II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 8:43 pm

Wenai: Uvidíme, jestli budeš mluvit o eleganci, když mě s ním uvidíš. +ušklíbne se. Najednou se u nich objeví jakýsi muž. Nemusí však ani říkat, že je Wenain bratr. Ty společné rysy nejde přehlédnout.+

Viktor: Richard, těší mě. +řekne s úsměvem a podá mu pravici s takovým nenuceným přístupem, jakoby snad celý večer čekal, že se objeví.+ Spíš bych měl říct, že já celý večer otravuju ji, jelikož tady nikoho neznám. +uculí se na ni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 8:47 pm

Richard: +stiskne mu ruku+ V tom případě doufám, že jste slušný mladý muž. Au. +Wenai mu v tu chvíli dupla na nohu+ A že mi ji vrátíte domů ve slušném stavu. +usměje se na něj+

Wenai: Ty se neumíš bavit spořádaně.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 8:52 pm

A já náhodou o to otravování stojím. +uculí se+ Myslím, až tě uvidím s tím kordem, tak moc dlouho šermovat nebudeme. +skoro se začervená, pak koukne na bráchu a mrknáním a posunkama se mu snaží naznačit, aby vypadl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 8:59 pm

Viktor: +Musí se zasmát, že si ji Viktor tak stráží.+ Nebojte se, budu ji hlídat jako oko v hlavě.

Wenai: Jedině jak bys s hrůzou utekla. +mrkne na ni, i když to zřejmě Wenai myslela trochu jinak, ale před jej bráchou to předci rozebírat nebudou. Každopádně si nevšimne, nebo se zdá že si nevšiml Wenainých posunků bratrovi, tak se k němu opět otočí.+

Viktor: Nedáte si s námi něco?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 9:03 pm

Regulus: Samozřejmě, že si vzpomínám. Takové zážitky se nezapomínají +usměje se+ Co kdybychom si zase dali závod jako tenkrát? Kdo bude první tamhle u té skály? +nečeká a rychlým tempem zaačne plavat k cíli+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned úno 06, 2011 9:03 pm

+sice si Wenainých posunků všimne, ale jen se na ni škodolibě zašklebí+ Jistě, dám si skleničku bílého. +kývne na barmana+ Richarde, +otočí se k němu+ co vy děláte, čím se živíte, A jste kouzelník? +zeptá se ho pomalu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 9:04 pm

Morsmordre: +trpělivě čeká a usmívá se jak opatrně si jí ,,prohlíží´´+ Oči mám hnědé, po mamince + dodá trochu smutně+ A není moc typické, že ke hnědým očím mám světlé vlasy +udivuje jí jak jemně se jí dotýká a ani neví proč, ale důvěřuje mu a nechá ho zkoumat její obličej podle libosti+ Míval jsi vždycky krátší vlasy? +pak se trochu zarazí+ Nebudeš někomu na plese chybět? Nebude se o tebe někdo strachovat? +myslí na Styx, že jí odvedla jejího hosta,ale uklidňuje se tím, že má určitě spoustu práce kolem plesu+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 9:06 pm

++když vidí, že se Viktor začal vybavovat s Richardem, tak se zatváří zoufale a jako kdyby chtěla Viktora zabít+ Seš nějakej zvědavej, ne? +koukne na Viktora a pak se omluvně usměje na Richarda+ Promiň. +pípne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned úno 06, 2011 9:07 pm

Styx: Skutečně? podiví se. A co takového jste o mně slyšela, že jste si to musela ověřit na vlastní oči? nadzvedne zaujatě jedno obočí, no tváří se při tom lehce pobaveně. Jistě. Usměje se. Ale ta řeka nebyla ani zdaleka tak krásná, jako jste vy. Když se ho chytne pevněji, tak i on ji chytne pevněji v pase.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 9:13 pm

Ares: Vy jste ale zvědavý +uculí se+ No například, že máte v sobě jakési charisma, kterému žádná... tedy skoro žádná žena neodolá. Že ženy jsou vaší velkou slabostí +mrkne na něj šibalsky+ Kdo by nechtěl vidět boha? A muže, který přes svůj věk vypadá tak přitažlivě? Jste přírodní úkaz, drahý Aresi +zasměje se+ Díky za lichotku.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky