Moderátor: Styx
Tony Dolohov píše:Becca: +odtáhne se, když vidí její pohled+ Já to beru, krásko. Ale jsem Smrtijed a ti nevěří ani vlastní matce +vysvětlí+ Tak to se budu moc těšit +mrkne na ni a změní téma+ V jakých zbraních se cítíš nejvíc jistá? +vyzvídá+ Abych věděl, v čem se mám pořádně procvičit +ušklíbne se vesele+
Styx píše:Remus: +rozesměje se z plna hrdla na to jeho špatné odbočení (lach, málem jsem spadla ze židle:D)+ To by se přece nemohlo stát, vlci mají výborný orientační smysl +obejme ho kolem pasu a vzhlíží spolu na město jako na dlani+ Hned jsem si to myslela. Ty patříš do lesa, do přírody, tam jsi doma. A po té zimní procházce +vzpomene si na tu vánoční akci u jeho srubu+ se ti vůbec nedivím. Nemám moc ráda zimu, ale tady by mi to střídání ročních období a hlavně sníh asi chyběly. Je sice příjemné koupat se v únoru v moři a procházet se za teplých nocí, ale vydržela bych to jen na krátkou dobu. Začalo by se mi stýskat po tom našem rozmarném podnebí +ušklíbne se+ Ostatně, kdyby mi u nás mráz už lezl na nervy, můžu se sem přijít kdykoliv na pár dní ohřát, že? +uculí se a pak ji zaujme něco v jeho slovech+ Ty bys chtěl podniknout nějakou objevitelskou cestu? Kam tě to láká? +vyzvídá a pak se nakloní přes zábradlí a podívá se dolů na ty malinkaté lidičky+ Tak co, zahalekáme si jako muezinové? Nebo zavyjeme? +rozesměje se+
Styx píše:Regulus: Ano, je to jako ráj na zemi, to je pravda. Ale myslím, že na svých cestách po světě jsi takových rájů musel vidět nespočet. Moc by mě zajímaly tvé zážitky z cest. A myslím, že jich musíš mít opravdu hodně. Nechtěl bys mi o nich někdy povídat? +otře si mokrou tvář dlaní+ Nevrátíme se už zpátky?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků