Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » pon úno 14, 2011 11:48 pm

Nejsem tvůj taťka, kdybych byl provozovali bychom incest +odsekne trochu nakrknutě. Jak se tam objeví Neferet začne se tvářit že tam vůbec není, trochu si popojde dál a okukuje špičky svých bot, jen tu a tam mrkne na ty dva co dělají. Rozhodně se však do toho nechce míchat+ Nikdo +odvětí jen tak polohlasně a dál si hledí svého nicnedělání+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon úno 14, 2011 11:51 pm

+Obrátí se k Nef čelem i s Juniorem na prsou jakoby se nechumelilo se usměje+ Ty lásko musíš překonat svou fobii z pavouků, protože od teď tu jeden bude bydlet s náma +oznámí jí jakoby to byla už rozhodnutá věc. Sundá si pavoučka z bundy a obrátí k ní kusadli+ Jmenuje se Junior a až vyroste bude takhle +zase ho položí na pundu, kde se pavouk chytne a rozpřáhne ruce jak jen může+ obrovský +zní to skoro jakoby Nef vyhrožoval a nadšeně se při tom šklebí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon úno 14, 2011 11:57 pm

Áaaa... +vykřikne, uskočí vzad, div že sebou nesekne a vytřeští oči, když vidí pavouka na Spikeově prsou a vyplašeně couvne několik kroků zpět až narazí na jeden sloup, který zastaví její ústup+ Řekněte mi, že mam jen halucinace. +zaúpí tiše, ale vyděšeně kokuká na pavouka, vypadá to, že každou chvíli sebou sekne, kor, když jí Spike ukazuje jeho kusadla a líčí, jak jednou bude velkej+ Na to okamžitě zapměň. +vyletí+ Měl si je pozabíjet, ne je hned tahat domů. To si se už skutečně naprosto zbláznil? +v hlase jí zaznívá panika, ale zatím jí drží na uzdě a hledá únikový východ, aby byla od tý příšery na Spikeově hrudi co nejdál+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon úno 14, 2011 11:59 pm

Já jsem mu říkal že se ti ten nápad nebude líbit +podotkne Angel stojící mimo Neferetin dosah, kdesi daleko až u dveří kanceláře, kde se skrývá velmi statečně ve stínu za druhým stolem sekretářky. Prostě hrdina jak se patří. Přitom se mírně usmívá, jako že on vůbec nic+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 12:04 am

+Koutkem okam zachytí Angelův zbabělí ústu a zvedne oči k neby, což je mířeno i na Neferetino šílení+ Ale no tak puso, je to jen malí pavouček +nechá si pavoučka běhat po rukou kterými ještě před pár hodinami sahal na brunetku a zářivě se při tom usmívá jako kluk hrající se svým psem+ Má krásný jemný chloupky +podotkne a mrkne na ni+ Nechceš si ho pohladit? +navrhne a natáhne ho dopředu blíž k Nef+ A co se týče toho že sem blázen, tak sem, ale byl se jím už kdy sme se poznali. Měla sis toho všimnout +zazubí se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 12:10 am

+jediný co jí v tuhle chvíli zajímá a čeho si všímá je, co dělá pavouk na Spikeově ruce+ Malí pavouček...? +hlas jí vylítne hystericky nahoru, než se stačí ovládnout+ To tedy v žádnym případě! +vykřikne, když jí nabízí, aby si ho pohladila a přitiskne se ještě víc ke sloupu, tedy spíš se za něj schová+ Podívej Spikeu, jestli chceš domácího mazlíčka... klidně. Ale vyber si psa... kočku... tygra... žirafu... je mi to fuk, jenom ne pavouka. +najede na konejšivý přesvědčovací tón+ Kam ho dáš až vyroste? Čím ho budeš krmit? A kdo se o něj bude starat, když to tebe za chvíli omrzí? No tak, Spikeu, měj rozum... aspoň trošku... +snaží se ho přesvědčit, ale už přemýšlí nad tím, jak na pavoučka nenápadně něco shodit, kdyby skutečně zůstal+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 12:16 am

Má pravdu Spike +ozve se zase z koutku kde je schovaný+ Dovolím ti pořídit si jakékoliv jiné zvíře, dokonce i tu smradlavou angorskou kočku co všude nechává dlouhý chlupy +vyleze statečně z koutku a jde blíž k těm dvou, tedy k blonďákovi+ Tebe to za chvíli omrzí se o něj starat, jsi už takoví, a co mi pak s ním? Hmm? +i on nasadí konejšivý tón, nechce ho zrazovat od lidství+ A navíc je tu tak Fred, co ta na to bude říkat?
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 12:20 am

Najednou si na její straně a na mě sereš co? +zamračí se+ A stačilo ti aby di dostal jednu pusu. No to je teda pěkný, proč já vás tak usilovně dával dohromady. Dokonce jsem volal i Zrzce aby ti přesvědčila +teatrálně rozhodí ruka+ Já si Juniora nechám a šmitec. To se radši odstěhuju, než abych se ho vzdal. Že jo hošane +přimazlí sek pavoukovi jak k plyšové hračce+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 12:27 am

+hodí po Angelovi vyděšenej pohled, nechce, aby se Spike odstěhoval, ale taky nechce mít tu bestii v domě, kde žije+ Angorská kočka je fajn... taky má jemný chloupky... +snaží se ho přesvědčit+ Spikeu, prosím, zamysli se nad tím trošku.... +vyleze opatrně zpoza sloupu+ Jak velkej bude, až vyroste? Nemůžeš ho jen tak nechat pobíhat po hotelu uprostřed LA. Co když uteče a ublíží někomu nevinnýmu? +udělá k němu opatrný smířlivý krok+ Spikeu? Ty máš toho... +podívá se na pavouka snažíc se ovládnout paniku+ ... Juniora rád, že? +zkusí to zkusit z druhé strany+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 12:33 am

Já nejsem na její straně! +brání se a ukáže dlaně jakoby se vzdával+ My se z Neferet prostě jen na něčem bez předešlé dohody shodli. Pořídíme si jiné zvíře, jakékoliv. Slibuju +nasadi profesionálně milou masku+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion