Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Anette Bowell » stř úno 16, 2011 6:49 pm

(jo tak přesně v tom jsem tápala, dobře špatnej typ :) )
+nechá o sebe pečovat+ No nedávno jsem se tu zastavila a celkem se mi tu líbí, takže tu asi chvíli zůstanu +uculí se na něj+ Budu vám věřit a doufat, že neopdejdu plešatá +hihňá se a pozoruje jeho počínání v zrcadle+ Myslím, že určitě postupem času využiju všechno. Jsem moc ráda, že jste tu měl volno a já mohla hned přijít.
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Personál salonu » stř úno 16, 2011 8:02 pm

Nemějte strach, do plešata vás nenechám +dodělá střih a odloží nůžky+ Nechal jsem vám vlasy malinko pod ramena, abyste je neměla zase tak krátké +ukáže jí v zrcadle a pak jí nanese do vlasů regenerační balzám+ No většinou mám tady zákaznice na objednávku, ale jelikož před chvíli odešla poslední, rád se vám budu plně věnovat +masíruje jí hlavu a nechá působit výživu+ Jste tu sama, nebo náte někoho? Přítele? Přítelkyni? +vyzvídá+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Anette Bowell » stř úno 16, 2011 8:13 pm

+spokojeně se usmívá+ Myslím, že jste přesně vystihnul mou představu, jste úžasný +pochválí ho, projede rukou vlasy a mrkne na něj+ myslím že ode dneška do té doby co tu zůstanu vás budu považovat za svého kadeřníka. Opravdu to vypadá skvěle+ je nadšená novým účesem a když jí začne masírovat pokožku hlavy skoro vrní blahem+ Co by jste řekl vy? jsem tu sama nebo s někým? +zeptá se laškovně+ No tak dobře já vám to prozradím. Jsem tu sama, cestuje se tak mnohem lépe něž ve více lidech.
Anette Bowell

Příspěvekod Personál salonu » čtv úno 17, 2011 5:55 pm

Ó, děkuji. Bude mi ctí dělat vám osobního kadeřníka +zamrká na ni potěšeně+ Sama? A není to nebezpečné cestovat sama? Víte, jaké nebezpečí číhá všude? +domasíruje jí pokožku hlavy a vetře lesk do vlhkých vlasů, pak se chytne fénu a začne jí sušit vlasy a tvarovat do účesu+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Anette Bowell » čtv úno 17, 2011 8:28 pm

+ zatímco na ní pracuje prohlíží si podrobněji místnost všude, kam dohlédne+ No občas by se vyplatilo cestovat alespoň ve dvou, ale jsem člověk co má rád adrenalín. A ikdyž to tak nevypadá, tak se o sebe dokážu postarat, zatím jsem to vždycky zvládla +pak se spiklenecky usměje na jejich odraz v zrcadle a dodá+ No občas to bylo opravdu o fous, to musím přiznat. A co vy? Žijete tady dlouho? Co by jste mi doporučil, co nesmím vynechat?
Anette Bowell

Příspěvekod Personál salonu » čtv úno 17, 2011 11:08 pm

+odloží fén a dotvaruje jí účes+ Já? Ne, nejsem tady dlouho, pár měsíců. Zúčastnil jsem se výběrového řízení, které tady probíhalo na místo kadeřníka. Byl jsem vybraný z velkého počtu uchazečů +trošku se pochlubí, no+ Nevím, co máte na mysli. Ale jako loajální zaměstnanec salonu krásy bych vám doporučil další naše oddělení, kosmetiku, manikúru a tetovací salón. Máme tady i městské lázně, kde můžete využít bazén, saunu, solnou jeskyni nebo vířivku. A taky moc hezkou kavárnu +usměje se+ To jste měla na mysli?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Anette Bowell » čtv úno 17, 2011 11:37 pm

+pozoruje jak šikovně tvoří je jí účes a usmívá se na něj když se musí pochlubit+ Ano, tak jsem to myslela. Nerada totiž ztrácím čas, proto se raději ptám, co musím v tomhle městě vidět +uculí se+ Tetovací salon? +vyhrkne nadšeně a už začíná v hlavě spřádat plán+ Sauna a vířivka zní lákavě +blaženě se usmívá při té představě, už delší dobu si nedopřála takový luxus. Trochu se zavrtí v křesle a poposedne si+ a co vy? Jste tu sám nebo tu máte přítelkyni? Přítele? +to ale vysloví, jako by to nebylo příliš pravděpodobné(ten přítel) a bezostyšně si ho prohlíží v zrcadle+
Anette Bowell

Příspěvekod Personál salonu » pát úno 18, 2011 5:52 pm

+občas se jejich zraky setkají v zrcadle a on se na ni usměje+ Nemám přítelkyni. Jsem tady sám +pokrčí rameny a dokončí práci a nastaví jí zrcadla, aby se mohla prohlédnout ze všech stran+ Moc vám to sluší +usměje se+ Máte ještě nějaké přání?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Anette Bowell » pát úno 18, 2011 7:47 pm

+upřeně ho pozoruje a pak trochu pokývne hlavou. Pak se zadívá na svůj nový účes, který je hotový a rozzáří se nadšením+ To je úchvatné +vyhrkne a prohlíží se, nakrucuje se,aby se viděla ze všech stran+ Jste nesmírně šikovný +mrkne na něj a bezděky si začne pohrávat s jednou novou kudrlinkou + Děkuji, myslím že je to lepší než předtím. +pustí pramen a stále se zálibně prohlíží v zrcadlech+ No myslím, že už je to všechno. Mé představy ohledně účesu jste naplnil +trochu tajemně se usměje a když jí sundá kadeřnickou ,,plachtu´´ :D vstane+ Děkuji a myslím, že vás zase brzy navštívím. Nashle +věnuje mu poslední úsměv a když odchází, mírně se pohupuje v bocích+
Anette Bowell

Příspěvekod Personál salonu » pát úno 18, 2011 8:51 pm

To jsem moc rád. Určitě zase přijďte. Nashledanou +usměje se na ni a když odchází, zálibně si ji prohlíží, dokud nezmizí ve dveřích a pak jde uklízet plac+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví