Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » stř úno 09, 2011 1:16 am

+nadechuje se, aby protestovala, protože se jako pitomec nechovala, i když možná jen trochu, ale pusu raději zase zavře, nechce se hádat+ Eeee... +těkne pohledem od Spikea k židli, k monitoru a zpět+ Fajn. +vysouká ze sebe a vykouzlí něco čemu by se dalo říct s trochou dobré vůle úsměv, přejde k druhé židli a tak nějak si jí tam přisune a usadí se. když říká že to bude končit, tak to snad nemůže trvat moc dlouho a jestli mu to udělá radost, tak to přežije, ale nechce se jí chlubit tím, že se nikdy na nic takovýho nedívala+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 09, 2011 9:09 pm

+Zhoupne se na židli, tak aby jí byl blíž+ Co koukáš jakoby tě trol praštil po hlavě? +zeptá se a plácne ji přes stehno+ Ještě budou tytulky, dávaj do nich prostřihy těch nejlepších scény. Chci znovu vidět jak jí nařeže na holou těma důtkama +projeví svou touho zopakovat si jeden záběr a zase se zhoupne zpátky+ Koukej na to! +vyzve ji nadšeně, když se tam oběví inriminovaná scéna+ To bychom si měli někdy vyzkoušet. Co ty na to?
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 09, 2011 9:18 pm

+protočí oči a skutečně se usměje. v duchu zaúpí, titulky a nejlepší sestřihy, má nejasný dojem, že se jí to nebude zrovna dvakrát zamlouvat, kor když se zmíní o důtkách. potlačí povzdech a vstane, přesune se mu za záda a dlaně poléží ze strany krku, nahne se přes jeho rameno, aby se dostala blíž k obrazovce, když už je tak nadšenej, tak ať ví, do čeho se to nejspíš nechá uvrtat. sleduje obrazovku a těžko říct, prsty zatím Spikeovi jemně masíruje krk a přejíždí po jeho stranách+ Nemáme ty důtky. +řekne nakonec, doufajíc, že jí to nějak pomůže+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 09, 2011 9:40 pm

+Trochu předkloní hlavu a přimhouří oči, z hrdla se mu vydere mručení+ To je příjemný. Mám rád hlazení na krku +nakloní hlavu na stranu, takže odhalí dvě drohné růžové skvrnky. Uchechtne se její výmluvě+ Hned nějaký seženu lásko +přislíbí+ Ke mě nebo k tobě? Oh... To sem vždycky chtěl říct. Jak v těch filmech se vždycky ptaj, když si jdou zašukat "Ke mě nebo k tobě?" +uchechtne se+ Víš při těch scénách, když se třeba muchlujou v komoře na čistící prostředky.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 09, 2011 9:49 pm

+usměje se, trošku přimhouří oči, když si všimne růžových skvrnek, sklouzne k nim prsty a pohladí je, je jí celkem jasný, co jsou zač a ucití lehký závan žárlivosti, který hned zaplaší, při jeho dalších slovech+ Hned? +hlesne, ale donutí se pousmát, i když trošku křečovitě z tohohle má tak nějak trošku strach, tedy trošku víc, ale při dalších slovech se tiše zasměje+ Můžeme ke mě. +zašeptá a políbí ho ze strany na krk+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 09, 2011 10:00 pm

Super! +vyskočí na nohy, vypne fil, který už stejně skončil+ Mě zrovna napadlo jak tě udobřit s Angelem +zazubí se+ Psal sem si mejli z jednou starou kamarádkou, zrovna když ste se nahoře hádali, nebo co ste tam dělali. Myslím že nám pomůže +přitáhne si Nef do náruče, políbí ji a pak zase pustí+ Hned to bude jen si zavolám +opře se o pult, vytočí číslo a chvilku poslouchá vyzváněcí ton+ Ahoj Zrzko +pozdraví takovím tím nadšeným hlasem osobu na druhém konci+ Jo, předám ti ho.... Jo přesně to bude super. A dík, lásko. Kdybys nebyla lesba, tak tě někam pozvu.... Jasně, ahoj +hodí sluchátko na půlt+ Máš hovor lásko! +zařve na Angela+ A my jdem +drapne Nef za ruku a odvede do jejího pokoje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 09, 2011 10:06 pm

+chtě nechtě se musí usmát, když vidí to nadšení. jen stačí překvapeně zamrkat, když jí řekne, že má nápad, jak by se mohli s Angelem usmířit. nestačí se ani zeptat, co to je za nápad, když jí políbí a skočí po telefonu. obočí jí vylétne nahoru, když slyší "Zrzko", "lesba" a "pozvu" a celý to s tim hovorem. jen se vyjukaně podívá ke dveřím od kalceláře a chvilku za Spikem klopítá, než s ním srovná krok a zmizí nahoře+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř úno 09, 2011 10:17 pm

+Vyleze z kanceláře až když jsou pryč, vezme si do ruky sluchátko+ Ano...? +zeptá se+ Willow copak bys... to myslím není... ale Willow!.... Neměla by ses starat.... +dál se už nedostane, protože čarodějka na druhém konci se rozohní a to tak že Angel musí dát sluchátko dál od ucha. Znějí z něho fráze jako "odpouštěj a bude ti odpuštěno", "chovej se dospěle, jsi starši", "žárlíš jako malej kluk na kamaráda s větším autíčkem", "a to ji nemiluješ když se tak chováš?" a nakonec "Jsi jak velké urážlivé děcko"+ Já nejsem urážlivé děcko! +ohradí se uraženě, čímž si vyslouží další kaskádu výtek+ Ale ty to vůbec nechápeš!... Dobře, já se budu chovat rozumě +Zamumlá aby ji už nemusel poslouchat+ Ahoj +položí sluchátko+ Sakra to je spiknutí! +zavrčí podrážděně a zase odejde do své kanceláře+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » ned úno 13, 2011 9:45 pm

+Po tom velké večírku na Mýtince doprovází Neferet zpátky, samozřejmě taky proč ne, když tu též bydlí. Drží ji pod loktem, kritickým pohledem koutkem oka sleduje jak se jí pletou nohy a sám v duchu lituje že se víc nenapil. Má sice lehkou hlavu, ale do Neferetina stavu má víc než daleko+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 13, 2011 9:54 pm

+stojí jí hodně sil, aby se udržela na nohou, pevně se drží Angela a když se dostanou ke schodům, tak mu protáhne ruku kolem pasu a přitulí se k němu, díky drogám je zbavená zábran a nepřemýšlí nad tím, jestli by to Angelovi mohlo vadit+ Děkuju že jsi mě odvedl domů. +zamumlá, zarazí se, když vidí schody před sebou, je si jistá že tohle nevyjde+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion