Moderátor: Styx
Styx píše:Remus: Zvládnu to, na misích jsem žila v provizorních podmínkách, spala pod celtou nebo pod hvězdami, chytala si potravu holýma rukama a koupala se v ledové řece. Nic horšího mě snad s tebou nečeká, ne? +mrkne na něj a pak se trochu zamračí na poznámku o muslimovi+ Učil mě poznávat islám. Chtěla jsem pochopit tu jejich víru. Proto mě naučil pár arabských slov a tu jejich modlitbu +vysvětlí mu+ Ts, než přijdou nahoru, budeme dávno pryč +obejme ho kolem pasu a zadívá se mu do očí+ Tak kam se přemístíme? Zpátky na ples? Anebo rovnou do... apartmá? +ďábelsky se jí zalesknou oči+
Samantha Wood píše:Nesmrtelný: +začne se smát,když jí lehce líčí jeho zkušenost+ No tak to musela mít dotyčná opravdu žárlivého partnera +pořád se usmívá+No tak v tomhle ti neporadím, taky nevím. +pokrčí rameny a napije se. Při jeho dalších slovech se zakucká a zvědavě si ho prohlíží. Takového ho totiž nezná. Rychle se vzpamatuje a upřeně ho pozoruje+ No všimla jsem si toho, ale až do teď jsem to mu nepřikládala velkou váhu +v očích jí zajiskří a pod stolem ho trochu nesměle chytí za ruku. Spiklenecky na něj mrkne+
(No tak trochu zvláštně se opravdu chová ale třeba jen potřeboval někoho s kým by se tak ztřeštěně mohl chovat)
Styx píše:I kdybych se tou ženou stala, trvalo by desítky let, abyste mi dokázal, že nelžete. A to bych na ten náš malý spor už dávno zapomněla +ušklíbne se+ Dobře, necháme toho +řekne konečně smířlivě, ale její výraz svědčí o tom, že si o tom pořád myslí své+ Kde se teď vůbec zdržujete, kde máte teď svůj domov? Že bych se někdy přišla podívat na ty malby a sbírku vašich fotografií +uculí se provokativně+
Ares píše:Lana: Jak to, že není oč. Vypadaly jste docela důvěrně. Nenápadně koukne na Fred. Nemusíš všechno vědět. ušklíbne se pobaveně, no i tak mu pohled na chvíli nenápadně zaletí k Becce. Tu kytku sis nemusela odkládat. Pokroutí hlavou. Ale možná bych ti mohl ještě nějakou poslat. usměje se, no vzápětí se zamračí. I když si mě, jak se zdá, vyměnila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků