Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 12:29 am

+Uslyší vrznout hlavní dveře a instinktivně namíří zbraň tím směrem. Je vyděšená a tak jí nedochází, na koho to vlastně míří. Oběma rukama pevně svírá rukojeť a má úplně bílé klouby prstů, jak ji drží křečovitě. Když jí dojde, že ten hlas zná, podívá se na něj pozorněji+ Gabrieli? +zeptá se překvapeně, nejistě a hlásek má vysoký vylekáním. Mířit ale nepřestává, tak nějak se šprajcla+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned úno 20, 2011 12:47 am

Ššš, no tak klid, jsem to já. Mluví na ní tiše a opatrně jí vykroutí zbraň ze ztuhlých prstů. Už je to dobrý, jsem tu s tebou. Sedne si vedle ní, ale něžně, ale důrazně si ji stáhne na sebe a houpe ji v náručí jako malé dítě, hladí ji po vlasech a tiskne ji k sobě.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:02 am

+Najednou má až moc prázdné ruce a bolí ji celé paže.+ Byl tu.. On.. +zamumlá a hlavu si opře o jeho hrudník. Jeho sytý hlas ji vždy dokázal zklidnit. Po tváři se jí skoulí slza. Pak zvedne hlavu a podívá se na něj+ Zase mě zachraňuješ vlku? +dívá se mu bezelstně do očí. Je ráda, že ji tam našel právě on. Ještě pořád se po celém těle chvěje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned úno 20, 2011 1:31 am

Jemně jí hladí po celé délce rukou a uvolňuje tak ztuhlé svaly. Kdo? Darius...? Napadne ho jen on, když si vzpomene na tu mlhu. Prstem jí setře slzičku a usměje jen koutkem rtů. No jo, vypadá to tak. I když mám dojem, že ses zachránila sama. Pohladí ji po tváři.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 1:37 am

Jo, no jo. Asi jsem to zvládla, ale +mrkne a zažene další slzy+ Gabrieli já se bojím +řekne to tak tiše že kdyby nebyl vlk tak by to neslyšel+ asi jsem ho +neví jak to říct+ asi jsem ho pěkně navnadila a on se vrátí, za mnou, kvůli... +ne to už není schopná mu říct, protože celá zrudne+ Jsem ráda že jsi tu +broukne mu do krku a nasává jeho vůni+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned úno 20, 2011 2:19 am

Cože? Zamračí se, tohle se mu teda vůbec nelíbí. Neví toho o něm moc, ale to co mu řekla Becca, nebylo dobrý. Nesmíš zůstávat sama, jasný? Ode dneška se budeš stále držet v něčí blízkosti, pokud možno Victorově, Charlieho, ale nebudeš sama...hlavně v noci, jasný? Zadívá se na ni naléhavě a cítí se bezmocný, že nemůže nic udělat. A tuhle hračku nos všude s sebou...vím, že nosíš, ale když myslím všude, tak všude... Přitiskne si její tvář k hrudi, nechce aby viděla strach v jeho očích.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 2:26 am

Viktor je se mnou pořád, myslela jsem že tady... +pokrčí ledabyle rameny+ nenechává mě ani na chvíli samotnou protože... +no to je jedno, nechce mu říct jak je na tom+ hele jako všude? do sprchy, na záchod, do postele? já ho sice zbožnuju +dotkne se prsty magnumu+ a nejednou mě pomohl, ale spát s ním +nakrčí nosík+ no já nevím +moc se jí to nelíbí+ Uhm Gabrieli, jedeš na Altamirano? Mohl bys Beccs říct aby si dávala pozor, Darius byl jiný než dřív, nechci aby se jí něco stalo
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned úno 20, 2011 2:37 am

Teď tu ale zjevně není.. Připomene jí jemně, není to výčitka, jen konstatování faktu. No do sprchy a na záchod snad nemusíš, ale pod polštářem bys něco mít mohla. I když něco trochu menšího by možná stačilo. Becca ti určitě něco daruje. Usměje se na ni. Jo řeknu jí to... nepředpokládám, že bude v sídle, stavím se v Guns nebo ve Slastech. Ona ví, koho má v patách, ale pokud je to o tolik horší...měla by být připravená. Pohladí ji po vlasech, aby ji uklidnil.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 20, 2011 2:45 am

+Unaveně si povzdechne+ GAbrieli není tu, protože se musí vyspat. Nenechává mě ani na okamžik samotnou. Slíbila jsem mu, že si nic.. no že se nic nestane víš. A jsem přece na živu ne? +pak se na něj podívá tím svým pohledem+ Nedozví se to ano? Už tak má se mnou dost starostí +a dívá se na něj upřeně tak dlouho, dokud nepřikývne+ vím že ho nemáš rád, ale kdybys věděl, no to je jedno. Myslím že si zajdu do Guns koupit něco menšího, ale když tahle je tak parádně smrtelně funkční, ani nemusím moc mířit a vždy nadělá paseku +usměje se+ Děkuju ti +řekne mu pak laskavě+ vždy když tě potřebuju jsi tu. A teď už běž, já už budu v pořádku
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned úno 20, 2011 2:53 am

Já vím, sám mám nejmíň co říkat...to se mnou jsi byla pořád sama. Potřese hlavou a vstane. Podá jí ruku a vytáhne ji na nohy. Ale prosím tě, ty se trefíš i s menší pistolkou. Usměje se. A pokud ne, Becca ti jistě pár lekcí střelby dá. Mrkne na ni. A co se paseky týče, jsem si jistý, že má v zásobě pár dost vytuněných typů nábojů. Zasměje se. Nemáš zač..víš, že kdybys cokoliv potřebovala, na mě se můžeš obrátit. Naposledy se lehce dotkne konečky prstů její tváře. Dávej na sebe pozor, Čarodějko. Podívá se jí do očí, pak se otočí, vyjde ven a za burácení motoru odjede.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette