II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 6:46 pm

Morsmordre: +se zájmem na něj kouká, trochu zneužívá toho, že on si toho nevšimne a prohlíží si ho+ Také bych byla hrdá na tak staré kořeny +trochu potutelně se usměje+ Třeba by jsi byl zklamaný z toho co se tím dozvíš +zamumlá+ Ale co nemám co ztratit +řekne už zase s úsměvem. jeho návrh jí nadchnul+ Jistě a jak ráda, na pláž jsem se během prohlídky nedostala +zvedá se a automaticky mu podá ruku aby ho vedla+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 6:49 pm

+přijde k baru, už zdálky vidí, jak se Wenai s někým baví a to pohlazení jí neujde, usměje se a přijde k nim+ Tak co? Ještě pořád se tu tak strašně otravuješ, nebo už otravuješ někoho jiného? +zeptá se Wenai s úsměvem a pak se otočí k Richardovi+
Já jsem Viktor, její bratr. Doufám, že tě Wenai nějak neotravuje. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 6:52 pm

Kord je náhodou super, já teda mám radši meče, ale kordu se nedá upřít elegance a .... +všimne si bratra+ To je radosti na starym bělidle... +zamumlá a usměje se na Viktora+ Ne neotravuju se a nikoho neotravuju. +řekne trochu vzdorovitě a zašklebí se na něj+ Náhodou se s Richardem skvěle a spořádaně bavíme.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 7:09 pm

Sam: +přijme nabízenou dlaň a ruku v ruce vyjdou ven. Po chvíli dojdou k pláži, ale ruku jí nepustí, možná proto, aby o něco nezakopl, možná taky ne+ Je tady teplo, úplně jsem zapomněl, že je tady jiné podnebí, než na jaké jsem zvyklý +volnou rukou si uvolní motýlka a rozepne knoflíček u krku+ Proč myslíš, že bych mohl být zklamaný? +naváže na jejich rozhovor+ Máš velký nos? Bradavici na bradě? Odstáté uši? +tiše se směje+ Nevěřím. Mám tušení, že jsi krásná +stiskne jí ruku+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 7:52 pm

Morsmordre: +dovede ho na pláž, sundá si botky a nechá je na břehu.Vyzvedne si je až půjdou zpět, brouzdá nohama v písku a občas se k ni m dostane i nějaká ta slabá vlnka+ Já jsem moc ráda, že se Styx rozhodla pro tohle místo, byla jsem zvyklá na teplo a to mi v Anglii trochu chybí. Tak si to hodlám vychutnat a jsem ráda, že jsem si nevzala žádné těžké a teplé šaty +rozesměje se při jeho slovech+ No tak to asi ne, nic takového na obličeji nemám +pořád se směje a pak se zastaví+ No hlas neřekne všechno, ale jestli chceš tak prosím, ale nebudeš mě hodnotit moc kriticky, platí? +povzdechne si a vezme jeho ruku kterou drží a položí si jí na tvář+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned úno 06, 2011 7:56 pm

odebere číšníkovi další sklenici vína a jde se projít na balkon, aby se mohla kochat výhledem.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned úno 06, 2011 8:08 pm

Styx píše:Regulus: Moc bych ti přála, abys byl šťastny +myslí to od srdce upřímně+ Zaplavat? +koukne na něj překvapeně a pak se ohlédne do tmy, odkud burácí moře+ Ale vlastně proč ne? +zasměje se a začne ze sebe sundávat šaty a během okamžiku vklouzne do rozbouřených vln+ Je to kupodivu docela teplé, pojď +volá na něj přes hukot moře+

Doufám, že jednou opět budu. Řekne potichu, spíše pro sebe. Když vidí Styx se svlékat, shodí ze sebe oblečení a následuje ji do moře. Opravdu je to teplé. Zasměje se překvapeně a doplave k ní. Připomíná mi to Zátoku ticha. Taky jsme se tehdy spolu koupali v noci v moři, vzpomínáš? Posteskne si nostalgicky.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Ares » ned úno 06, 2011 8:22 pm

Styx píše:Ares: +nechá se vést na parket a tam začnou v pomalejším rytmu tančit+ Díky za uznání, to mě opravdu těší. Snažila jsem se, aby to byla vydařená akce a doufám, že se mi to trošku povedlo +řekne s úsměvem+ Pokud se nepletu, my jsme ještě neměli možnost spolu mluvit, že ne?

To máte pravdu, pořád se jaksi míjíme. Proto jsem rád, že jsem si vás mohl aspoň na chvíli ukořistit. Víte, že máte velice zajímavé jméno? usměje se takový tím záhadným způsobem a otočí Styx v pomalé otočce.
Ares
Bůh

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 8:26 pm

Sam: +je trochu překvapen, že mu dala ruku na tvář. Postaví se oproti ní a bříšky prstů jí začne hladit nesměle po tváři, mapuje každý její detail+ Jemná pleť... mladistvá... jsi hodně mladá +sklouzne níž k ústům a palcem jí projíždí přes rty+ Ty se usmíváš? +řekne potichu a na tváři se mu objeví úsměv+ Jakou barvu mají tvé oči? +zašeptá a dotkne se prsty jejích řas+ A vlasy? +zaboří prsty do jejích vlasů a zkoumá jejich délku+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 8:31 pm

Ares: Přiznám, taky jsem ráda, že jsme se konečně setkali. Slyšela jsem toho o vás spoustu, tak jsem to chtěla vidět na vlastní oči +usměje se záhadně+ Vím... podle posvátné řeky mrtvých +v otočce se ho chytne trochu pevněji+ Ale to určitě víte +usměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky