II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Remus Lupin » ned úno 06, 2011 4:16 pm

Styx:*vyjde s ní do zahrad* no to jsou mi vyhlídky...hm..a tady to taky není špatné..s tím výhledem...*rozhlídne se* no to mi neříkej, že by tady někde nebyl...*pokračují zahradami, Styx si drží u sebe, co kdyby z nějakého křa vyskočil nadržený šejk*a táámhle..*protáhne a mávne rukou mezi stromy*

Obrázek
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Fabien » ned úno 06, 2011 4:22 pm

Tirage píše:Fab: zachytí dlaní studivé něco, co jí Fab položil do výstřihu. vezme srdíčko do ruky a prohlíží si ho. jé! to je krása. vypadá, jako by tam byla křídla andělů... prohlíží si výjevy v modrém kameni. a políbí Fabiena hezky na rty. děkuju. zapneš mi ho? nastavuje se k nemu zády a podává oba konce řetízku. chce si ho hned vzít, srdíčko, bez ohledu na to, jak jí jde k šatům.
taky pro tebe mám talisman... hele. sáhne do kabelky a vloží mu do dlaně:
http://img62.imageshack.us/img62/2651/talisjesterka.jpg

Tir: Ty moje nádherná ještěřičko! +hrozně se mu šperk líbí. Vezme Tir kolem pasu, zvedne ji a zatočí s ní. Pak ji postaví a připne jí srdíčko na krk a nastaví ten svůj. +Taky bych to rád nosil, miláčku... :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 4:45 pm

Sam: Ano, naše linie sahá až do 12. století. Jsem hrdý na svůj rod +odloží dopitou sklenku na stůl a otočí se k ní+ Netuším, jak vypadáš... rád bych se dotýkal tvé tváře prsty... abych měl určitou představu. Ale soudím, že takový příjemný hlas musí patřit pouze ke krásné tváři. A krásné ženy jsou vždy obklopené muži. Takže odhaduji, že přítele mít budeš. Dokonce bych řekl, že i spoustu nápadníků kolem +usměje se šibalsky+ Nechtěla by ses projít? Třeba po pláži?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 06, 2011 4:55 pm

Becca: Možná to bude tím, že co tě znám, tak jsi byla vždycky rozpustilý diblík +uculí se+ Nedokážu si tě totiž představit, že bys patřila jednomu jedinému muži. Nebyla by to škoda? +mrkne na ni+ Myslím - a nechci se tě tím v žádném případě dotknout - že jsi nikdy nebyla žádná jeptiška, která si odepírá světské slasti +položí ruku na srdce a mírně skloní hlavu+ Pokorně se omlouvám, pokud jsem se spletl+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 4:56 pm

Remus: +drží Remuse kolem pasu a hlavu si opírá o jeho rameno+ Jaká je tady krásně teplá noc... když si vzpomenu, jak je teď u nás... brr... hned bych se sem přestěhovala +když Remus objeví minaret, jdou pomalu k němu a kochají se+ To je kouzelné... jako z pohádky Tisíc a jedna noc +rozplývá se pohledem na osvícenou věž a když dojdou až k minaretu, Styx pustí Remuse, sundá si boty a vykasá šaty+ Tak kdo bude nahoře první? +řekne se smíchem a než se Remus stačí vůbec rozkoukat, rozeběhne se po točitých schodech nahoru+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned úno 06, 2011 6:12 pm

Styx píše:Ares: +otočí se po hlase a setká se tváří v tvář Aresovi+ Ale jistě, drahý Aresi, své sliby plním +usměje se na něj a nabídne mu ruku+

Usměje se, chytne ji za ruku a dá si ji kolem ramene. Odvede ji k parketu, kde začnou naštěstí hrát něco jako valčík (v podstatě jediný tanec, který jakž-takž umí). Jednu ruku jí dá kolem pasu a druhou drží v tanečním postavení. Jeden by si myslel, že to snad dělá odjakživa. Začnou tančit. Myslím, že ples se vám velice vydařil. řekne s úsměvem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 6:18 pm

Wenai Lafayette píše:Richard: +zavrtí hlavou+ Představení bývají jednou za čtrnáct dní, vyplatí se to sledovat, člověk se to vždycky nějak dozví... +v očích jí zasvítí+ Šermovat? Ty umíš šermovat? Tak to musíme někdy zkřížit meče, protože já teda jako umím šermovat dost dobře. +trochuu zvedne nos+

Snad ještě nějaké to představení uvidím, než odjedu. +usměje se, ale ne moc vesele.+ Opravdu? +teď se zatváří dost ohromeně.+ To bych do tebe neřekl, že to budeš umět. +řekne vážně, no pak se začne culit.+ To tedy nevím, jestli by to bylo moudré. Náhodou mě dostaneš na lopatky a co pak? +mrkne na ni se smíchem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 6:23 pm

Ares: +nechá se vést na parket a tam začnou v pomalejším rytmu tančit+ Díky za uznání, to mě opravdu těší. Snažila jsem se, aby to byla vydařená akce a doufám, že se mi to trošku povedlo +řekne s úsměvem+ Pokud se nepletu, my jsme ještě neměli možnost spolu mluvit, že ne?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 6:28 pm

Tak... ještě neodjíždíš, ne? +usměje se na něj, tak zvláštně, jako by ho přemlouvala, aby nikam nejezdil+ Ale prosim tě, určitě me porazíš, jako nic, a kdyby ne, tak já to nikomu neřeknu. +mrkne na něj+ A čím šermuješ? Kordem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 6:41 pm

Óóó...děkuji. +uculí se pobaveně.+ Ale co bych to byl za rytíře, kdybych se nechal porazit princeznou. +zatváří se pobouřeně, ale jak se do toho culí, moc mu to nejde. Všimne si jejího přemlouvavého pohledu. Usměje se o něco vážněji a zlehka ji pohladí po tváři.+ Ne, zatím ještě ne. +řekne tiše. Pak se ale opět usměje.+ Jo, no. Je to hloupé, ale ano. Náš rod má kořeny někde v 16. století a má rodina nedá dopustit na tradice. Takže jsem se musel s kordem povinně naučit šermovat. Předpokládám, že ty upřednostňuješ meče, pravda?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky