Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty mých večírků

Příspěvekod Richard Prewett » stř úno 09, 2011 11:17 pm

+Na chvíli ustrne v pohybu, jak Wenaina ruka vklouzne dovnitř. Ale nechá ji, ať si hraje a při tom přeběhne velice příjemný mráz po zádech. Skloní se k jejím sladkým rtům a požitkářsky je jí okousne.+ Nemáš už taky trochu hlad?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř úno 09, 2011 11:20 pm

+políbí ho+ Po tobě? Strašnej, ale nějakej menší zákusek před tím bych si taky dala. Hm... +prohlídne si ho, celou dobu si hraje s jeho mužstvím ale teď toho nechá+ Vyber mi něco a nějak pěkně mi to naservíruj. +Mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 10, 2011 12:13 am

Mám lepší nápad. +vyhlásí odrazu.+ Co takhle otestovat tvé chuťové buňky? +mrkne na ni.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 10, 2011 12:30 am

+koukne na něj podezřívavě, ale koutky jí cukají+ Ty zvrhlíku. +uculí se na něj+ No tak dobře, ale žádný blbiny. +nahne se k šatům a vylový z nich černý hedvábný šátek, který je zdobil, dá si ho přes oči a otočí se zády k Richardovi+ Tak mi ho zavaž, ale nějak, abych pak ještě viděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 10, 2011 1:23 am

To bych si nedovolil. +uculí se šibalsky a velmi ho potěší, že Wenai tu hru hned pochopila.+ Snad si nemyslíš, že bych tě připravil o zrak. Usměje se, šátek jí zaváže, dost pevně, aby neviděla, ale tak, aby jí to netlačilo. Vdýchne jí na krk polibek, pak se odtáhne a točí si ji čelem.+ Tak můžeme začít? +zeptá se tichým, tajemným hlasem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 10, 2011 1:53 am

+zachvěje se, když ucítí na krku jeho dech a na rtech se jí rozvlní úsměv, pak se způsobně posadí a narovná se, dlaně si položí na stehna+ Tak jo. +odpoví a musí se u toho usmívat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 10, 2011 2:37 am

+Též se usměje a o to víc, když tam Wenai sedí jen tak nahá, k tomu se zavázanýma očima. Napadají ho při tom úplně jiné myšlenky, než na jídlo, ale ovládne se.+ Tak...nejdřív začneme s něčím lehkým. + Odštípne kousek grilovaného kuřete. Přejede ním Wenai zlehka po čele, po nose, až se zastaví u jejich úst.+ Ham. +řekne s úculem.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 10, 2011 2:40 am

+snaží se zachytit co to je, ale nedaří se jí to, tak opatrně otevře pusu a vezme do ní maso a sní ho+ Hmmm... dobrý. +kývne+ To po mě budeš každý kousek patlat? +zahihňá se+ Tak copak dostanu teď? +otevře trochu ústa v očekávání+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Richard Prewett » čtv úno 10, 2011 6:48 pm

+Zasměje se.+ Samozřejmě. +vyhlásí. Rty jí přejede po čele, nose, až jí olízne rty.+ snad tě nenechám ochutnávat samotnou. +ušklíbne se, i když to Wenai nemůže vidět.+ Víš co to bylo? +zeptá se tajemně. A už si bere do ruky jednu z jednohubek. Setře z ní prstem pomazánku a otře jí Wenai o rty.+ Víš, že mě hrozně vzrušuje, vidět tě takhle? Se zavázanýma očima?
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 10, 2011 9:25 pm

Hm... To bylo kuře.´+řekne s jistotou a pak zaváhá+, nebo krůta? +trochu svraští obočí a když ucítí jeho prst na svých rtech, tak je olízne a jazykem se dotkne i jeho prstu a usměje se+ Vážně? A co bys se mnou chtěl všechno dělat, když mě tu máš takovou bezbranou... nevidomou.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky