Kosmetický salón

Moderátor: Styx

Re: Kosmetické studio

Příspěvekod Styx » sob úno 26, 2011 8:14 pm

Krásně to chladí. I ta vůně je příjemná +pousměje se a sleduje, jak jí to tam roztírá+ Asi jsem slyšela o něčem takovém, ale přiznávám, že jsem se podrobněji o to nezajímala. Doteď jsem používala holení, nebyl čas vysedávat u kosmetičky. Ale teď, když máme ten náš salón, byla by ostuda, abych nevyužívala jeho služeb +uculí se vesele+ Jak dlouho to vydrží?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » sob úno 26, 2011 9:27 pm

Dáte si pred tým než začneme niečo na pitie? +napadne ho odrazu, že Styx nič neponúkol.+ To máte pravdu, bola by škoda to nevyužiť. +prikyvuje s úculom. Nachystá si zatiaľ bavlnené prúžky, kým sa hmota poriadne prichytí na Styxiných nožkách.+ Približne počítajte tak so štyrmi týždňami. Ale je to len odhad. Každému rastú chĺpky inou rýchlosťou. Mne to napríklad vydrží aj päť týžňov. +pochváli sa.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » sob úno 26, 2011 9:43 pm

Myslíte si, že budu potřebovat panáka, než začneme? +zasměje se+ Poprosila bych jen o minerálku +spokojeně pozvedne obočí+ Čtyři týdny? To se mi líbí, tak dlouho si nedělat starosti, jestli jsou moje nohy hladké +otočí překvapeně tvář k Antoniovi+ Vy si odstraňujete chloupky? A kde?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 27, 2011 10:10 am

Kvôli bolesti nie, ale pokiaľ by ste mala chuť, nie je problém to objednať. +mrkne na ňu veselo. Zavolá telefónom do baru a objedná pre Styx minerálku. Potom sa zas vtári ku práci. Popritláča Styx na nožky bavlnené prúžky a začne ich pomaly rolovať. Nebolí to skoro vôbec, len občas.....a to naozaj zriedkavo ju to trošku štipne. A chĺpky pekne lezú dole, aj tie krátke.+ Uhm. +prikývne a keď pozrie na Styx, oči mu nezbedne zasvietia.+ Na hrudi a....na iných miestach.+ povie s miernym úškrnom.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned úno 27, 2011 11:11 am

Není potřeba, malinkou bolest snad vydržím +zavtipkuje ta, co má bolest jako zaměstnání. Zvedne se na loktech, aby lépe viděla a sleduje jeho práci+ Jste opravdu velice šikovný, téměř nic necítím. Naopak, řekla bych, že je to docela příjemné +uculí se+ Takže patříte k mužům, co nesnáší chlupy na hrudi? A jinde? To máte výhodu, můžete na sobě experimentovat s depilacemi +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » ned úno 27, 2011 5:06 pm

Ďakujem. +potešene sa usmeje.+ Nie že by som ich neznášal. +pokrúti hlavou.+ Ale...viete, je to príjemnejšie a hygienickejšie. +zasmene sa.+ To je síce pravda, ale... +poobzerá sa naokolo, či ich niekto nepočúva a stíši hlas, akoby šiel Styx prezradiť veľké tajomstvo.+ Viete..je to predsa len o niečo príjemnejšie, keď vám to robí niekto iný.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned úno 27, 2011 5:57 pm

To je asi pravda, že je to pro vás příjemnější, když máte hruď bez chloupků. Já tedy dávám přednost lehounce zarostlé. U mužů pochopitelně +uculí se+ Je to takové mužnější a dráždivější +usměje se na něj, možná netuší nic o jeho orientaci:)+ S tím s vámi úplně souhlasím +rozesměje se+ Nikdy si to sami tak neuděláme, jako když nám to dělá někdo jiný. A proto když budu cítit potřebu, dojdu si za vámi +mrkne na něj se smíchem+ Kdo to dělá vám?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » pon úno 28, 2011 6:56 pm

+Uculí sa a prikývne.+ Budete tu kedykoľvek vítaná. +mrkne na ňu. Zroluje ďalší prúžok a po ňom posledný. Nožka je krásne hladká a vláčna. Ešte ju poriadne poutiera a natrie zvláčňujúcim krémom. Potom sa pustí rovnakým spôsobom do druhej. Prikývne.+ Robí mi to jeden môj...kamarát. +prizná.+ Študovali sme spolu na strednej kozmetickej.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pon úno 28, 2011 9:44 pm

+přejede si dlaní po hebké pokožce+ Dobrá práce, jako samet. Jste opravdu dobrý +pochválí ho a nastaví mu druhou nohu+ Tak to máte výhodu, že i kamarád dělá do kosmetiky. A na hrudi musí být tato metoda obzvlášť příjemná +chvilku nad něčím dumá+ Děláte to stejným způsobem i tam? +kývne hlavou do klína+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » pon úno 28, 2011 10:35 pm

+Akurát prikladá čisté látkové prúžky na Styxinu druhú nohu.+ Čo? Aha. +usmeje sa, keď vidí kam ukazuje.+ Áno. Je to najmenej bolestivé. +uculí sa.+ A možno to nebude ani také nepríjemné.+ Mrkne na ňu.+ Ak ste sa teda rozhodla.
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Kosmetika