II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 08, 2011 12:28 am

Nesmrtelný: +zvedne k němu obličej, když začne o sobě vyprávět, je si jistá, že takhle se neodhalí jen tak někomu. Pozorně si ho prohlíží a trochu zatají dech, když přejíždí po její tváři.+ Byl by jsi tak hodný a přestal poukazovat na to jak jsem proti tobě mladá? Nedělej ze sebe kmeta prosím.+trochu se na oko rozčílí a pak změní téma+ Na to tvoje zranění tančíš celkem dobře+usměje se na něj+

Morsmordre: +pozoruje ho a ráda by ho nějak utěšila,ale neví jak. Sedí trochu přihrbeně a vypadá to,že má úplně ztuhlou šíji. Pak z jeho slov ucítí opravdu hluboký smutek,když skloní hlavu, bezděky ho pohladí po tváři+ Snad nebude tak zle, uvidíš. Přátelé tě v tom nenechají +opětuje stisk jeho ruky a doufá, že chmury jsou zažehnány+ Mám nápad +usměje se+ co takhle masáž? Prý mám zázračné ruce, říkala to maminka +prozradí s úsměvem+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 12:38 am

+překvapeně zamrká, když se ocitne v pevnějším objetí a s laninými rty na svých. chviličku jí trvá, než zareaguje, ale nakonec přeci jen odpoví a přijímá vše s nadšením, až jí to samotnou trošku vyděsí, ale necouvne, na to si to až moc užívá. obejme jí kolem krku a jednou ruku jí bezmyšlenkovitě zajede do vlasů, druhou sklouzne na záda. zhluboka trhavě se nadechne, když má možnost+ Takže....? +usměje se anižby ucouvla zpět+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » úte úno 08, 2011 12:44 am

Sam: Vyvaruji se toho skřivánku +přislíbí vážným hlasem+ Od teď budu poukazovat jen na naší fysiologický věkoví rozdíl, nikoliv kalendářoví +pak udělá něco neskutečného, vydá krátký, skoro neslyšný zvuk co by se snad i dal považovat za cosi jako zasmání+ Ploužit se není zrovna tanec. Až se uzdravím, pozvu tě na tango při úplňku. A možná nám k tomu vlkodlaci zavijí svou píseň, aby to bylo správně dramatické +plánuje si to, blázínek jeden+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 12:55 am

°Vychutná si že Fred tak pěkně spolupracuje, protože to je přesně to o čem dlouho snila° Hmmm pořád je to nejasné, ale uý můžu s jistotou říct že ty chutnáš skvěle °odhrne jí z obličeje malí pramínek vlasů, který jí visí z účesu a přejede jí prsty po krku, až na rameno° Mimochodem řekla jsem ti už dneska jak ti sluší šaty? °zeptá se nevinost sama°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 1:00 am

+tiše se zasměje+ Tak to si dám ještě pár jednohubek a pak to můžeme zkusit znovu. +navrhne s tichým smíchem+ Hmn... +předstírá jak se hluboce zamýšlí, dokonce si přes rty položí ukazováček+ ...ne. +zakroutí nakonec hlavou+ Nic takového jsi neříkala. +zakroutí hlavou+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod André Bourson » úte úno 08, 2011 1:03 am

Sam: +trochu ucukne, když ho pohladí po tváři, protože to absolutně nečekal, ale pak se nechá pohladit, vezme její ruku a vtiskne jí polibek do dlaně+ Tak tohle potěší +usměje se a najednou se narovná+ Dost těch řečí o mně, chci, aby ses bavila +chmury z tváře mu jako mávnutím kouzelného proutku vymizí+ Masáž? Jen hlupák by odmítl.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » úte úno 08, 2011 1:26 am

Nesmrtelný píše: Styx: +mírně pokrčí rameny+ To já netuším drahá Styx. Prostě se mi to tak jednou za sto let stane, že absolutně propadnu kouzlu nějaké ženy a pak jsem jí až do její smrti srdcem oddaný. Říkám srdcem +pousměje se+ protože ne vždy mi bylo dovolené být s ní i tělem +přikývne+ Tak vidíte.

N: Nedvořil jste se za posledních sto let nějak moc velkému počtu žen? Co za sto let.... za pár měsíců +neodpustí si rýpnutí, má dnes nějakou bojovou náladu, pořád mu nemůže odpustit to jeho nezvyklé chování+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 08, 2011 9:04 am

Nesmrtelný: +usmívá se a pak nemůže uvěřit vlastním očím, Byl to snad srdečný smích v jeho podání?+ Tango při úplňku? To zní lákavě +mrkne na něj, jen jí trochu dělají starosti ti vlkodlaci+ Když už jsi se tak rozpovídal, byla by škoda toho nevyužít+ nevinn+ se usmívá+ Takže, pověz mi ještě něco o sobě.Jaká je tvoje nejmilejší země? Oblíbená kniha?

Morsmordre: +zasměje se jeho nadšení a když se přesouvá za něj, rukou mu přejede po rameni, aby věděl kde je+ Uvolni se a už nad ničím nepřemýšlej. +začne mu masírovat ramena a postupuje pomalu a systematicky+ Tohle jsem se naučila už dřív+zamumlá a myslí tím masáže+ Ono přece jenom dost bolí tělo po celodenní práci na vinici+usmívá se a když narazí na ztuhlé svaly, zastaví se u nich+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » úte úno 08, 2011 9:12 am

Styx píše:Regulus: Samozřejmě, že si vzpomínám. Takové zážitky se nezapomínají +usměje se+ Co kdybychom si zase dali závod jako tenkrát? Kdo bude první tamhle u té skály? +nečeká a rychlým tempem začne plavat k cíli+

Než jí stačí cokoliv říct, co si tak dlouho připravoval, už se mu zase vysmekne a je pryč. Nezbývá mu, než plavat za ní a i kdyby ji hravě dostihl, dá jí náskok, aby vyhrála. Jako tehdy. Doplave ke skále a chytne se jejích ostrých hran. Jsi dobrá plavkyně. Pochválí ji a zvedne hlavu k noční obloze. Vybrala jsi kouzelné místo. Připadá mi to, jako kdybych byl v ráji. Úplný opak proti špinavému Londýnu. Usměje se.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » úte úno 08, 2011 11:20 am

Styx píše:Remus: Před večírkem jsem si to nanečisto pětkrát vyběhla se stopkami v ruce +volá na něj dolů se smíchem a z posledních sil doběhne nahoru. Když Remus jen chviličku po ní vběhne na ochoz, Styx se unuděně opírá o zábradlí, jakoby tam na něj čekala celou věčnost a jen zrychlený dech a prudce se zvedající hruď prozrazuje, že vyhrála o prsa+ No to je dost... už jsem se bála, žes zabloudil +přivítá ho s úsměvem a konečně se rozhlédne z výšky po osvětleném okolí hotelu+ To je ale nádhera... opravdu
jako v pohádce +přitulí se k Remusovi+ Jak se ti to líbí... dokázal bys tady žít?

jo táák...*zafuní si a přidá, nahoře se zachytne rámu dveří a chvíli jen nabírá vzduch do plic* no...abych tak na nějakém schodě špatně odbočil a běžel zas dolů, co..*zavrtí hlavou, nabere zhluboka vzduch do plic, vydechne a přejde k ní k zábradlí a rozhlíží se po nočním okolí*to tedy..při tom nasvícení...efektní...*obejme ji* je to..velkolepé...*na chvíli se zamysli, pak přizná po pravdě* ne..tady konkrétně asi ne..je to na mě příliš..okázalé, efektní..tak trochu mi chybí opravdové kořeny...*rozhlédne se po hotelovém komplexu* takhle někde spíš v historickém jádru města..možná...zajímala by mě opravdová kultura jejich historie..bez příkras..ale to by asi nebylo úplně příjemné a pohodlné místo k žití...a chyběl by mi les..ne že bych měl něco proti palmám..*usměje se* ale není nad voňavé jehličí...vidíš, starého vlka novému nenaučíš...*pokrčí rameny* ale jako takovou ...objevovatelskou cestu..bych si to zvládl představit...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky