Pracovna

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Pracovna

Příspěvekod Kocour » pon kvě 10, 2010 1:57 pm

*znechuceně zežloutne, a pak si jde po svém*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Postrach » úte úno 15, 2011 9:36 pm

*provede je ponorkou až do správného patra, i když velikostí to moc na prostředí ponorky nevypadá, pustí ji do své pracovny* Posaď se...nechceš něco na zahřátí? v přístavu strašně protahuje...mi to nevadí, ale vím, že na to dost lidí remcá...*shodí si z ramen kabát a odloží klobouk* tak co mi neseš hezkého? Kromě sebe?*zadívá se na ni*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » úte úno 15, 2011 9:46 pm

Vytuhnu?! +křečovitě se usměje na kapitána a docela rychle klape za Postrachem a ochotně si nechá pomoct dovnitř. Chlapce potom nechá stát před dveřma Postrachovy pracovny.+ Máš to tady vybavený...+rozhlíží se+ Díky, +svlíkne si kabát a neprůstřelnou vestu, kterou měla na šatičkách, odloží si to bokem a hezky se naaranžuje do křesla, aby dělala ten nejlepší dojem+ buď kafe, nebo panáka, co si dáš semnou? +usměje se+ Pokud se rozhodneš pro panáka...+postaví na stůl flašku uleželýho Bloody Todeskussu od Amona+
Vlastně...sem ti donesla ty slíbený dokumenty. Chtěla sem to poslat, ale pak sem si říkala...že sem už dlouho nenavštívila tvoje...bydliště.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte úno 15, 2011 10:12 pm

*vezme jí kabát i vestu, aniž by řek půl slova to všecko pověsí* no..nestěžuju si..*rozhlídne se kolem* i když se někdy docela divím, že to vůbec pluje..*mrkne na ni* hm.. a co obojí, taková irská káva...nebudu na tobě přece šetřit... *koukne na ni a nechá jí přinést, co bude chtít* a jé..ty ze mě chceš na stará kolena udělat alkoholika? *musí se usmát, jak vidí bloody na stole, za který se usadí* to je jen dobře, žes je přinesla..sice máme bezpečné možnosti pro poštu..ale jeden nikdy neví...*přikývne* a jsem rád, že ses zastavila..vlastně..už tady dlouho nikdo mimo posádku nebyl... určitě si zas budou mít co ve strojovně povídat...*zavrtí hlavou pobaveně, pak klepne zvenku chlapík, položí před Beu výstavní irskou, ze které voní whisky i s čokoládičkou k zobání..holt se k baru doneslo rychlostí blesku, že přišla dámská návštěva*
Obrázek

*Postrach sám si tedy mezitím naleje do sklenky specialitku a jen pozoruje číšníka, jak se může přerazit*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » úte úno 15, 2011 10:19 pm

Díky..+že jí to pověsil+Já se zase někdy divím, že mýtinka ještě stojí... Mm to beru! +obojí kafčo+ Tys byl vždycky štědrost sama. +uculí se+ Alkoholika? To bych si přece nedovolila, ale nějaký povyražení není od věci, ne?
Vždycky je něco bezpečný, dokud to někdo nez..ničí. +ušklíbne se+ Snad si nemyslíš, že by drby..o nás? +směje se+ Teda...doufám, že..to není nevhodný, že jsem tady..i kvůli..no však víš, práci? +tázavě na něho upře oči+
Děkujíí, +culí se co dobrýho j í to donesli a oňufne to+ bože to krásně voní!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte úno 15, 2011 10:42 pm

copak...máte horkokrevné štamgasty?*opře se do křesla a musí se smát* jo, povyražení..*upije ze svého* si na tohle nakonec zvyknu a budu si muset pak řezat jídelníček někde u benzínky..*zavrtí hlavou* ne, to je v pořádku...tady je bezpečno..relativně..i pro veřejnost..*otáčí sklenkou tak nějak ze zvyku, aby se mu to nesrazilo nebo co* a drby budou určitě..jak vidíš, některý se už donesly až ke kuchyni..*poznamená s pohledem upřeným na její kafe*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » úte úno 15, 2011 10:56 pm

Dá se to tak říct, ale nejhorší jsou nezvaní hostééé. Tebe bych na benzínce chtěla někdy vidět! Kolik toho tak musíš...? +kývne ke skleničce+ A to vadí? +ty drby+ Třeba začne Manori žádlit. +zavlní obočím a trošku se vyprsí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř úno 16, 2011 11:16 am

Nezvaní hosté...ty nemají rádi asi nikde... ale málokde mají takovou zálohu, jako máš ty..*kývne bradou ke dveřím, za kterými stojí ochranka*běžně si bereš na procházku chlapce ze zásahovky..?*usměje se, jak si její doprovod cestou sem stihl prohlídnout* tak na benzínce...prozatím tam chodím tankovat jen auta..vidělas drobka..ten toho sežere...(jsem doplnila i obrázek do přístavu,aby jako se vědělo zhruba co:)) Já jsem mnohem skromnější...popravdě...sklenka mi stačí..i když oproti svým..kolegům si ji musím dát častěji...*zamračí se, že s tím nemůže nic udělat* a nebo když je to třeba...pomáhá to regeneraci...*dodá*
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » stř úno 16, 2011 2:38 pm

Proto se jim asi říká nezvaní, +zavlní obočím a udlabává kafíčka a sezobne čokoládku, přičemž se blaženě zatváří+ mmch, to je famozní! +přivírá spokojeně očka než se probere. Chm, cítí se tam nějak podivně dobře, možná je to tím, že je v ponorce a má pocit bezpečí. Paradoxně.+ Běžně mám za sebou jen Kellermana, kterej teď chudák mrzne venku, ale předpokládala jsem, že bych možná mohla potřebovat štíty a nikdo jinej v civilu nebyl k dispozici...
Jo viděla, +uculí se+ Hummerův kamarád, co. +no pěkneeej!+ Pochybuju, že by se kteříkoliv Tví kolegové omezovali. Zvlášť tady. Takže klidně regeneruj. +usměje se na něho+ Vlastně...+olízne zamyšleně lžičku+ když nad tím tak přemýšlím, tak jsme taky občas ztrátoví a plýtváme...+zakroutí hlavou+ Ale doma moštárnu nechci. No promluvím si o tom s Amonem.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř úno 16, 2011 10:36 pm

*jen se směje a potěšeně ji sleduje, jak jí chutná...tak..Nautilus je takový..nedobytný kolos..ani to nehoupe, jak nalodi, tak by jeden ani nepostřehl, že je pod vodou..* jo ták...nikdo k zastřelení nebyl na skladě...*poznamená s úculem*
no..dalo by se říct..takový kolega kámoš..*přikývne* ale jméno jsem tomu nevymyslel...aby sis nemyslela, že běžně jezdím v obojživelníku...*zamyslí se* no..oni se nemusí omezovat ani nikde jinde..s tímhle specifickým jídelníčkem..*neodpustí si významně sjet pohledem po jejím krčku* jsem jediný...takže pokud je tady ve vodě dost ryb..tak by neměli problém..no..někteří by remcali a ohrnovali nos...ale přežili by to..*podepře si hlavu* nabídl bych ti pomoc, ale obávám se, že oproti Amonovým metodám jsou ty mé poněkud.. primitivní a zdlouhavé...*trochu se škodolibě ušklíbne, jak si představí, co by to udělalo v Klubu za pozdvižení* a taky..já takovou spotřebu osobně nemám...*kývne ke skoro plné sklence* takže to asi spíš využije v ..obchodě..
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus