Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » čtv úno 03, 2011 10:21 am

Fab. nene! holátko jsem já! a ty nejsi ani ubohý, ani malý! pošťuchuje ho nožkou (ale mazlivě, ne surově), aby se odvážil i kousek dál a donesl lahodná sousta mamuta, a spokojně šrotuje, co jí podá.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned úno 06, 2011 4:09 pm

Tir: +Velice odvážně se natáhne pro nějaký sýrový talíř, co zůstal na stole a hroznové vínko. Velký kus sýra si nacpe do pusy, spokojeně žvýká a krmí ptáčátko na houpačce.+ Mohli bychom zajít do sklípku a přinýst vínko na tu grilovačku, ne? Až se nám bude chtít...myslim...a já ti pak budu pomáhat v kuchyni. Zástěra mi vyloženě sluší!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon úno 07, 2011 12:53 pm

Fab: leží si rozvaleně na lehátku a cpe se donesenými pochoutkymi. ale já teď hajám. do sklepa bys mohl sám a já budu odpočívat. a pak se dáme do příprav na grilování a ty nám k tomu taky doneseš jednu flašku něčeho dobrého... hoví si, plánuje a popohání Faba nožkou - jemně ho okopává :twisted: . podej mi ještě tamten třešňový dortíček. rozmařile ukazuje, nač by měla ještě chuť.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 08, 2011 10:56 pm

Tir: +Je jako hodný hopkající králíček a podává všechno, na co Ještěřička ukáže. Občas teda něco zhltne sám a trošku frflá.+ Ještěřička hajá a já abych se sedřel...+ale říká to tak, že se sedře docela rád.+ A jaké vínečko by ste si dala, moje milá krásná slečinko? +Štrachá se na nohy, že půjde, ale pak mu dojde, že mu poněkud profukuje kolem třísel..+...bych si měl vzít trenky, ne? + Vyšle tázavý pohled k Tir.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 09, 2011 10:55 am

Fab: právě. tys zase hajal, když jsem vařila a pekla. teď hajám já. zavrtí se na polštářích houpačky, jak se ještě víc uvelebuje. měl bys mi dát pusu. trenýrky nechám na tobě, stejně jako vínko, co vybereš nám k vaření. jenom se mi nesmíš zranit... pokladí ho chodidlem po bříšku. má prostě tu nohu jedinou aktivní. jinak je rozplácnutá a hoví si. :D
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 10, 2011 12:12 am

Tir: Ale já jsem hrozně pracovitý normálně a mám prázdniny! +Dožaduje se taky péče, ale pak kapituluje.+ Tak jo, já jdu, miláčku, ale nikam nechoď! Ať tě tu najdu, až se vrátím!+ Natáhne si trenky, líbne jí a se sklopenýma ušima odchází. Ještě se otočí, jestli ho Tir nezavolá zpátky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 10, 2011 1:10 pm

Fab: nikam nejdu. leží a když se po ní ohlédne, pošle mu vzdušný polibek.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 13, 2011 9:44 pm

Tir: +Do poslední chvíle doufal, že přece jen bude přizván zpátky, ale teď mu už došlo, že bude muset do sklípku. Najde nějaké sandály a šourá se zahradou dolů přes vinici. U stromu kde před časem cestou pro víno měli Molly se Samem "krátkou mezihru" se vyčůrá a hluboce přemýšlí, kdo ksakru vymyslel, že je ten pitomej sklep tak daleko.+ ;)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon úno 14, 2011 1:16 pm

( :lol: Fab počůral památný strom! :lol: :lol: )

Fab: vesele mu zamává a jak zmizí, obleče se a porovná trochu zbytky jejich hodování. jen to tak porovná na stolek a sedne si způsobně do houpačky a houpe se. zahledí se do kraje a na nebe a je jí dobře. za chvilku se jí zdá, že Fab dlouho nejde a zamyslí se, jestli to ve sklípku moc netestuje - ta vína :).

Obrázek
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » pon úno 14, 2011 8:42 pm

+Vláčí těžký batoh do kopce a trochu supí. Konečně zahlédne domov a spokojeně se usměje. Jeho postel, čisté košile, víno a hlavně...hlavně Nicolette jsou už blízko. Nahodí si batoh na záda a přidá do kroku. Už od vrátek vidí pestrobarevné šaty na houpačce. Začne mávat a skoro běží, když si všimne, že to není Nicol. Je to mladinká dívka, kterou ještě nikdy neviděl.+

Tir: +Trochu ho to zaskočí, ale ne moc. Je zvyklý na ledascos.+ Zdravíčko, mladá dámo! Rád vás tu vidím, jen mi, proboha, řekněte, kde se tu berete! Honoré mě zvou a vás?
Honoré
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette