Koupelna

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Koupelna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 06, 2011 1:22 am

Prohne se v zádech, aby ho cítila co nejhlouběji, hlasitě sténá a vychází mu vstříc. Připadá jí jakoby stála v ohni a ví že se už dlouho nedokáže ovládat. Och, ano...šoustej mě, můj Draku... Sténá chraplavě a několikrát kolem něj stáhne svaly.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned úno 06, 2011 1:28 am

+Zrychlí přírazy a to jak se kolem něj stahuje je pekelně nádherné, neví jak dlouho to ještě vydrží, chce ale, aby si to Becy užila. Volnými prsty ji pohladí po zadečku a krouží kolem, nepřestává ji dráždit na poštěváčku, který drtí mezi prsty+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 06, 2011 2:21 am

Divoce sténá, hlavu zakloněnou a mokré vlasy má rozhozené po zádech. Když ještě zrychlí své přírazy, už se nedokáže ovládat a rozechvěje se po celém těle. Divoký orgasmus ji smete jako přílivová vlna, zrychleně oddechuje a zas začne vnímat okolí, jako třeba vodu a své roztřesené nohy. Ohlédne se přes rameno na Charlieho a věnuje mu líný, ale šťastný úsměv. Miluju tě, Draku. Zašeptá chraplavě, narovná se a dlouze a s láskou ho políbí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát úno 11, 2011 10:53 am

+Naposledy prudce přirazí a vybuchne v orgasmu. Strne a křečovitě se jí drží, zatímco jeho tělo se otřásá. Pohladí ji po ňadru a vyklouzne z ní ven. Otočí ji k sobě, a jelikož není schopen mluvit, tak ji hluboce políbí a tím dá najevo vše. Opře se o studené kachličky a jenom se na ni dívá+ Jsi moje +zamrmle, když se trochu vzchopí+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 11, 2011 2:59 pm

To jsem... Souhlasí s úsměvem, když zas najde hlas. Takže...vykoupaný jsme...oba. Uculí se. Tak bysme se měli začít starat o další tvé potřeby. Máš ještě hlad? Podívá se mu do očí, na rtech spokojený úsměv. Mám takový pocit, že jestli budem v tý vodě o trochu dýl, nejspíš se rozpustím. Uculí se pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát úno 11, 2011 11:20 pm

+Koukne na ni+ zlato, spíš by ses měla zeptat, jestli jsem někdy nebyl hladový +zazubí se a táhne ji ze sprchy a pak ji měkoučkým ručníkem začne osušovat tělíčko+ ještě nikdy jsem rozpuštěno upírku neviděl, ale hezký to určitě není +kousne ji do zadečku, když u něj tak hezky klečí+ ale oholit bych se měl +okoukne se v zrcadle+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 12, 2011 3:22 pm

Vyculí se na něj. A nebyl? Zajede mu rukou do vlasů, když ji začne osušovat a tiše spokojeně vrní. Hmm to máš pravdu, není to vůbec hezký pohled. Oholit..? Koukne na něj taky do zrcadla a mávne rukou. To počká, ještě necouráš vousy po zemi. Uculí se. A navíc...děsně mě rajcuje jak škrábeš. Mroukne a poškrabká ho ve strništi. Tak jdeme..a sama vyrazí do pokoje, aniž by ji zajímalo, že je tak trochu nahá. Nakonec je doma a ještě uprostřed divočiny.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 9:26 pm

A jak slíbila, tak i učiní a přemístí se, ne přímo do sprchy, ale aspoň do koupelny. Dokonce se zapotácí jen trochu a ani sebou nesekene:P Sloupe ze sebe zasviněné oblečení, které může rovnou vyhodit, vleze do sprchy a jak se jí dotknou první teplé kapky vody, málem úlevou omdlí. Pořádně se vydrhne, vlasy si umyje rovnou třikrát. Když se konečně cítí zase čistá a i pach stříbra je jen vzpomínka, vytře si vodu z vlasů a omotá si ručník kolem těla. Takhle vymóděná, netuše nic zlého, zamíří do obýváku.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Předchozí

Zpět na Musta Tähti