Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Creagan Elat » čtv úno 03, 2011 3:58 pm

Myslím, že moje malá čarodějka na něco přijde. poškádlí jí a pak se ale vážně zeptá Žádné kouzlo by na to nešlo použít? Aby člověk prostě jen pomyslel, co chce a ono se to před ním objevilo? Nebo by připlula láhev a dolila mu? ačkoliv ve světě kouzel žije delší dobu, pořád si v něm není ani trošku jistý, tak se radši ptá...
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv úno 03, 2011 7:18 pm

No, nějak by to asi zařídit šlo. pousměje se Doma to vyzkoušíme. A pokud to vyjde, tak se budu věnovat jenom tobě obejme ho a políbí
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 8:56 pm

+vletí dovnitř a trošku zběsile se rozhlídne+ Eillen... ahoj Creagne. +pozdraví je oba zběžně, pousměje se a vyrazí k nim+ Co se děje? Co se stalo? +vysype ze sebe rychle hledíc na Eillen, zdá se, že jí ten vzkaz trošku vylekal+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » pát úno 04, 2011 8:58 pm

Jak tam Nef vlítne, zamračí se na Eillen, protože je mu jasné, že její dopis evidentně neposkytoval moc informací. Nef, uklidni se a posaď se tu. Nechá Eil, aby se zvedla a objala kamarádku a pak počká, až si obě sednou
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát úno 04, 2011 9:00 pm

Nevšímá si pohledu, co po ní Creagan hodil, rychle vyskočí a Nef obejme Klid. Nechtěla jsem tě vystrašit. Promiň. Ale chtěla bych něco vysvětlit. Kluci evidentně byli pomoct Fernandovi. mluví rovnou k věci a ani na vteřinu jí nenapadne, že by Nef nemusela nic tušit Jen mě překvapuje, žes mi nedala vědět. Přijedu domů a první co vidím je rozstřílené auto. Víš, jak mi bylo? tváří se zase trošku smutně
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 9:15 pm

+kouká na oba dva jak na dva blázny a Eillen obejme+ Počkej... počkej... +zamává před sebou rukama v obraně+ Co je s Fernandem? Jakou pomoc myslíš? A co s nim maj společnýho kluci? +sype ze sebe otázky zmateně a dosedne na židli+ Co jsem ti měla dát vědět? +absolutně nechápe a těká mezi těmi dvěma pohledem+ Jaký, zatraceně, roztřílený auto?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » pát úno 04, 2011 9:18 pm

Jelikož i Eillen je v šoku a nenachází slov, musí se toho ujmout sám. Fernando byl na akci. A prý se vypořádal s Kranzem. mluví pomalu, protože si sám chce utřídit informace, které má Jednou se zmínil, že mu Spike nabídl pomoc. Takže jsme předpokládali, že když jel do Hyperionu, tak na tebe narazil a o všem víš. je trošku zamračený Přijel dneska nad ránem. Eillen jen řekl, že se o Kranze postaral a dál se o tom nebavil. nepřítomně si prohrábne vlasy a pak mu dojde, že by měl dodat, jak na tom je. Samozřejmě se mu nic nestalo.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 9:38 pm

+snaží se zpracovat všechny informace, jen němě otvírá a zavírá ústa+ Cože? +dostane ze sebe a zamrká+ Fernanda jsem neviděla od tý doby, co se ukázal v čajovně. +je trošku v šoku+ Vim, že mu Spike nabízel pomoc, ale netušila jsem, že by jí Fernando přijal. +nechce se jí tomu věřit+ Ne... nepotkala jsem ho tam... vim jen, že kluci jednu noc zmizeli, ale myslela jsem, že šli na lov tak jak to běžně dělaj... +potřepe hlavou+ Ti dva taky... člověk by nevěřil, jak dva upíři nadělaj tolik rámusu... +zakroutí nad tím hlavou+ A jak se s ním vypořádal? Říkali jste něco o rozřílenym autě? To se dočista pomátli?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pát úno 04, 2011 9:42 pm

Konečně se probere z transu a je na ní vidět, jak je naštvaná Jen tak mimochodem, kdybyste na mě narazili a byla jsem úplně bez vlasů, tak jen dodělávám práci, kterou Kranz nezvládl, protože já Sucreho asi zabiju! snaží se rozdýchat ten vztek, což se jí po chvíli podaří. Z našeho děravého auta usuzuji, že nešlo o akci probíhající absolutně hladce. Ale zase, když je Kranz mrtvý, myslím, že už nám nic nehrozí. najednou jí dojde, jakým tónem na Nef mluvila a že to bylo neoprávněně Moc se omlouvám. Já si vážně myslela, že o tom víš a pomáháš jim a nic si neřekla.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » pát úno 04, 2011 9:43 pm

Na chvíli zmizí a vrátí se s jahodovým čajem a oběma podá jeden šálek. Řekl bych, že je hlavní, že jsou všichni v pořádku, ne? zeptá se a otočí se na Nef, která jediná může potvrdit, jestli Angel i Spike jsou v pořádku a nic se jim nestalo.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna