Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » stř led 26, 2011 11:32 am

(tak tomu nerozumím: on se svlíkne a jakoby mimoděk je nahej, nebo co? :lol: )

Tony: stoupne si za něj na a přejede dlaněmi přes jeho ramena, šíji a část zad. konstatuje napětí a ztuhlost určitých svalů. lepší by bylo, kdybys ležel. ale takhle se aspoň opři o to opěradlo. diriguje ho, když už si sedla na židli opačně obkročmo. aby se opřel hrudí o opěradlo a víc se tak uvolnil. začne ho jemně promačkávat prsty. postupuje od shora po krku až na ramena. ale ano, na koni jsem seděla. akorát jsem ho málem uškrtila, abych nespadla. a když se rozběhl, natřásala jsem se jak bytel otrub a hrozně mě z toho bolel... no vždyť víš, zadek. raděj jsem cestovala na slonovi v látkovém altánku, nebo v takové jakoby hamace na velbloudím hřbetě.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 27, 2011 11:01 pm

(on svlékl jenom košili, striptýz zatím neplánuje:D)

+zavře oči, opře se obráceně o opěradlo předloktími a tiše přede jako tygr, když mu fata tlačí rameny na ztuhlé svaly+ Ach... ano... to je ono... jsi vážně dobrá +sténá spokojeně a užívá si tu její péči+ Za to ale nemohl ten chudák kůň +uculí se, když mu popisuje své jezdecké začátky. Zvolila jsi špatnou techniku. I jezdit na koni se musíš správně naučit, když si to chceš užít +cuknou mu koutky, když mu dojde, jak dvojsmyslně to znělo. Opře čelo o předloktí a už to nevydrží a rozesměje se, ramena se mu chvějou smíchem+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř úno 02, 2011 12:51 pm

Tony: když se tak směje, nakažlivě a tak trošku to vypadá, že se směje jí, pleskne ho dlaní po rameni. no tak! tohle má být nějaká natřásací masáž? a co mě to vlastně chceš učit, že tě to tak rozveselilo? aby to nebylo nošení dříví do lesa... zaboří mu trošku prstíky pod žebra, aby se ukázalo, zda je lechtivý.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát úno 04, 2011 10:32 pm

Nebij mě +zvolá se smíchem a zvedne ruce, že se vzdává+ Jen mě napadlo, že rajtovat umíš docela dobře. Možná ani nebude nutné tě to učit +uculí se a když mu zahraje na žebra, tvář mu zůstane kamenná+ Marná snaha. Nejsem lechtivý. Tedy... ne na žebrech +dodá a koutky mu cukají+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 07, 2011 1:14 pm

Tony: směje se taky, neb jeho smích je nakažlivý a ty podvratné řeči... :D musím tě tlouct! sám jistě uznáš, že za tak průhledné pastičky si nic jiného nezasloužíš. ta rafinovaně maskovaná výzva, abych zkoušela, kde jsi lechtivý, že se nestydíš! dál se směje a na jeho dlaních zkouší, oč má delší prsty a větší dlaně. ty bys mohl být zloděj. anebo klavírista.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 10, 2011 8:23 pm

Prokoukla jsi mě +ušklíbne se a laškovně jí chytne zápěstí ruky, kterou ho trestá+ Myslíš, že se nechám od tebe tlouct? +lehce arogantní úsměv mu zvedne koutky+ Co kdybys mi ublížila... co potom +usměje se a přiloží volnou dlaň k té její, aby se poměřili, ta jeho je asi o třetinu větší než její+ S tohle drobnou ručkou mi chceš ublížit? +zasměje se pobaveně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 14, 2011 11:39 am

Tony: já že bych ti chtěla ubližovat? jak jsi na to přišel? prohlíží si s úsměvem jejich dlaně. usměje se i na něj. ale od tebe si taky nedám ubližovat. od nikoho.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 16, 2011 9:08 pm

(pěkný avatar;))
Neřekl jsem, že ti chci ubližovat +zavrtí pomalu hlavou a pustí jí zápěstí+ Někdy ale může být lehké ubližování i velice příjemné +pošeptá jí do ucha a přejede jí prstem od ramena až po loketní jamku+

(co že tak skromné příspěvky? To není u faty zvykem:) Není čas psát? Ukončíme to tedy?;))
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 18, 2011 1:13 pm

(děkuju. to je náhodně nalezený obrázek, ale sednul mi k fatě.
spíš nějak nebyla hlava na psaní. chápu, že se nám to vleče, ale já teď musím vždy poskládat čas, myšlenku a příležitost psát. ale pokud Ti to nevadí, nechala bych je ještě, ať se Tony a fata baví.)

Tony: co myslíš termínem "lehké ubližování"? vyzvídá na Tonym. z lehkého dotyku a horkého dechu při šeptání jí přeběhne po zádech mrazení a naskočí jí husí kůže. a co se mnou tedy chceš dělat? nakloní hlavu na stranu a zase si ho prohlíží.

(a ještě jeden obrázek Fatimy spedciálně pro Tonyho, kdyby jí třeba chtěl taky namasírovat :). )

Obrázek
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 20, 2011 2:55 pm

Tos ještě nepoznala? Ale to je škoda, nevíš o co přicházíš +zasměje se tiše, ale o to temněji+ Patří to k milostným hrátkám. Někdo má při tom rád trochu... bolesti. Ne moc +dodá rychle+ Je ti zima, anebo seš... vzrušená? +pohladí dlaní ty drobné hrbolky na její kůži (myslí tím husí kůži, ne nějaké nedokonalosti pokožky:D)+ Co chci s tebou dělat? To, co mi dovolíš...
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho