II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Lanevra » pon úno 07, 2011 8:49 pm

°Zasměje se° Ty bys taky pořád jen jedla. Já pak budu muset poslouchat že si tlustá co? °šoupne Fred do pusy jed jednohubku, ona nemá narozdíl od jiný moc společenských zábran, a rovnou ji políbí na našpulené rty. Jen tak lehce líbne° Vypadáš jako krečík °řekne se smíchem a obejme ji kolem pasu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 9:01 pm

Nesmrtelný: +překvapeně si ho změří pohledem, jako by tomu nemohla uvěřit+ No tak tomu se mi nechce věřit, že dokážeš takový být+ usmívá se +rukou vklouzne do jeho dlaně a nechá se odvést na parket+ Myslím, že zábava neznamená, že musíš podávat nejlepší výkon+usměje se na něj ale trochu podezdřívavě se podívá na jeho nohu+ Jsi si jistý, že to zvládneš? +strachuje se+ Zkrotit vlastní nohu a ještě mě u toho držet v náručí? +uličnicky se usmívá, protože něco z jeho dobré nálady přešlo i na ní+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Winifred Burkle » pon úno 07, 2011 9:10 pm

No dovol... +našpulí naoko uraženě rty+ ... já nejsem tlustá. +div, že nezahuhlá kvůli plný puse, do který jí Lana strčí ještě jednu jednohubku+ Křečkové jsou roztomilí. +tiše se zasměje a málem se zakucká jídlem, než ho dožvejká a spolkne+ Počkat, ale nechceš říct, že jsem taky tak chlupaťoučká? +přimhouří očka, ve kterých jí vesele jiskří+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 9:14 pm

Styx píše:N: Tak to vás upřímně lituji. Emoce patří k životu. A pokud žádné nemáte, jste velice ochuzen +přemýšlí nad tím+ Na počátku vašeho života byl tehdejší svět mnohem zajímavější v porovnání s tím dnešním. Evropu okupovalí Římané, v Jeruzalémě se narodil Kristus, v Egyptě vládli Ptolemaiovci, samé významné události. Takže co vás tehdy tak vytáčelo?

Styx: Ano, to asi jsem +souhlasí, potom si promne spánek+ Omlouvám se má drahá že jsem trochu podrážděný. Třeba až si promluvím se Sam... +odmlčí se řekl víc než chtěl+ Nevytáčelo mě nic, jen jsem byl divočejší než jsem teď. S věkem člověk získává klid, nebo je to únava? To sám nevím. A když je vám tolik co mě, pak vám přijde rozčilování v mládí jako přehnané, i když tenkrát k tomu byl důvod.

(Předpokládejme že se se Sam ještě nebavil)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon úno 07, 2011 9:17 pm

°Potutelně se usmeje a v očích jí zajiskří. Nakloní se těsně k Fredině uchu° To netuším maličká °zašeptá. Zase se odtáhne, upije ze sklenky vína, pořád Fred drří kolem pasu, s promluví už nahlas° A jsi? °vykouzlí výraz neviňátka°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon úno 07, 2011 9:21 pm

+přidusí se další jednohubkou+ Ne, to tedy nejsem, ne, jako křeček. +brání se dřív, než si pořádně uvědomí, že se tak brání+ A co ty? +zeptá se dřív než si to promyslí a schová výraz za sklenkou šampaňského+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 9:27 pm

Sam: +Sevře jí v dokonalém tanečním postoji. Nijak blízko a intimně, ale zvláštně si ji prohlíží+ To je škoda že nevěříš. Zrovna u tebe bych si přál, abys věřila +svěří se+ Naprosto jistý, už teď mám kosti a svaly v pořádku. Už jen ta kůže nespolupracuje +přitáhne si ji blíž k tělu. rozhodně, sebejistě a už vůbec ne podle taneční etikety+ Mohl bych tě držet v náručí po celí tvůj život. Na to mám dost síly i odhodlání.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 9:43 pm

Nesmrtelný: +trochu pozvedne obočí, neví co si má myslet, vždycky byl k ní jen zdvořilý a teď se jí zdá, že je v tom i něco jiného+ Kosti? Svaly? Bože jak zlé to bylo? +je ještě více překvapená,když si jí přitáhne blíž a podívá se na něj s tázavím úsměvem na rtech+ Celý můj život? I když bych byla stará a vrásčitá? +zeptá se zaujatě+ Myslíš to vážně? +zeptá se překvapeně a někde v hloubi duše dooufá v kladnou odpověď+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Lanevra » pon úno 07, 2011 9:47 pm

°Zasměje se nahlas až je to slyšet po celém sále. Opravdu si z vychováním hlavu moc neléme° To ti nebudu prozrazovat ty můj malí křečíku, jinak pak nebudeš překvapená až mě uvidíš °řekne s naprostou vážností°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon úno 07, 2011 10:00 pm

+zakucká se a zrudne jak rajče, něco nesrozumitelně zamumlá a rozhlédne se kolem+ Ty jednohubky jsou vážně skvělý. +zamumlá a další si strčí do pusy+ Co myslíš? Jsou tu všichni z týhle země?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky