II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 7:58 pm

Richard: Ó, jak jste odvážný a galantní. +mrkne na něj a vyzunkne ten svůj koktejl jako nic a chytne se ho za ruku+ Tak můžem jít? +zamrká na něj svůdně řasama a vydá se s ním na taneční parket, kde se ukloní (podle etikety) a začnou tančit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned led 30, 2011 8:08 pm

Memory: +přitáhne si ji natěsno k sobě a tancujou jako by byli na nějaké soutěži, takže s ňou chris trošku mává a upřeně ji sleduje+ Jak dlouho? Má ta nehoda něco společnýho s tebou?
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 30, 2011 9:41 pm

+odlepí se od baru, kde doteď nasával a jde si projít celý komplex. Třeba natrefí na někoho známého+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned led 30, 2011 9:44 pm

+vrátí se k Andrému a do ruky mu vtiskne sklenku vína+ Přinesla jsem ti obloženou mísu. Vypadá náramně chutně, dej si +položí ji na stůl k jeho dosahu+ Tak jak se cítíš znovu mezi lidmi... jsi v pořádku? +zeptá se ustaraně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned led 30, 2011 9:50 pm

Wenai: K vašim službám. +ukloní se jako opravdový princ z pohádky a oči mu při tom svítí pobavením. Také vypije svůj rum.+ Jistě. +řekne důležitě a odvede si ji na parket, kde se taky ukloní, přičemž se tváří šibalsky. Jako syn z dobré rodiny se musel nutně naučit tančit, takže Wenai vede jistě a v rytmu. Ani jednou jí nešlápne na nohu.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned led 30, 2011 9:57 pm

Richard: +nechá se vést a vznáší se, jako princezna, to tedy zajména z toho důvodu, že nemá podpatky, ale tenisky, při tanci se k němu sem tam přitiskne, v rytmu tance, aby to zas nebylo tak nápadný, usmívá se a pohledem se mu vpíjí do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned led 30, 2011 9:58 pm

Chris: Nechá sa ním viesť a skoro dokonale sa prispôsobuje jeho pohybom. "Čo ako dlho?" opýta sa nechápavo. "Nie, to so mnou nemá nič spoločné." zavrtí hlavou.
Potom si pri jednej otočke všimne Styx, ako vedie Andrého niekam do kúta. Pri tom pohľade ju trochu pichne pri srdci, i keď sa s ním rozišla ona. Nikdy by mu niečo také nepriala.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Elias Magnus » ned led 30, 2011 10:03 pm

Styx píše:Elias: Dobře, je vám odpuštěno +zasměje se+ Takže vy kouzlíte v mysli? +podiví se+ Tak to abych si dala na vás pozor +pohrozí mu prstíkem+ Člověk nikdy neví, co se vám může honit v mysli +usměje se na něj pobaveně+

Mys: Co... to je on? +zašeptá+ Tak snad nás neslyšel +zamračí se+ Jasně, běžte si spolu zatančit +mrkne na ni významně+

S vámi si později také zatančím...zbytek věty zanikne, protože je nekompromisně vtažen do davu.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod André Bourson » ned led 30, 2011 10:04 pm

+celou dobu, co je sám, se cítí nesvůj, napjatě poslouchá zvuky kolem, až když opět uslyší Styxin hlas, uvolní se. Sevře pevně skleničku, která se najednou dotkla jeho prstů a napije se vína+ Docela mi vyhládlo +usměje se a natáhne se druhou rukou po jídle. Chvíli tápe po stole, než konečně nahmatá nějakou šunku, nebo něco+ Cítím se... divně. Nevím, z které strany může přijít nějaké nebezpečí, kterému se nedokážu bránit. Jsem pořád ve střehu +vloží si do úst kousek masa+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned led 30, 2011 10:06 pm

Elias: odtáhne ho do zadní části sálu, kde je nikdo nebude vyrušovat. Co tady děláš? sáhne po další skleničce. A neříkej, že sis přišel zaplesat. přísně se na něj kouká.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky