Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 12:38 am

Já nechci nějakou zatracenou angorskou kočku! Kdeste vzali takovou hovadinu že bych ji chtěl?! +prskne naštvaně+ Tak jo, chci slona. Vždycky sem je měl rád, jak maj ty dlouhý chovoty a valký uši. Taky se na nich dá jezdita. Jasně! +ukáže na Nef a Angela prstem+ Budu na něm jezdit do práce a na večírky kam mě furt taháš lásko +plánuje, kdo ví jestli to myslí vážně+ On nikam neuteče, protože je ochočený. A když někoho zabije? No a co... +pokrčí ledabyle rameny+ Na planetě je dalších pět milijard lidí.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 12:46 am

+koutekem oka pozoruje Angela a přikyvuje+ Tak dobře, tak angorskou kočku ne. +řekne chlácholivě+ Slona? +polkne+ A nechtěl by si něco menšího? Sem se nevejde ani slůně. +rozhodí rukama, ale všechno lepší než pavouk+ Spikeu, on není ochočený. +procedí skrz zuby+ Je to jen velkej chlupatej pavouk, se šesti nohama, dvěma kusadlama, hromadou černejch... lesklejch očí, takovej pavouk, který zabíjíš, žádný domácí mazlíček. +drtí přes zuby, pomalu jí ztrácejíc nervy+ Podívej... nebylo by mu líp mezi svejma? Někde kde je zvyklý žít, můžeš ho chodit navštěvovat, třeba. Denně zachraňuješ lidi a pak je necháš sežrat, tímhle, tímhle... +mávne k pavoukovi, který na ni upřel černé oči, ještě chvilku na ni bude takhle koukat a Nef omdlí, což naznačuje že je najednou nezvykle bledá a bolest hlavy nijak nepomáhá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 12:52 am

Dobře, kočku ne, ale byla by přiměřeně hnusná a chlupatá, jako tohle +ukáže na pavouka+ Slona? +vykulí oči, pak mu stoupne tlak, který vůbec nemá a zamračí se+ Sakra přestaň dělat hovadiny, rozmázni tu věc a dej pokoj! Tenhle dům není od toho, aby tu byli nějaký zvířata. Je to doupě lovců démonů, ne útulek nebo jesle +zarazí se, protože si vzpomene na Conora+ Dobře, fajn. zavři ho teď do té +koukne na krabičku+ bedny a promluvíme si o tom jindy. OK?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 12:56 am

Žádný svý u tady ve městě nemá, všechny sem je zmasakroval +kývne hlavou k pultu na kterém je meč, ostatně jeho zasviněného oblečení si nemohla nevšimnout+ Lidi sou nevděčná, vyžraná cházka, bez špetky rozumu. Kdyby neměl svědomí a měl něco lepšího na práci, tak se na ně vyseru a jdu dělat něco lepčího +nakrčí nos+ OK, OK +souhlasí. Vezme pavouka ze své bundy a zavře ho do krabice+ Koupim mu akvárko, aby měl víc prostoru a donesu nějaký brouky, myslim že na myši je ještě malej +uvažuje nahlas+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 1:03 am

Tak ho odvez za město, nebo do jinýho státu, je mi to fuk, hlavně, když nebude tady. +promne si spánky, což je chyba, protože tak pustí okraje županu a ten se rozevře, ale hlava jí neuvěřitelně třeští+ Fajn, skvělý, očividně ste se zbláznili oba. +zavrčí podrážděně+ Nech si ho v tý krabici, akvárku nebo do čeho ho chceš strčit a ujisti se, že neuteče, protože jestli na něj někde narazím, přísahám, že z něj udělám dva. +trhne županem a zase si ho přitáhne k tělu+ A jestli na mě ještě někdy budeš sahat, tak si laskavě umej ruce. +požádá ho rozlíceně, než se otočí na podpatku a co nejrychleji opustí místnost a zavře se v kuchyni+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 9:29 pm

Já jsem tě varoval +ukáže směrem kudy utekla Neferet+ Neříkal jsem ti že se jí to nebude líbit +koukne na pohybující se krabičku+ Mě se to taky nelíbí, ale co s tebou mám dělat +koukne na něho unaveně a povzdechne si jakoby to všechno vzdával, včetně života+ Jak by ses tvářil kdyby se Nef dala na včelaření? Hmm? Taky by se ti to nelíbilo +přijde k němu blíž+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 9:33 pm

+Zamračeně sleduje jak Neferet utekla+ Chová se děsně hystericky. Dyť je to jen pavou, tak co jí na nich tak vadí? Nemůže jí zatím ublížit +zašklebí se na něj+ Hej to je něco jinýho jasný?! Já byl na včeli alergickej a proto je nemám rád... dobře, dobře +zamává rukamajako když se vzdává+ Bojim se jich. Faj máš pravdu +přistoupí až k Angelovi, položí mu ruce na straný krku a provokativně se usměje+ A co ty? Víš že ani nevím co tě děsí... +vrní mu zblízka do obličeje+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte úno 15, 2011 9:38 pm

+Trochu pozvedne oboří když se k němu blonďák tak lísá+ Já se nebojím ničeho +sevře Spikeovu tvář v dlaních a přitiskne svoje rty na jeho. Nesupěchaně ho líbá. Sjede rukou po rameni, dozadu na záda a směřuje níž k zadku, když tu se mu ruka namočí do čehosi kluzkého a slizkého+ Áááh! +zhnuseně se odtáhne+ To jsou střeva +xichtí se na svou špinavou ruku+ Jdi si to vyprat +pustí ho. Dál zhnuseně kouká na ruku, když odchází do kuchyně si ji umýt a zároveň tam jde za Neferet+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte úno 15, 2011 9:41 pm

+Užívá si jeho polibek, nechává se vést. Když se pak Angel zhnuseně odtáhne, jen se uchechtne+ To víš, když někoho sekáš na kousky, střeva lítej všude kolem. Určitě to znáš +nakrčí nespokojeně nos a sundá si ze strany ruky dlouhý kousek čehosi co skutečně vyzerá jako střevo+ Je to hnus, máš pravdu +souhlasí s ním, kupodivu. Popadne svého pavouka, svůj meč a vyrazí nahoru+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » stř úno 23, 2011 11:38 pm

+Jen se tak na nesmělou Nef uculuje když postává před kanclem, ovšem enhrne se za ní. Asi bude poslouchat za dveřmi jak to tak vypadá, protože když Nef vleze dovnitř a zavřou se za ní dveře, přijde až k nim i s pojízdnou židlí a nenípadně si ji postaví vedle dveří aby všechno slyšel+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion