +zavrtí rozhodně hlavou+ Proč by se vracel? Hajzl. +zamumlá skoro neslyšně+ Mám pocit, že tady už znám všechny chlapy, chce to už vžně něco novýho. Mladý maso.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob led 29, 2011 10:48 pm

+Drží Fred za ruku a nepustí ji ani když vejdou dovnitř. Proplete s ní prsty a začne se rozhlížet+ Styx to tu zase skvěle zařídila +ocení i když hostitelka zřejmě není na doslech+ Dáš si něco malého do pusinky? +zeptá se Fred když někde zmerčí nějaké to jídlo a usměje se na ni+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 29, 2011 10:51 pm

Styx: Sem by se ani nedalo nepřijít...stejně to nějak moc utíká... loni jsi uspořádala tuhle slávu a letos už máme tradici. Zamrká na ni. No jo, jsou úžasné. Ano, trochu to souvisí s mou rodnou hroudou, ale jen zčásti. Emiráty jsou mnohem... hledá správné slovo. modernější a luxusnější. Prostě taková oáza boháčů. Zasměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob led 29, 2011 10:53 pm

Chris: "Ďakujem. Aj tebe to v tom obleku pristane." mrkne naňho.

Styx: "Áno." prikývne s úsmevom. "Chodíme spolu už asi... tri mesiace." musí sa nad tým chvíľu zamyslieť. "Kristián sa ospravedľnuje, ale nemohol prísť. Vraj kvôli práci." pokrčí ramená. "Toto posiela, aby si mu odpustila." uškrnie sa a podá jej kyticu ruží.
Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob led 29, 2011 10:53 pm

+s úsměvem se kolem sebe rozhlédne+ Mě se to docela líbí. +přizná se+ Jednou za čas není špatný užít si trochu toho přepychu. +uculí se na něj a protočí oči, když se hned shání po baru+ Bar najdeme později. Nejdřív bychom měli pozdravit hostitelku. +udělá na něj velký prosebný očka, několikrát se už vyplatila a zamíří ke Styx, po cestě zdraví všechny známý+ Styx, zlato... +na nic nečeká a hned jí obejme, aby se vzápětí opět chytila Spikeovi paže+ Jsem tak ráda, že tě zase vidím. Děkujeme za pozvání, je to tu... +porozhlédne se+ ... nádherné.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky