Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pát bře 11, 2011 11:29 pm

Přikrčí se, když mu Angel zmáčkne krk. Au, to bolí! Zařve a začne se ohánět dozadu rukama, aby se mu vyprostil. Docela se vyděsí, když uvidí létat vzduchem počítač a uhne, aby jednu neschytal. Takové srandičky si nechte pro malé děti. Já jsem zvyklý na lecos. Oklepe se, když ho Angel prudce pustí a srovná si suverénně límeček od košile. Já jsem neslíbil, že si budeme hrát. Zvedne ruce na protest. Ale za interview jsem ochoten udělat téměř cokoliv. Snaží se je odbýt a rychle získat ty odpovědi, aby mohl vypadnout. Rychle využije, že se Spike rozpovídá na otázky a když si všimne, že se přidává i slečna, velice ochotně jim začne klást otázky a nahrávat a zapisovat. Ve tváři má spokojený, vítězný výraz.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Angel » pát bře 11, 2011 11:37 pm

+Na otázky odpoví ještě stručněji než obvykle, nejsou to zajímavé odpovědi, daleko zajímavější je jak se chová. Zdá se že má skoro z něčeho strach+ Jděte odsud pryč a nevracejte se +řekne neurčitým hlasem když odpoví na všechny otázky+ Myslím že je tu něco, co vás nemá rádo a já nechci abyste přišel ke skutečnému úrazu +poradí mu s naprosto upřímnou obavou. On vlastně nechce aby neviní umírali+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát bře 11, 2011 11:48 pm

+podmračeně odpovídá na Brunovi otázky, na některé dosti neochotně, něktré jí dokonce upřímě pobaví, ale konečný pocit z toho všeho je špatný. už tak se cítí dost špatně kvůli tomu co klukům provedla, pomalu si na to začínala zvykat na ten pocit, ale tohle interwiev jí to všechno opět živě připomělo. jejímu stavu ani nepřispěje fakt, že si všimne, jak divně se Angel chová, tohle u něj nikdy nezažila+ Má pravdu. +pohodí hlavou lehce k Angelovi těkajíc pohledem po hale+ Zmizte. +kývne hlavou ke dveřím, otočí se k němu zády a jde se podívat na tu spousť, tedy na to co bývalo počítačem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát bře 11, 2011 11:51 pm

+Stále se otáčí po počítači, ale jinak stojí podmračeně a ostražitě někde opodál, tak aby nerušil ostatní při odpovídání na otázky. Když všichni odpoví, jen kývne na Spike aby Bruna vyhodil, protože sám si nechce špinit ruce a jde za Nef taky se podívat na počítač. čekal tak dlouho protože nechtěl před Brunem vzbudit dojem že je to něco až tak moc neobviklého jako je.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob bře 12, 2011 12:00 am

+Nadšeně odpovídá na otázky, vymýšlet si překroucené odpovědi ho na chvíli odvede od problému z duchem nebo co to tu mají. Líbí se mu tahat Bruna trochu za fusekly. Ale všechna sranda skončí jako když utne v okamžiku kdy mu Angel pokyne aby otrapu vykopnul. Je na to krásně vidět že i přes věčné spory mezi nimi a Spikeovi rebélii, je Angel ten kdo to tu vede. Popadne Bruna za límec+ Uděláme si letecký den +zazubí se ně něj, dotáhne ho ke dveřím, ven až ke kontejnerům a do jedné z nich ho bez námahy hodí. jeho věci letí zaním+ Sbohem a už se nevracej +kdyby mohl, práskne dveřmi. Jen co je bruno pryč, přejde k Nef a Angelovi+ Co to do prdele bylo?! +ukáže na počítač+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » sob bře 12, 2011 12:11 am

S námahou se vyškrábe ven z popelnice, celý oblek má umazaný od odpadků, dává pozor, aby ho tady neviděl někdo v této nedůstojné pozici, opráší ze sebe zbytky jídla, nějaký ten kečup a nalepené papíry, sebere si svých pět švestek a utíká co nejdál od Hyperionu, jen se mu za patami práší. Důležité pro něj je, že má v kapse interview.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob bře 12, 2011 12:19 am

+sedne si u monitoru na bobek a vezme do ruky pěkný kousek plastu, zvedne oči k Angelovi, když přijde blíž, než stočí pohled ke Spikeovi táhnoucího pryč Bruna. musí se tomu pousmát+ Popelnice? +zvedne s úsměvem obočí, když se Spike objeví ve dveřích, skloní pohled ke kusu plastu a zamračí se+ Dovolte abych vás seznámila... váš bývalý monitor. +lehce mávne kusem plastu a zvedne k nim hlavu+ To je dobrá otázka. Odpověď by mě docela zajímala. +těká očima z jednoho na druhého+ Dveře můžeš přičíst průvanu, ale vznášející se monitor stěží. +částečně odloží a částečně odhodí plast na místo, odkud ho sebrala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob bře 12, 2011 12:26 am

+Střelí pohledem po přicházejícím Spikeovi, ktrý se samolibě usmívá+ V kanceláři nejsou okna +podotkne jen tak na okraj. Sám se k monituru nesklání, jen stojí se založenýma rukama a mračí se+ Něco tu s námi je +řekne s přesvědčením a rozhlédne se jakoby to mohl vidět+ Jen nevím jestli je to démon, nebo něco jiného.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob bře 12, 2011 12:33 am

+Rozzáří se jako sluníčko+ Si piš lásko. Zahučel tam do těch sraček náramně pěkně, až sem měl chuť ho v nich vyfotit. Škodo že nemám ten cool mobil s foťákem +udělá jako když bleská a fotí. Kopne do monitoru+ Když jste byli pryč +začne opatrně, protože má dojem že ho oba dva sjedou protože jim to hned neřekl+ tak se tu stala taková divná věc +strčí si ruce do kapsy jako uličník přichycený při činu+ Spadl tu na zem hrnek s kávou co stál na pultu. Myslel jsem že je to jen náhoda +brání se hned+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob bře 12, 2011 12:44 am

+při představě reportéra v popelnici se zasměje a zakroutí nad tím s úsvěmev hlavou+ Tak to se vylučuje i ten průvan. +zamumlá zamyšleně+ Skvělá dedukce, Watsone. Člověk by neřekl, že lítající počíta je nenormální věc. +nemůe si pomoc, aby nebyla ironická, je vystrašená z představy, že tu nejsou sami a že toho vetřelce nevidí, což jí je nejspíš vidět na očích, povzdechne si, vstane a dojde pro jeden z těch větších košů, aby tam vyházela ty menší dílky, který jsou rozházený kolem, ale zpozorní, když tak Spike začne+ Náhoda? +zvedne obočí, ale když vidí jak se tváří a ten jeho postoj, nemůže se na něj zlobit, mimo to jí připadá, že jim to ani neměl pořádně kdy říct, znovu si povzdechne, tentokrát tak nějak měkce a přejde mu zlehka dlaní po paži+ Skvělý, takže ještě ke všemu lítající hrnky s kafem. Co to bude dál? Lítající oběd nebo knihy? Jak zjistíme, co tu je?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion