Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Memory » ned úno 06, 2011 5:32 pm

"Pokiaľ mi to nechytí na oranžovo..." zasmeje sa. "Hmmm...myslím, že túto." ukáže mu jednu z blond vzoriek.
Obrázek
Zakloní hlavu a užíva si tú príjemnú masáž, ako jej umýva vlasy.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 06, 2011 6:28 pm

Na oranžovo snad ne, ale napoprvé to nebude tato barva. Ale nebojte se, brzy jí docílíme +domyje jí vlasy, osuší ručníkem a začne jí nanášet barvu, kterou si před chvílí namíchal+ Copak, že jste se rozhodla pro tak radikální změnu? +zeptá se opatrně, neví, jestli je vhodné kecat v pracovní době se zákaznicí, obzvlášť když je to šéfová+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » ned úno 06, 2011 9:16 pm

Kecat jej nevadí, naopak...ku kaderníckemu salónu to tak nejak patrí. "Nie je v tom nič zvláštne. Jednoducho som si povedala, že je čas na zmenu. Aj keď toto je možno trochu radikálnejšie." usmeje sa. "Koľkokrát to bude treba prefarbiť, aby sme dostali požadovanú farbu?" spýta sa so záujmom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 06, 2011 10:18 pm

Odhaduji, že tak třikrát a bude z vás blondýnka (můžeme to ale hned napoprvé, od čeho jsme kouzelníci:)) +barvu má nanesenou po celé hlavě a tak jí přikryje vlasy igelitovou čepičkou a posadí ji ke stolku s časopisy+ Teď to bude půl hodiny působit. Dáte si zatím něco k pití, nebo k zakousnutí?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » ned úno 06, 2011 10:53 pm

(jj, to môžeme;)) Posadí sa a vezme si z kopy nejaký časopis. "Áno, dala by som si horúcu čokoládu a k tomu pohár vody." Prikývne s úsmevom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 06, 2011 11:17 pm

+jde vedle do kuchyňky udělat čokoládu a po chvíli jí to přinese+ Prosím, madam +a jde si zatím něco dělat na place. Po půlhodině ji opět vyzve a spláchne jí barvu z vlasů. Chvilku nevěřícně kouká a pak pronese+ To jsem z toho blázen... ono to snad chytlo napoprvé +kroutí hlavou+ No uvidíme, až to bude suché +umyje jí hlavu voňavým šamponem a vmasíruje jí do vlasů balzám+ Jaký účes si pak budete přát? +vloží jí do ruky katalog+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » ned úno 06, 2011 11:29 pm

"Ďakujem." poďakujem a len sa tajomne usmeje, keď sa tak diví a nechá ho jej vlasy poriadne opláchnuť. Popritom uchlipkáva voňavú čokoládu. Prelistuje katalóg a nájde nejaký účes, čo sa jej celkom pozdáva. Ukáže mu ho.
Obrázek
"Potom by ste mi to mohli aj vyžehliť." povie zamyslene.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 06, 2011 11:40 pm

+prohlédne si fotografii a spokojeně si zamumlá+ To krásně zvládneme +vezme nůžky a začne jí dělat střih, trošku jí zkrátí její původní délku vlasů a nakonec jí vlasy usuší fénem+ Budete k nepoznání +usměje se na ni do zrcadla a začne jí vlasy rovnat žehličkou+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » pon úno 07, 2011 12:09 am

"Nie že by to bol môj zámer, ale celkom sa na to teším." zasmeje sa a prezerá sa v zrkadle, keď jej začne vyrovnávať vlasy. Veľmi sa jej to páči. "Ste veľmi šikovný. Styx mala šťastie, že na vás narazila."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » pon úno 07, 2011 1:06 am

Děkuji, madam +potěšeně+ Spíš jsem narazil já na ni. Musel jsem se hodně snažit, aby mě vybrala z těch stovek uchazečů. Tak se snažím, abych ji nezklamal +dokončí žehlení a ještě sem tam něco poupraví, aby to bylo dokonalé, nalakuje, naleskuje, aby šéfová nenašla ani jedinou chybičku+ Tak hotovo. Jak se vám to líbí? +nastaví jí zrcadla+ Sice to moc nechápu, ale barva nám chytla napoprvé. Máte krásně světlé vlásky +prohlíží si ji spokojeně+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví