Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Eillen » ned pro 12, 2010 9:10 am

Snaží se na něj lehce usmát, ale nejde jí to. Pokoj máš pořád stejný. Nechtělo se nám ho předělávat. řekne potichu, chytne ho za ruku a odvádí ho do jeho ložnice.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte úno 01, 2011 10:04 pm

Nejdřív dojde do společenské místnosti, ale protože tu nikdo není, chce jít dál. Nakonec se podívá na pohodlné křeslo a svalí se do něj. Je pořád rozespalý a chce si odpočinout
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Eillen » úte úno 01, 2011 10:07 pm

Jde si pro knížku, kterou tu zapomněla a když vidí Fernanda, jak sedí v křesle se zavřenýma očima, dostane zase vztek Nechceš mi vysvětlit, co si zase dělal? zeptá se podrážděně a praští ho do ramene knížkou, kterou mezitím sebrala ze stolku
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte úno 01, 2011 10:08 pm

Áu, co blázníš? vykřikne a chytne se za rameno, které má z noci naražené. Co se děje? Proč se mnou chceš mluvit? zeptá se nechápavě
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Eillen » úte úno 01, 2011 10:11 pm

Na chvíli se zarazí, ale pak se nastartuje ještě víc Co se děje? To si děláš legraci? Přijedu z nákupů a vidím prostřílené auto, které mimochodem patří mému manželovi. Víš jak mi bylo? Kdybych si nevzpomněla, že ti ho půjčil, tak jsem se málem zbláznila. Co si sakra dělal? celá se klepe, jak na ní dolehl zpětně strach
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte úno 01, 2011 10:13 pm

Jen sedí a pozoruje ji a nechává, aby se vykřičela. Jakmile se ale začne třást, vyskočí a obejme ji. Šššš. Nic se nestalo. uklidňuje ji a hladí po zádech Měl jsem možnost se mu pomstít. Nemohl jsem jen sedět. vysvětluje jí potichu Už je po všem. Slibuju, že už se do ničeho nezapletu. Už tu není nikdo, kdo by nás ohrožoval. dodá a ačkoliv neřekne jeho jméno, je si jistý, že jí to dojde.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Eillen » úte úno 01, 2011 10:15 pm

Zarazí se, odstoupí od něj a podívá se mu do očí. Když vidí jeho spokojený úsměv, trošku se otřese, ale pak se uklidní. Takže je mrtvý? zeptá se a když jí kývne na souhlas, jen se lehce pousměje. A mimochodem. To auto si odpracuješ. usměje se V čajovně tě čeká tvrdá práce. Nebo spíš hrozná nuda, skoro nikdo tam nechodí dodá
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fernando Sucre » úte úno 01, 2011 10:16 pm

Ze začátku se zatváří znuděně, ale pak se rozesměje. Obejme Eil a zatočí se s ní. Pak ji konečně pustí na zem a jde zpátky do svého pokoje. Ve dveřích se na chvíli zastaví a jen za ní houkne Mimochodem, hezká změna ukáže na vlasy a hned mizí, i tak ale zaslechne, jak za ním Eil houkne "Díky"
Fernando Sucre
Člověk

Předchozí

Zpět na Wildaran