od Styx » čtv úno 24, 2011 10:44 pm
Doufám, že nemusíš moc často tady řešit nějaké přestupky. Zdá se mi, že tví podřízení jsou ti oddaní... tedy většina +opraví se s úsměvem+ Jsem ráda, žes mi na to odpověděl. Myslela jsem, že se budeš snažit držet všechno pod pokličkou a nepustíš mě k sobě blíž +zadívá se mu opatrně do očí+ Přiznávám, že jsem se bála sem jít, ale jsem velice mile překvapena. Ba přímo nadšena +zasměje se+ Prostředím... vystoupením... tanečníky... ale hlavně tebou... překvapil jsi mě +otočí se opět k pódiu a vychutnává si dokonale sehraný tanec Roberta a Theresy za Phillipovy asistence a trochu přimhouří oči, když se muži svléknou do půli těla. Zase tak často to nevidí. Chvíli je pozoruje, než zase promluví, aniž by od nich odtrhla zrak+ Já vím, že striptýz je součástí programu, ale na zkouškách jej, předpokládám, nenacvičují. A když mám jednou za život možnost, aby se upíři svlékli jen pro mne, pouze hlupák by to nevyužil +blýskne po něm andělsky nevinným pohledem a soustředí se na Aubreyho. Jeho stupňující se taneční tempo ji fascinuje a pohltí ji tak, že když si Aubrey začne svlékat košili tím k zešílení dráždivým tempem, ani si neuvědomí, že se mírně nakloní dopředu a pozoruje ho zpod přimhouřených víček. Když mu košile sklouzne z ramen, na zem hltá ho chvíli pohledem, než jí dojde, že tady není sama, že tady není ani žádné intimní přítmí jako na vystoupení, ve kterém by se mohla skrýt. Lehce zčervená a šlehne po JC očima, jestli postřehl její provinění+ Dokonalé +vydechne s tím svým provinilým pocitem, o kterém před chvíli povídala a opře se zpátky do židle+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)