Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Tirage » úte úno 15, 2011 8:57 am

Honoré: zrovna má takový zajímavý okamžik, kdy zkoumá pod šaty svojí šunčičku, zda ji rafnul komár, nebo Fabien. rychle stáhne sukně a zírá na příchozího. dobrý den! já jsem... Nicolette není... Fabien ve sklepě je... já jsem tady s Fabienem. překotně vysvětluje a koktá. Tirage. představí se a natahuje ruku, ale rychle jí dojde, že on má plno bagáže. nechcete pomoct? a nemáte hlad? žízeň? mrkne kr stolu a pak se otočí ke kuchyni, kde je zdroj, nejen zbytky.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Honoré » úte úno 15, 2011 1:00 pm

Tir: +Pobaveně ji sleduje. Je zvyklý na Nicolettiny přátele a přátele jejich přátel, ale jméno Tirage mu přece jen něco říká. Pak mu to dojde, když si to spojí s Fabienem a rozzáří se.+ Vážně? Vy ste Tirage? Ta Fabienova Tirage? +Nechá na zem spadnout vše, co drží v rukou a živelně překvapenou Tir obejme.+ No, to je báječné! A kde je Nicol?...Jestli je Fabien ve sklepě, máme spoustu času, a já si dám k jídlu něco hrozně rád! Povídejte! Jak se vám tu líbí?!+ Je stejně bezprostřední jako Nicol a má vážně z nové tváře radost.+
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 15, 2011 1:36 pm

Honoré: ano. Fabienova. je trochu vyplašená, když ji tak popadne, ale ani se nevzmůže na odpor. zodpovídá jeho dotazy. jela navštívit kamarádku. před tím navařila. máme králíka na pepři. my už jsme jedli... ale v kuchyni toho je dost. aby se nebál, že jsou jen zbytky ze stolu. nevěděla jsem, kdy se vrátí Molly a Sam z výletu, uvařila jsem spoustu brambor a něco upekla. sedněte si, hned to donesu. škobrtne trochu o batoh, ale hned se vrací s pitím a příbody a jídlo je druhá runda. a jaká byla výprava polární? nebo kde jste vlastně bádal? sedne si k němu a nalije si taky pití.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » stř úno 16, 2011 8:40 pm

Tir: +Září jako sluníčko. Všechnu batožinu nechá na zemi, sedne si ke stolu a poslouchá a nechá se obsluhovat. U vína spokojeně mlaskne.+ Víno...báječná věc...tak dlouho bez vína, to je jako být na poušti a ne na jižním pólu!+ Culí se na tir.+ Ale nehoňte se, slečno Tirage! Hmm...Nicolin králík na pepři...nemůžu se dočkat! A u tulení ploutve - Molly je tu taky? A kdo je Sam?...+Znovu se žíznivě napije vína.+ Jak jsem říkal u jižního pólu. Až vybalím mapy, všechno vám ukážu a možná i fotografie, jestli mi nezamrzly filmy. Hlavně se budu muset pořádně vykoupat...+
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 17, 2011 9:00 am

Honoré: když si už Honoré dává do nosu a má vše na stole k dispozici, sedí, popíjí s ním vínko a povídají si. ano, Molly je tu taky. Sam? to je její amant. moc o tom nevím, ale co říkali Fabien a Nicol, tak si Molly se snažila tvářit jako nedobytná ledová panna. ale jak šel kolem jeden pohlednej chlap, hned se z ní stala sexuélní smršť a klofla ho. culí se a potutelně podvratně informuje. vydali se do hor na chatu. Molly tam chce nějaké hrnky, či co. dejte si i salát. přistrčí mu mísu. co ten Fab? aby se z toho sklípu dostal vůbec...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » čtv úno 17, 2011 1:16 pm

Tir: +Směje se splnou pusou.+ S váma je ale legrace, děvenko! No, já jsem byl informován v tom smyslu, že Molly nechce chlapy ani vidět...kromě toho našeho pošuka a s tím, že údajně stejně nechce nic mít! Ale to vy zas jo, že? Pořád si vás prohlížím a hledám někde svatozář...+ Poslední Tiragin povzdech ho rozesměje ještě víc.+ Vy ste ho pustila samotnýho do sklípku? Holka zatá, to se máte ještě co učit...až dojím, dojdem pro něj a vezmem rovnou trakař!
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 17, 2011 1:40 pm

Honoré: téda, vy jste taky Molly skočil na tu cudnou hru? to vypadáte tak zkušeně. vrtí hlavou a oždibuje nějaký kousek moučníku, asi z něj dloube ovoce. no, já mám Fabiena moc ráda. je s ním legrace a myslím, že je to hodnej kluk. pokrčí rameny a přizná se. trochu červená a dívá se Honorému někam za ucho, ale přizná :D . s trakařem? zvedne hlavu, chtěla jsem si na něj vzít kopřivu. směje se. nebo až dojíte, můžeme se tam vypravit a vzít s sebou i něco na zub. my si přeci taky zasloužíme ochutnat dobrá vína. nebo chcete nejdřív vybalit, vykoupat se, odpočívat?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » čtv úno 17, 2011 7:22 pm

Tir: +Vyzunkne celou sklenku naráz a dolije si.+ No, ona Molly vážně taková bejvala...co já pamatuju. Jsem moc zvědavej na mužskýho, kterej z ní udělal divošku...jestli je to pravda! + Culí se na Tirage jako sluníčko dál.+ No jo, dyť to je dobře, že ho máte ráda. Už jsem se bál, že nám zůstane na krku! Doufám, že moc neblbne, pošuk! Ne..ne...nebudu se mejt! Vínko mojí milé mo chutná a na skorosyna se těším, s váma se mi dobře povídá! Jde se do sklípku! Jestli tam bude Fabien ležet ožralej, překročíme ho a opijeme se spolu! :P
Honoré
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 18, 2011 9:24 am

Honoré: pomyslí si, že určitá naivita muže neopouští ani ve zralém věku. ale už se henodlá o Molly dohadovat. no, já většinou nelžu. je to jednodušší. pokrčí zas rameny a dopije svou sklenku. tak tedy smě sklípek! vďte mě, ještě jsem se tam nebyla kouknout. (teda myslím, že tem Tir ještě nebyla.)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Honoré » sob úno 19, 2011 9:20 pm

(Tir tam nebyla.. :P )

Tir: +Zhltne ještě kus masa.+ Vezmete s sebou něco k jídlu? +Začne šmejdit kolem linky a pomáhá Tir nastrkat do koše jídla tak pro regiment.+ Nejlepší na tom je, že žádný maso tady neni sušený. Už se mi z něj zvedal žaludek!+ Popadne přeplněný koš do jedné ruky, druhou nabídne Tirage rámě a zavelí:+ Tak tedy vzhůru, mladá dámo! Těším se na Savignon jako děcko na mateřské mléko!
Honoré
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette